- Konu Yazar
Ben gideceğim. Gelebilen olursa daha eğlenceli olur.
Motorum Yamaha Crypton 110cc Cup. Yolda 70-100km. civarı hızla gidilecektir. Cupla boyle uzun yola mı çıkılır diyebilirsiniz... Motor değil, yürek çıkar
Cesaretim var, umarım problem yaşanmaz.
Gezi plani:
Pazartesi saat 09:00da Ankara Optimum hareket.
Çankırı'nin efsane tuz magarasina motorla gireceğiz.
Ilgaz kaya mezarları gezisi
Tosya Dipsizgol ve Gözetleme Kulesi(harika bir yer)
Tosya merkezde iftar ve konaklama...
Sadece erkekler için Konaklama işini hallederim. Kaç kişi olduğu önemli değil. Sahurda benden. Alkol almadan duramayan motorcularin katılmaması tavsiye olunur. Yolda gezilecek yerlerde rehberlik yapilacaktir. Mubarek Ramazan... malum
Namaz vakitlerinde mola verilecektir.
Katilim 5 motosiklet üzeri olursa ve eğer isterseniz salı günü de Kastamonu merkeze gidilecektir. Kastamonu yu gezdirdigim diger grupların yorumu hep şu olmuştur "Kastamonuyu böyle bilmiyordum. Sikilacagim bir yer zannederdim. Çok etkilendim." Kastamonu turundan sonra Ankaraya dönüş yapilacaktir. Kafa dengi ve musait olunursa Valla Kanyonu ve Cide turuda yaptirabilirim. Hayatinizin en unutulmaz turu olur.
Ankara-Tosya : 220km
Tosya-Kastamonu: 70km
Kastamonu-Ankara: 270km
Katilacak arkadaslar 0531 777 7343 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Motorum Yamaha Crypton 110cc Cup. Yolda 70-100km. civarı hızla gidilecektir. Cupla boyle uzun yola mı çıkılır diyebilirsiniz... Motor değil, yürek çıkar
Gezi plani:
Pazartesi saat 09:00da Ankara Optimum hareket.
Çankırı'nin efsane tuz magarasina motorla gireceğiz.
Ilgaz kaya mezarları gezisi
Tosya Dipsizgol ve Gözetleme Kulesi(harika bir yer)
Tosya merkezde iftar ve konaklama...
Sadece erkekler için Konaklama işini hallederim. Kaç kişi olduğu önemli değil. Sahurda benden. Alkol almadan duramayan motorcularin katılmaması tavsiye olunur. Yolda gezilecek yerlerde rehberlik yapilacaktir. Mubarek Ramazan... malum
Katilim 5 motosiklet üzeri olursa ve eğer isterseniz salı günü de Kastamonu merkeze gidilecektir. Kastamonu yu gezdirdigim diger grupların yorumu hep şu olmuştur "Kastamonuyu böyle bilmiyordum. Sikilacagim bir yer zannederdim. Çok etkilendim." Kastamonu turundan sonra Ankaraya dönüş yapilacaktir. Kafa dengi ve musait olunursa Valla Kanyonu ve Cide turuda yaptirabilirim. Hayatinizin en unutulmaz turu olur.
Ankara-Tosya : 220km
Tosya-Kastamonu: 70km
Kastamonu-Ankara: 270km
Katilacak arkadaslar 0531 777 7343 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.