17 agustos gölcük depremini beraber anacağız haydi kocaeli mt

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ne oldu arkadaşlar herkes kacak dövüşüyor nerde bu millet unuttunuzmu o günlerl

bu toplantı perşembe akşamı yoksa cuma eger cumaysa kesinlikle geliyorum bu konuda bilgi verirseniz sevinirim cünkü benimde o depremde yakınlarım akrabalarım arkadaşlarımı kaybettim....
etkinlik cuma günü buluşma yeri başiskele naile cafe buluşma saati 19:00 hareket saati19:40 ben gelen arkadaşları izmit merkez halk evinden saat 18:30 gibi karşılarım oradan buluşma yerine beraber geçebiliriz yuvacık gezisinin sabahı toplandığımız yer bilenler bilir..bana bu numaradan ulaşabilirsiniz 05437987738:cat:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
etkinlik cuma günü buluşma yeri başiskele naile cafe buluşma saati 19:00 hareket saati19:40 ben gelen arkadaşları izmit merkez halk evinden saat 18:30 gibi karşılarım oradan buluşma yerine beraber geçebiliriz yuvacık gezisinin sabahı toplandığımız yer bilenler bilir..bana bu numaradan ulaşabilirsiniz 05437987738:cat:

ben geliyorum istanbuldan giden varsa haberleşelim beraber gidelim ben saat 17:00 veya 17:15 gibi sirkeciden is yerimden cıkıyorum

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
izmit deprem anıtı ve gezi resimleri

abicim eline sağlık resimler güzel çıkmış bu arada gelmenize sewindim:cat:

Bu acılara yaşayanlar ne kadar sabırlıymış...o yaşamdan kesitleri okurken izlerken ağlamıştım...bir ana yüreği nasıl dayanır dedim buna...O subay evladını kaybeden Annenin drmaını hiç unutamam...halen kayıp değilmi...kadıncağız ne aramıştı evladını...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
acıları ancak yasayanlar anlar

silah1,eline saglik resimler cok guzel.O gun cok guzel bi gun gecirdik.Motorun da iyi gidiyormus, GOLYAT34 sana yetisememis otobanda,bana soyleniodu,simsek gibi gidiodu diodu...

acıları ancak yasayanlar anlar

babacan ateş düştüğü yeri yakarmış...bunu herhalde yazmaya gerek yok...ne desek boş...ama bizde babayız...evladımı kaybetmeyi aklım almıyor...bu acıyı yaşayıp 9 yıl sonra varolabileceğimi sanmıyorum sadece...böyle bir acı düşünemiyorum...aklımın sınırları almıyor...çekemeyeceğimiz acılar vermesin Allah...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar