18 temmuz pazartesi haydeyin karamürsele :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Savgili mt dostları haftasonu bir çok arkadaşımız müsait , ancak bunların yarısından çoğu hafta içi daha müsait oluyor düşüncesiyle pazartesi akşamı herkezi köfte yemeye bekliyorum , ne yapayım iyice kurtlandım , en son çınarcık gezisi iptal olduğundan beridir şöyle güzel bir etkinlik olmadı yakın çevremde :)

peşin peşin söylememde fayda varki köfteleri bir yiyen pişman bir yemeyen :)

temiz doğa eşliğinde kızdevrent köyünde , katılımcı arkadaşların durumuna göre ortam düzenlenip organize edileceği için , kayış atmalar, yengen vizesinden geçemeyenler olursa peşinen söylemem lazım ki,, kendi beden sıhhati yönünden iyi olur , yan çizenlere kazma sapı ile girilecektir :cherry: ve forumda tek ayak üstünde durma cezası verilecektir :cherry:

ayrıca yuvacık gezisi için hazırladığım ve ve siz değerli mt dostlarıma hediye olarak yaptığım paketlerin, gezinin iptali sonucu elimde patlamaması için özellikle gelmenizi istirham ediyorum :)

sonuç olarak 2 seçenek var ya geleceksiniz ya gelmeyeceksiniz bence gelmeniz beni oldukça sevindirecektir ,:)

listemde arkadaşım olarak bulunan ve bana yakın olan herkezide bekliyorum ,

dip not : köfte konusunda aydınlatma :) 10 kişiye kadar bendensiniz 10 kişiyi geçerse alman usulü olacak , 1 kilo köfte artı salata ayranı , kolası vs. 30 lira (4 kişilik) kelle başı 7.5 liradır

ayrıca sevgili moderatörlerimizden (alperttim ve sevgili olcanıda davet ediyorum )

haydi bakalım mt sesim gelmişmi ?

hepinizi gıdınızdan öperim :cherry::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar