1500tl. PARA VAR BANA İKİNCİ EL MOTOR ÖNERİRMİSİNİZ..

Hayır Çin değil Taiwan malı. Ama oldukça kalitelidir. :cat:
Ybr de bu fiyata bulacakların ancak büyük kilometrelilerdir.

Son düzenleme:
Yine kevın'a katılıyorum,Kymco Çin değil Taiwan malıdır.Ayrıca konfor açısından YBR'ye yetişemesede,dayanıklılıkta neredeyse eş değerdir.Tavsiye ederim.

tama arkadaşım ben çin sanıyordum onu pek fazla yaklaşmıyordum..
parça sorunu oluyormu peki..

Ama alırken motoru yanında mutlaka anlayan biri olsun. Dış görüntüye hiçbir zaman aldanma. Hatta git bir ustaya da göster. Noter masrafı da 150-200 tl en fazla. Şehir dışından almadığın sürece plakanın değişmesine gerek yok ve noterden sonra 1 ay içinde mutlaka trafik tescilden ruhsatı üstüne al. Eğer motoru üstüne almazsan ve aldığın kişin adına haciz durumu varsa motoru elinden alırlar. Vergi dairesinden aldığın borcu yoktur yazısı haczi göstermez. Sen noter satışını yaptım tamam benimdir diye düşünme sakın oki mi? :wiinkk::rendeer:

Bir not daha: 1 ay içinde üstüne almazsan ruhsatı cezası da var bunu unutma.

Son soruna yanıt: büyük şehirlerde yaşamazsın (hangi şehirde yaşadığını belirtmemişsin de)

http://www.kymco.com.tr bak buradan hangi ilde yaşıyorsan oradaki bayi ve servisleri de görebilirsin.

Son düzenleme:
Ama alırken motoru yanında mutlaka anlayan biri olsun. Dış görüntüye hiçbir zaman aldanma. Hatta git bir ustaya da göster. Noter masrafı da 150-200 tl en fazla. Şehir dışından almadığın sürece plakanın değişmesine gerek yok ve noterden sonra 1 ay içinde mutlaka trafik tescilden ruhsatı üstüne al. Eğer motoru üstüne almazsan ve aldığın kişin adına haciz durumu varsa motoru elinden alırlar. Vergi dairesinden aldığın borcu yoktur yazısı haczi göstermez. Sen noter satışını yaptım tamam benimdir diye düşünme sakın oki mi? :wiinkk::rendeer:

Bir not daha: 1 ay içinde üstüne almazsan ruhsatı cezası da var bunu unutma.

Son soruna yanıt: büyük şehirlerde yaşamazsın (hangi şehirde yaşadığını belirtmemişsin de)

http://www.kymco.com.tr bak buradan hangi ilde yaşıyorsan oradaki bayi ve servisleri de görebilirsin.

BEN ANKARANIN BEYPAZARI İLÇESİNDEYİM..

İskitler, Çankaya, Polatlı ve Ulus' ta olmak üzere 4 tane servis var. Buralardan parça ihtiyacın olduğunda eminim ki rahatlıkla karşılayabilirsin. Saygılar:wiinkk:

biraz farkın olmasını istiyosan yamaha rx115 bak derim ben o paraya hem güçlü motosiklet hem yedek parcası ucuz ve hemde fazla sorun cıkartmayan bi motosiklet 2 zamalı diye cok yakıor deniliyor ama bende 3 yıl kullandım pek acıkara bi fark yok 4 zamanlı motorsikletletlerde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar