16.11.2008 Pazar günü Tamer ve Tüm Motorcular İçin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Off keşke daha erken görseydim bu topici. Benim okulum Mc. Donalds ın hemen arkasındaki Stfa ATL. Kesin katılırdım :pale:

Off keşke daha erken görseydim bu topici. Benim okulum Mc. Donalds ın hemen arkasındaki Stfa ATL. Kesin katılırdım :pale:

vall bir temsilci gönderdik saat 11 e akdar orda bekledi ama gelen olmayınca döndüler.

Katılım tahminimizden de fazla oldu. Katılan tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim.

Sağlıcakla.

Herşey 4*4 lüktü katlım gösteren ve bizi gebzede ağırlayan tüm dostlara teşekkürler.

Gittik, katıldık ve üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdik. Bizlerin amacı trafikte yer alanların ( yaya, araba, minibüs vs. ) motosiklet sürücülerinin farkında olmaları ve saygı duymaları...

Aramızda olan ya da aramızda olamayıpta kalben bize destek veren tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler...

evet arkadaşlar. Katılım cidden göz dolduracak cinstendi. Katılan katılmayp da gönülden destekleyen herkese candan teşekkürler.

@cadence madem stfa dasın bana ulaş bir ihtiyacın olursa bakalım çaresine.

Sağlıcakla.

Evt müthiş ti 150 ye yakın motor vardı,polisler eşliğinde dolaşıldı ve sonrasında bizi ağırlayan sıcak Gebze Grubuna sonsuz teşekkürler...Bursa'ya da bekliyoruz (ölen arkadaşa Allah'tan rahmet diliyoruz)...

rc kardeşlerim Bursa iline dahil olan arkadaşlar için konuşuyorum ki ; yarın bir gün bu elim olay ( sizlerden uzak olsun ki !!! ) başınıza geldiğinde asla demeyin ki motorcular elinden geleni yapmıyor...

Akıncı- MK her zaman için bu tip olayları protesto ediyor olacak, bu oluşumun asli amacı motorcu kardeşlerimizin güven içinde sürüş keyfi yaşamalarıdır...

rc kardeşlerim Bursa iline dahil olan arkadaşlar için konuşuyorum ki ; yarın bir gün bu elim olay ( sizlerden uzak olsun ki !!! ) başınıza geldiğinde asla demeyin ki motorcular elinden geleni yapmıyor...

Akıncı- MK her zaman için bu tip olayları protesto ediyor olacak, bu oluşumun asli amacı motorcu kardeşlerimizin güven içinde sürüş keyfi yaşamalarıdır...

çakabey e çok teşekkür ediyoruz bursa-mt adına ilgilendiği için... kendi adıma katılamadığım için çok üzüldüm...

arkadaşlar benim annem'de DARICA'lı...

bir yerde hemşehri sayılırız...

kazayı duyunca çok üzüldüm; hepimizin başı sağolsun...

katılamadım,katılamazdım...bende kazaya bulaştım üstelik annemle...

bu gün motorumu daha yeni aldım... yanınızda olamadım ama kalbim sizlerle...

umarım birdahaki görüşme güzel bir sebepten dolayı olur...

herkese selamlar...

Büyük geçmiş olsun kardeşim, umarım sizlerde birşey yoktur.

Motorunu çıkarmış olmana sevindim, bundan sonra ki organizasyonlara katılırsın artık :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar