10.06.2007 Kartalkaya Gezisi Diye Cıktıgımız Aladaglar Gezisi

Yağmur soğuk kim dinler ki şu güzelliklere bakın.Paylaşım için sağolun:cat:

heleki o merkeze dondugumuzde ıslak ıslak o sıcak cayı içmek... İŞte olay budur abi :mrgreen:

OOooo harika valla...sevdiğim insanlar biraraya gelmiş...Sereye hocam...myheart...marwel...keyfili fotolar...

Metehan abi demek biz sevdiğin insanlar kategorisinde yokuz hee... Vaayyy öyle olsun abi ne diyelim. Ama günü birinde yere düşersen bilki başında tekme atmak için ben olacağım :queen::queen:

Bu arada geçte olsa bende arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum. Hee Ben "sereye" nin küçük ve bir okadar da "Şişman" oğlu Şafak :salut: Arkadaşlar benim resimleri silseniz nasıl olur :p Şuna baksanıza fotoğraf karelerine bile sığamamışım :queen: Kilo vermem lazım offf :pr::salut::queen::queen:

:rendeer:

Metehan abi demek biz sevdiğin insanlar kategorisinde yokuz hee... Vaayyy öyle olsun abi ne diyelim. Ama günü birinde yere düşersen bilki başında tekme atmak için ben olacağım :queen::queen:

Bu arada geçte olsa bende arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum. Hee Ben "sereye" nin küçük ve bir okadar da "Şişman" oğlu Şafak :salut: Arkadaşlar benim resimleri silseniz nasıl olur :p Şuna baksanıza fotoğraf karelerine bile sığamamışım :queen: Kilo vermem lazım offf :pr::salut::queen::queen:

:rendeer:

sen en sevdiğim insanlardan birinin en sevdiğim oğlusun...:p

kanka biz seni böyle kabullendik be...başa gelen çekilir naparsın...bünye böyle mutluysa boşver...kimseyi tınlama...askerde zorlanırsın ama...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar