- Konu Yazar
Merhabalar aranıza yeni katıldım, yaklaşık 2 aydır motosiklet almayı düşünüyorum motosiklet konusunda biraz acemiyim
hangi markayı alacağım konusunda karar veremedim.
Alacağım model 100cc Cup tarzında olacak bunu kesinleştirdim fakat hangi markayı alacağımı bilemiyorum. Forumda biraz araştırma yaptım fakat kesin olarak tutulan beğenilen bir model yok. Çin diye tabir ettiğiniz Kanuni-Motoran-Mondial-Asyamotor
markalarından birini almaya karar verdim.
Öncelikle 2. el almayı düşünüyordum fakat 2. el bu tarz motosikletlerin fiyatı sıfırından çok da farklı olmadığı için sıfır almaya karar verdim. Motosiklet için ayırabileceğim bütçe en fazla 1800-2000 tl civarında.
Motosikleti şehir içinde günlük maksimum 50km menzilde kullanmayı planlıyorum. Çok nadir olmak üzere 102km uzaklıktaki yazlığa gitmeyi planlıyorum. Motosikletten öncelikle beklentilerim;
*Çok fazla hız yapacağımı zannetmiyorum benim için öncelikli olan ergonomi.(Ama çok da hantal olsun istemem.)
*Titreşimin minimum düzeyde olmasını istiyorum.
*Yakıt konusunda tabiki tasarruflu olması gerekiyor öğrenciyiz tabiki
Ama forumdan araştırdığım kadarıyla cub motosikletlerde yakıt çok farketmiyor.
Belirttiğim gibi motosiklet konusunda neredeyse hiç bir bilgim-tecrübem yok. Her konuda Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum.
Aklımda olan markalar sırasıyla;
Mondial
Kanuni(araştırdığım kadarıyla daha yüksek motor gücü var)
Motoran
Asyamotor
Görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyor iyi forumlar diliyorum..
hangi markayı alacağım konusunda karar veremedim.
Alacağım model 100cc Cup tarzında olacak bunu kesinleştirdim fakat hangi markayı alacağımı bilemiyorum. Forumda biraz araştırma yaptım fakat kesin olarak tutulan beğenilen bir model yok. Çin diye tabir ettiğiniz Kanuni-Motoran-Mondial-Asyamotor
markalarından birini almaya karar verdim.
Öncelikle 2. el almayı düşünüyordum fakat 2. el bu tarz motosikletlerin fiyatı sıfırından çok da farklı olmadığı için sıfır almaya karar verdim. Motosiklet için ayırabileceğim bütçe en fazla 1800-2000 tl civarında.
Motosikleti şehir içinde günlük maksimum 50km menzilde kullanmayı planlıyorum. Çok nadir olmak üzere 102km uzaklıktaki yazlığa gitmeyi planlıyorum. Motosikletten öncelikle beklentilerim;
*Çok fazla hız yapacağımı zannetmiyorum benim için öncelikli olan ergonomi.(Ama çok da hantal olsun istemem.)
*Titreşimin minimum düzeyde olmasını istiyorum.
*Yakıt konusunda tabiki tasarruflu olması gerekiyor öğrenciyiz tabiki
Belirttiğim gibi motosiklet konusunda neredeyse hiç bir bilgim-tecrübem yok. Her konuda Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum.
Aklımda olan markalar sırasıyla;
Mondial
Kanuni(araştırdığım kadarıyla daha yüksek motor gücü var)
Motoran
Asyamotor
Görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyor iyi forumlar diliyorum..