100 cc 9 Türkiye Turu 4750 km 2. Bölüm Artvin - Hakkari Esendere

Eline, emeğine, yüreğine, cesaretine sağlık abi. Keyifle okuyoruz. Umarım yazılarının devamı gelir.

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Harika anlatım... emeğine sağlık..Mayıs sonu tersten aynı rotayı yapacağım nasip olur ise urfa-mardin- Hakkari den yukarı doğru .

Eline, emeğine, yüreğine, cesaretine sağlık abi. Keyifle okuyoruz. Umarım yazılarının devamı gelir.

Teşekkür ederim okuyup yorum yaptığınız için. Aklımda bir çok rota var ama bakalım hangisi nasip olacak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------

Harika anlatım... emeğine sağlık..Mayıs sonu tersten aynı rotayı yapacağım nasip olur ise urfa-mardin- Hakkari den yukarı doğru .

Dilerim gönlünüzce bir gezi olur. Tekerinize taş değmesin.

Motosikleti
Yamaha XT600
Yine süper bi gezi İsmet abi (babamın da adı İsmet ) biz gençler senin gibi cesaret edip yola çıkamıyoruz valla bravo:cat:

Motosikleti
Yok
Bu konunun daha ustlerde olmasi icin, youtube'da takip ettigim kanallardan birinde Ismet abiyi ve yaptigi geziyi anlatan bir videonun linkini birakayim.

Motosikleti
Yamaha Xmax-400 2018
Abiye helal olsun valla. Zamanında bende bu şekilde otostopla gezdim ama tabi motorla gezmenin tadı bir başka olur. Özellikle karadenizde gezerken buraları bir gün motorla gezicem diye hayal ediyordum. İnşallah bu yazın 125cc lik scooterlar oraları gezmeyi dünüşünüyorum.

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
her kelimeyi her cümleyi tek tek okudum. Helal olsun maşallah umarım yenileri gelir. Bizlere yol gösterici olur yorgunluğunuz her halinizden belli oluyordu ama çok guzel bir tecrübe teşekkürler.

Hiç uzun yol tecrübem yok.. Bu yaz Çadırı ve malzemeleri soft çantaya atıp bir çılgınlık yapasım var ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar