Arkadaşlar,
Valilik Belediye ne kadar kamu kurumu varsa konuştum ortak karar 18 Mart günü büyük abidede Askeri törenlerle birlikte yapılacak. Ancak o hafta bir çok etkinlik olacakmış (Bu arada şehitlerin anıldığı bir haftada neden Mustafa Ceceli konseri dahil edilir anlamam. Adı üstünde ŞEHİT, ecdada dua göndermek yerine şarkı istenecek anlaşılan) neyse.....
Pazartesi günü herkes izin alamayacağı için bu etkinlik hafta sonu yapılsa hem katılım daha fazla olacak hemde gidiş döüş için kimse yıpranmayacak. Bu şartlar altında düşüncem gün ışığı ve sıcağından faydalanmak adına cumartesi öğleden sonra yola çıkıp, pazar günü de aynı şekilde dönüşü planlamak.
Konaklama meselesine gelince, Valilik gelecek turistler ve kamu görevlileri için bütün otel, pansiyon vesaire ne varsa hepsini rezervasyonla kapatmış. Bu nedenle konaklama konusunda başımızın çaresine bakacağız, ancak belediye görevlileri arkadaşlar gelin sizi sokakta bırakmayız dediler ama o hengamede kimi bulupta biz geldik diyeceğiz. Benim fikrim gidildiğinde bir pansiyon gibi bir yer aramak veya en kötü ihtimalle bir köy kahvesinde konaklayabileceğimiz konusunda bu nedenle birer uyku tulumu her ihtimale karşı yanınızda olsa iyi olur.
Şimdi, yola çıkışlar için saat belirlemek istiyorum ama olurda öğlene kadar çalışan arkadaşlardan gelmek isteyen olursa diye bu gün akşama kadar onlardan gelecek olan talepleri bekleyip sonra saatleri yazacağım.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"