18-19-20 Mayis 2007 Sakarya- Poyrazlar Köyü Sezon Açiliş Festivali

donisiz olmaz tabi resimleri kim çekecek gerçe ondanda anlamıyorya:queen: :mrgreen:

abi ne resim çekmeyi bilir nede motor zevki var...cıbır 125e binen herifle nasıl olacak bu işler...senin hatırın olmasa neyse ama motorcuyuz kardeşiz kankayız gazıyla idare ediyoz işte...tek ortak yanımız Doni dayıyla Honda sahibi olmamız...:p :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu arada nurgül hanımdan çok özür diliyorum topiğine ait olmayan yazılar yazmışız umarım bizi afeder:)

abi ne resim çekmeyi bilir nede motor zevki var...cıbır 125e binen herifle nasıl olacak bu işler...senin hatırın olmasa neyse ama motorcuyuz kardeşiz kankayız gazıyla idare ediyoz işte...tek ortak yanımız Doni dayıyla Honda sahibi olmamız...:p :queen:

neyse bu topiği daha fazla kirletmicektim ama kesinlikle haklısın inşallah bu mesajları görmez ikimizide vurur:queen: :queen: :p :rendeer:

Son düzenleme:
oo nejdet abi sende gel de goruselim artık ya ist e geldigimde bi türlü görüşememiştik :)

alp_tunay ve mete_han abiler sizlerde gelinde su geziye sizide tanıma sansı bulalım. Bakalım her zaman forumdaki gibimisiniz yoksa farklımısınız :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
donisiz olmaz tabi resimleri kim çekecek gerçe ondanda anlamıyorya:queen: :mrgreen:

hmmm.. bela kokusu alıyorum...:bounce: sen ki daha hisar kafe ile hisar çay bahçesini ayırdedemiyon :p

hacı abi geçen yokuşta görmüşler seni doğru mu :p bi de motora lpg takmaya çalışıyomuşsun dediler ama bana pek inandırıcı gelmedi :queen:

Son düzenleme:
oo nejdet abi sende gel de goruselim artık ya ist e geldigimde bi türlü görüşememiştik :)

alp_tunay ve mete_han abiler sizlerde gelinde su geziye sizide tanıma sansı bulalım. Bakalım her zaman forumdaki gibimisiniz yoksa farklımısınız :mrgreen:

alp kekosu nazik poposunu kaldırıp gelmez...ben gelirim...gelicem dersem gelirim dostum...:bounce: forumdaki ambians biraz mizansen...ben çok ciddi biriyimdir...gelde inan şimdi...:p

hmmm.. bela kokusu alıyorum...:bounce: sen ki daha hisar kafe ile hisar çay bahçesini ayırdedemiyon :p

hacı abi geçen yokuşta görmüşler seni doğru mu :p bi de motora lpg takmaya çalışıyomuşsun dediler ama bana pek inandırıcı gelmedi :queen:

ooo dayı gelmişin ...yaşıyon yani...bisikletle geziyon demi...:p kışın bak üşürsün...racing gibi yatıyonuz ya bide depoya beni gülme krizleri tutuyor kanka be...neyse ben Taksime kaçar...motorsuz ama...:) akşam görüşürük...

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yaw doni kardeş türkiyenin en hızlı gazetecesi ne fark eder hisar cafe hisar çay bahçesi sonuçta ikiside hisarda ve ikisindede çay var:queen: :cherry:

gercekten guzel olur insallah bi terslik olmazsa gelirim... daha uzun bir sure var

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
valla süper olur al bütün bolu ekibini gel bütün bolu ekibine slm buradan:rendeer:

Arkadaşlar böyle etkinliklere baylırım gerçi şimdiden geliyorum demek önyargılı olmakla aynı benim için o gün geldiginde orada olmaya çalışacagımdan emin olabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar