151 rs mondial mi yoksa 100 cc honda beat mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah nazardan kazadan esirgesin iyi seçim yapmışsın HONDA

cinmalı bir motoru arkadasım sayesinde kullandım cokda hosuma gitmedi o simdiye kadar bir veya iki kez sorun yüzünden servise gitti ben sadece bakımlar için gittim ve hiç sorun yaşamadım marmariste honda benim gördügüm en güzel servis tabi benden daha çok anlıyan motorcu abilerim ne düsünür bilemem ama hondam bana hiç sorun yapmadı

arkadaşlar ben bir honda tutkunuyum. 125,250,ve şimdide cbf 500 alıyorum kazasız belasızbineriz inşallah .Herkeze kazasız günler diliyorum.

Hondanın elinde 125 cc 10,5 hp motorlar var neden bu motorları
Beat ve Activa ya takmıyor ki bence 7 hp çok yetersiz 4 zamanlı motor için !

Mengu16' Alıntı:
Hondanın elinde 125 cc 10,5 hp motorlar var neden bu motorları
Beat ve Activa ya takmıyor ki bence 7 hp çok yetersiz 4 zamanlı motor için !

+1 mengu16
beat çok yetersiz kalıyor. o kadar para veriyorsunuz 1249ytl lik 110ft yanınızdan geçip gidiyor. daha önceden denenmiştir :queen:

arkadasım bu işin hondası contası vidası yok. tabiki bi anlamda. nice hondalar tanıdım 500 de ikinci ele düşen nice mondial ler var 3000 lerde hala albenisi olan. sen işini görecek motora bakıcaksın. hangisi daha iyi yarayacaksa derim ben yinede sen bilirsin

dostum ben motrumu aldım bile bu topick en az 4 aylık ben işime yarayacak motor u aldım bile:cherry: :rendeer:

emre1159' Alıntı:
HONDA BEAT BENCE 100 LÜK ama rampada 151 rs in kıçından ayrılmazsın. Honda Hayat Onda

bazı kişiler çok gereksiz şeyler yazmışlar. honda ysa tamam onlar için. tamam honda kalitelidir ama mondiali ne rampada ne kalkışta hiç bir şekilde yakalayamaz. motor alacak arkadaşlara bence kötü fikirler veriyor bazıları. :farao:

Soru kabul edilmemiştir çünkü cevap bellidir HONDA ama biraz daha çıkıp beat yerine başka bir honda alsan daha iyi olur bence.

Super Moderator
Soru kabul edilmemiştir çünkü cevap bellidir HONDA ama biraz daha çıkıp beat yerine başka bir honda alsan daha iyi olur bence.
Ama...
dostum ben motrumu aldım bile bu topick en az 4 aylık ben işime yarayacak motor u aldım bile
Artık öneriye gerek kalmamış sanki...
egelim

Motosikleti: honda kınetıc zoom zx 110

kardes imkanın varsa dylan 150 lik daha iyi bi secim bende bi beat var 27500 kmde daha tık demedi hondadan sasma

özellikle kalkışta bırak mondialin kıcından ayrılmayı mondialin kıçını bile göremez........ mondiAL mondi

honda beat ile 105 kmh gördüm kilometresi 31000kmh de hemde cok seri:cat:
herkes duysun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Bu başlık amacına ulaşmıştır.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar