125 motor

Arkadaslar,

Uzun zamandir motorsiklete sempati duymaktayim. Kisitli bir butce ile 125 lik ekonomik , vitesli bir motor almayi dusunuyorum. Honda - Yamaha - Kawasaki yada bir diger marka icin sizin bilgilerinize ve beni yonlendirmenize ihtiyacim var. Ileride yuksek motor hacimli enduro touring tarzi uzun yol gidebilecegim bir motorsiklete gecis yapmayi pilanliyorum ancak suanda mali sebeplerden ufaktan baslamak zorundayim. Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

Saygilar;

3000 ytl ye kadar kredi ile almayi dusunuyorum. Cin mali motosikletler hakkinda ciddi endiselerim var fiyatlari ucuz ama dayaniklilik nasil olur bilemiyorum. Aldigim motoru enaz 2 sene degistirmem mumkun olmayacak bu sebeple hem az yaksin hem bakimi sorun olmasin hemde o vidasi bu vidasi dusmesin istiyorum.

Saygilar;

yamaha ybr fazla söze gerek yok boşuna başka motorlara takılma sonra üzülebilirsin

ok o zaman tavsiyem tam senlik bir model üzerinde titreşim engelleyici bir aparat var bu demek oluyorki motorun ve vidaların gevşeyip dökülmesinin en büyük etkeni vibrasyondan öncelikle kurtuldun fiyat anahtar teslimi 2600 ürünün işçiliği ve kullanımı güzel en sorunsuz motorlardan biri iddia ediyorum daha şikayet gelmedi desem yeri var ama ilerisi için genede çok kesin konuşamam yakıt tüketimi düşük ve çinin en büyüğü zongshen in üretimi

tabiki tercih senindir biz sadece yardımcı olmaya çalışıyoruz

ybr125 kriterlerine uyan bi motor. tecrübe edindikten sonra da honda transalple devam edersin inşallah.:)

Bu makinanin fiyati ve odeme kosullari hakkinda bilgisi olan arkadas varmi ?

Selamlar,

ybr125 satis fiyatlari ve firmalarini ogrendim bilginiz olmasi acisindan sizinlede paylasayim. Tamamini motorsiklet kredisi ile 3100 YLT alabiliyor 24 X 150 seklinde geri odeme yapabiliyorsunuz. 3600 YTL 2 yil sonunda size mal oluyor. Eger maasinizda dolgunsa sorun yasamadan motorunuzu 1 gun icinde kredilialabilirsiniz.

Saygilar;

Son düzenleme:

EMO

arkadaşım bende yamaha ybr 125 derim çünkü motor çok güzel.zaten yamaha fazla söze gerek yok.fiyatıda uygun.yolda bırakcakmı die düşünmessin.:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar