168 Boy Problem

1.68 boyla kullanılabilecek 600cc ve üzeri hangi modeller var arkadaşlar

honda cb 650 f çıplak olan mı?

Google amca, arama satırına cb650f yazılıp görsellerde araya basılıyor, çıkan sonuç aşağıda !

honda-cb650f_1178.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:10 ----------

ayrıca cycle-ergo.com adresinden iç bacak boyunuzu ve boyunuzu girerek motorda nasıl durduğunuzu da görebiliyorsunuz.

Bu gidişle malesef hiç bir motosikleti kullanamayacaz,ötv+kdv,sorma ver vergisi,dünyaada benzin fiyatları düşer,bizde tam tersi artar
10 liralık motosiklete %70 vergi öderiz,geçmediğimiz köprüden,kaça kullanılan elektirkten, para kesilir
Sigorta fiyatları aldı başını gitti::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::
Hamd olsun müslüman ülkede yaşıyoruz,Allah korusun birde çoğunluğu dinsiz olan Japonya'da yaşasak,başımıza neler gelirdi
Bu konularda Uganda hükümetini kınım kınım kınıyorum
HONDA
NC 700 S
Cbr600F
Shadow 750
Deauville
YAMAHA
Fz6 fazer
XJ6 XJ6 Diversion
Liste uzarda gider
Scooter,chopper vs.vs.vs.

Aynı durumdan dertliyim. Gerçi 600CC üzerini düşünmem için daha en az 3 yıl veriyorum kendime. Şu an PCX150 ile mutluyum. Ama öncesinde bazı küçük CC viteslileri denemiştim. YBR, KTM Duke 200 tarzi motosikletleri rahat kullanıyorum ama Bajaj Pulsar 200 tarzı biraz yüksek motosikletler bile benim için şu an hayal gibi. Her ne kadar tecrübe kazandıkça bu konuda ki sıkıntılarımızı giderecek olsak ta ben yine'de trafikte rahat olmayı ve ayaklarımın yere sağlam basmasını tercih ederim.

Herhalde ben maksimum KTM 390'a falan çıkarım bu iki teker dünyasına. Eğer daha fazlasını istersem de aklımdaki tek motor HONDA NC750S. Hiç kullanmadım ve oturmadım üstüne ama tanıtımında alçak sele diyor ve otomatik vites olması da bence güzel, 5 yıl sonraki tercihim olabilir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar