14-08-2005 Ağva Gezisi resimleri ve macerası

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ubaykal, bakalım merak ettim acaba ne kadarda dolar :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ubaykal, hocam ellerine saglik cok guzel olmus

ümit abi ellerine saglik mükkemmel olmus...

muhtesemsin abi tesekkurler
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985, bendende sana demet dolusu cicekler. ozellikle sonu iyi bitmis

:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
benimki daha açılmadı amma merak ettim yaa :silent: :pr: :pr:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hocam çok teşekkürler, ellerine sağlık :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Özkan hani resimleri yollicaktın :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaw şöle koymayın resimleri baktıkça içim gidiyo beee.... :pr: :pr:

Özkan hani resimleri yollicaktın :salut:[/quote]

abi kac gundur sana mesaj at1orum ama hiiiiiic bakm1on ki abi nas1l atiim nereye atiim abi msn den görüselim yolluyim

Forumdan Uzaklaştırıldı
ubaykal, bu arada videoda bazi giderken cekilmis resimler vardi. onlari kimcekti ve ilk sayfada gorememistim o resimleri. guzel olmus valla giderken herkes inci gibi :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ubaykal kardeşim ellerine sağlık :rendeer: +100000000000000000000000 = sonsuza kadar

baron985' Alıntı:
ubaykal, bu arada videoda bazi giderken cekilmis resimler vardi. onlari kimcekti ve ilk sayfada gorememistim o resimleri. guzel olmus valla giderken herkes inci gibi :thumleft:

Onlar benim makinadan çekilenler. Şarz bitmese daha neler çekecektim ya neyse başka gezide artık...

u_baykal

teşekkürlerimi sunuyorum ellerine sağlık,mükemmelsin abi :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

arkadaşlar ftp de fazla yer tuttuğu için 1 hafta sonra sileceğim. herkes indirsin lütfen...

ubaykal, Süper insan, ölümlülerin en yücesi, muhteşem ümit... :mrgreen: Çok ama çok sağol, ellerin dert görmesin... :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
herkese tekrar selamlar, gezi dehşet güzeldi çok keyif aldım. fotolarda harika çıkmış.
şener le ben ağvada sizden ayrıldıktan sonrada bayaa eğlenmişsiniz içim gitti yahu :)
bugün kefkenden döndüm ama cumartesi sabah tekrar gideceğim o nedenle haftasonundaki buluşmalara katılamayacağım :( ancak sağlık durumları elverirse öbür haftasonu olacak tüm gezilere beni yazabilirsiniz.
kucak dolusu sevgiler... :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar