16 Nisan Pazar Yeşilvadi Gezisine Katilan üyeler Için...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tshİrtlerİ Makİnede Yikamayin Garantİ DiŞi Kalir :)

ceko35' Alıntı:
cumartesi ve pazar gunu havaalanından arkadaşın arabasıyla gittik motogp ye biz... orda sizlerden bi kac ekip gordum ama arabadan inipte ulaşamadım. bi kişiye baglı kalıp onun dediklerini yapmak kotu bişi yaa.. :(
sonuçtada sizlerle buluşamadım.. iki cift sohbet edip tisortumu alamadım, gp sonrasındaki buluşmaya gidemedim.. her bişi içimde kalvı valla.. ama sonucta yarışlar harikaydı unutamıycagım anlar yaşadım...

şimdi iki secenek var.. ya tisortumu bi sonraki organizasyonda alıcam, yada bana kargoyla ulaştırıcaksın hımmm :bounce: ... ben esasında hemen almak isterim tisortumude her bulusmaya giyip geleyim dimi amaa :rendeer:

eger mumkunse -tabi kargo parasını ben karşılamak suretiyle- adresime gondermen gibi bi ihtimal yüzde kaçtır??? :) (gondericegini biliyoruuuuummm)

teşekkür ederim şimdiden serkan dostum...:cat:

cenk dinç
sabiha gökçen havaalanı teknik blok
34912
pendik-istanbul

hocam senın tısort ordaydı ben bagırdım ama orda yoktun.:) tam aksıne benım tısortum ıse cıkmadı kutudan:)
Selamlar

hay bin kunduzzzz yaaaaa :p

tisortumu istiyoooommmmm... geziler olsun buluşmalar olsunda gelelim ... hava açsın artık lanet olası istanbul havası yaa bi mavi gökyüzü göremiyorum burda.. kutsal topraklarımın gözünü seveyim yaaa ne soguk olur nede kapalı :p neyse.. konu nerden nereye geldi. hehee... merak ediyom cok tisortumu...

bu hafta sonu toplantı olmassa kargo sözü için saol serkan hocam.. :cat:

hayda geç kaldık sanırım tshirt olayı için
hala tshirt siparişleri devam ediyorsa Benim için L
Dc.drhakan içinde L reca edecem kendisi şehir dışından sipariş verdi bizzat bende size iletiyorum :) bu arda süper bi çalışma tebrik ederim :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
ceko35' Alıntı:
hay bin kunduzzzz yaaaaa :p

tisortumu istiyoooommmmm... geziler olsun buluşmalar olsunda gelelim ... hava açsın artık lanet olası istanbul havası yaa bi mavi gökyüzü göremiyorum burda.. kutsal topraklarımın gözünü seveyim yaaa ne soguk olur nede kapalı :p neyse.. konu nerden nereye geldi. hehee... merak ediyom cok tisortumu...

bu hafta sonu toplantı olmassa kargo sözü için saol serkan hocam.. :cat:

CEKO COK MERAK ETME TSHİRTLERİ COK İYİ OLMADI HATTA ARKADASIN ANNESİ MAKİNEYE ATMIŞ BASKI MASKI KALMAMIS ELDE YIKAYIN BEN DENEDİM ELDE ILIK SUDA YIKAYINCA CIKMIYO BASKILAR :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sevgili Serkan, Tisortumu aldım. Çok Teşekkürler. :rendeer:

hocam bizde daha alamadık ama bi gezi düzenlense :) de alsak yavvv
havalar ısınsın geziler başlasın

Forumdan Uzaklaştırıldı
snrtrt' Alıntı:
hocam bizde daha alamadık ama bi gezi düzenlense :) de alsak yavvv
havalar ısınsın geziler başlasın

28 mayısta sapanca gezisi var konuyla ilgili mesajı bul gelecem diye oy kullan :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar