125 scooter motorumla gece yaşadığım arıza

Kuryelik yapıyorum paketi verdikten sonra motorun başına geldiğimde motor mars aldığını ama çalışmadığını farkettim orta sehpada calisiyor üstüne binince calismiyor orta sehpadan indikten sonra üstüne bilmeyince de çalışıyor sizce neden kaynaklanıyor olabilir

Boştayken çalıştırdığınızda ve ardından üzerine bindiğinizde stop ediyor mu?

Ulen nerden okudum uykum kaçtı bu nasıl arıza , sehpada çalışıyor , oturunca çalışmıyor , sehpadan indirince başka bişeyler oluyor :) şase kablosu mu gevşek ? sehpadayken gerilen kablo sen oturunca gevşiyor olabilir , ucuz Çinli motorlardan ise marş rublesi çabuk bozuluyor akü zayıflamışsa marş dönüyor ama ruble hareket etmiyor diyeceğim de sehpayla , oturmayla alakasız bir arıza ruble..

Son düzenleme:
Yan ayaklık açıldığında motorun çalışmasını engelleyen siviç var, bu sistem varsa o bozulmuş olabilir.

Ulen nerden okudum uykum kaçtı bu nasıl arıza , sehpada çalışıyor , oturunca çalışmıyor , sehpadan indirince başka bişeyler oluyor :) şase kablosu mu gevşek ? sehpadayken gerilen kablo sen oturunca gevşiyor olabilir , ucuz Çinli motorlardan ise marş rublesi çabuk bozuluyor akü zayıflamışsa marş dönüyor ama ruble hareket etmiyor diyeceğim de sehpayla , oturmayla alakasız bir arıza ruble..

Atalarımız arızayı evvel zaman önce bulmuş abi, at sahibibe göre kişner :). Motosikletin artık yeni bir kullanıcıya ihtiyacı var :).

ağırlık olunca çalışmıyorsa soketlerde buji piposunda temassızlık

Evet stop ediyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------

Motor benim parçam oldu yeni sahip olmaz

gidonu tam sağ yapınca çalışmayan sinyal gibi (kablo hastasıydı), buda benzer bişeydir

Simdi şey farkettim gidona üstten baskı yapınca da çalışıyor yarın ustaya götürünce bilgilendirme amaçlı yazicam umarım önemli bir şey yoktur

Kuryelik yapıyorum paketi verdikten sonra motorun başına geldiğimde motor mars aldığını ama çalışmadığını farkettim orta sehpada calisiyor üstüne binince calismiyor orta sehpadan indikten sonra üstüne bilmeyince de çalışıyor sizce neden kaynaklanıyor olabilir

Anla be kardeşim senden hoşlanmıyor üzerine binmenden rahatsız oluyor. :)

Şakası bir yana enteresan. Neyse usta bir baksın sonra sonucu bizle de bir paylaş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar