10 KG 568 PLAKALI BEYAZ SALCANO MOTORUM ÇALINDI.

Herkese selamlar ;

12 Mayıs 2016 Perşembe gece saat 01:30 civarında 10 KG 568 Plakalı Beyaz renkli Salcano Tiger S marka motorum, Uğur Mumcu / Kartal' da çalınmıştır. Elimde olan resimleri sizlerle paylaşıyorum. Kamera kayıtlarını inceledik polise tutanak tutturduk ama elimdem başka bir ey gelmiyor. O yüzden bir de foruma üye olup sizlere yazmak istedim. Gören duyan olursa bana 05068740302 numaralı telefondan ulaşabilir. Herkese şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
Dominar 250
Geçmiş olsun umarım tez zamanda bulunur motorun

Teşekkür Ederim, motor otoparktaydı, direksiyon kilidi vardı, yaklaşık 1 buçuk saat uğraşmışlar kilitle. Bu arada herkese tavsiyem mutlaka normal çelik kilit kullanın. Çünkü artık otoparktan bile çalıyolar kimsenin kimseden korkusu kalmamış

Yok açık otopark, kapısı da geçen sene bozulmuş, apartman yönetimi de yaptırmaya kimseyi ikna edememiş pahalı geldiği için. Aynı otoparkın içerisinde bir tane daha motor var. Ona dokunmamışlar, ama o da kilitli değil yakında onu da çalarlarsa şaşırmam. Hafta içi tekrar polis karakoluna gittim polislerle konuştum, bana civardaki motor tamircilerini gezmemi, satılık edebileceği siteleri araştırmamı falan söyledi. Giden gitti artık ama başına böyle talihsiz olaylar gelenlerin yapması gerekenler, herkesin aklında bulunsun.

Gidon kilidini kırmak 10 saniyelik iştir. Bunların 1,5 saat uğraşması profesyonel olmadıklarını gösteriyor. Bu motorun parçası para etmez. Büyük ihtimal gezip benzini bitince bir yerlerde bırakacaklardır. Gözün kulağın açık olsun. Geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar