11-12-13.08.2006 [Adana MT] ve [Mersin MT] Silifke Uzuncaburç Gezisi

gelen gelmeyen seven sevmeyen herkez sağolsun.
mersinde adanaya gelicek ama 1-2 hafta sonra :) savulun mersin mt geliyor bide ciks diye bi armut :)

sen bittin benkaan
ben şıklarda senin motorun anahtarını alıp kaçmassam ne oluyum. armut diyene bak. patlak egzos seni

olum seni bundan sonra kampa felan da götürmeyeceğiz ne horlarmışsın be ben sana soracağım gel de bir...

O armutLa ormanLık bi yerLere geziye de gidiLmez :) Agaçdan karınca düşse korkuo

sana da gelince janti,

içimdeki korkunun nedeni sizin çadırda yaşananların benim otağıma da

sıçramasıydı. ben bundan korktum...:)

her erkek korkardı:)

birde hep aynı yere düşüyor diyor :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

seni de yaktım güzelim.

bundan sonraki gezide, demeyeceğim kimseye bunu rahat bırakın diye bir daha kamera ile gelecğim siz görün, görün ya da kaanın çadırını senin dibine koyacağım. bu daha güzel artık birbirinizi döver misiniz ne yaparsınız bilmem. akşama çmsk da olabilirim haberiniz olsun

Son düzenleme:
Çok güzel gezi olmuş.Bende yıllık izinde olduğum için katılamadım.İnşallah yeni motorumla yeni gezilere katılacağım.

gerçekten süppppper bir gezi oldu..en uzun ve ilk gece yolculuğumu yaptım.tecrübeme tecrübe kattım...katılan ve katılamayan herkese teşekkürler.adana ÇMSK ya teşekkürler .:)

ciks sen benim horlamama kurban ol. en azından senin gibi korkak bi fare değilim :) :) :) neyse yarın geliyorum kim kimin anahtarını alıyormuş görürüsün...

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Arkadaşlar,harika bir doğa ve kültür gezisi olmuş.Sizi tek tek kutlamak isterim.Güzel fotoğraflar eşliğinde ve güzel anlatımınızla bizleri imrendirdiniz doğrusu.Paylaştığınız için teşekkürler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar