1.Marmaris Motosiklet Şenliği - 21-25 Haziran

Admin
Yönetici
senliklogo.gif
Marmok Motosiklet Kulübü , Marmaris Kaymakamlığı ve Marmaris Belediyesi tarafından tertiplenen 1. Marmaris Motosiklet Şenliği 21.06.2006 Çarşamba sabahı başlayacak ve 25.06.2006 Pazar akşamı sona erecektir. Günnücek Milli Parkının eşsiz görüntüleri eşliğinde her türlü aktiviteyi programına alan şenliğe yurt içi ve yurt dışından birçok motosiklet tutkunu ve klüpler katılacak."5" Gün sürecek olan şenlikte, eğlence, aktiviteler, konserlerle dolu olan motosiklet birlikteliği yaşanacak.

Şenliğe kaydını yaptıran katılımcılar etkinlik süresince, yani evlerinden çıkıp tekrar evlerine dönünceye kadar, Amerikan sigorta şirketi AIG tarafından ücretsiz sigortalanacaklardır.

1.Marmaris Motosiklet Şenliği hakkında detaylı bilgileri,şenlik programını ve içeriğini Marmok Kulübünün resmi sitesi www.marmok.com da bulabilirsiniz.

MARMOK - 1. Uluslararası Marmaris Motosiklet Şenliği

[MT İzmir] 23 Haziran Marmok Festivali Gezisi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gidecek ve heryerden katılacak herkese ii eğlenceler..:wiinkk:
S&S

Süper Moderatör (BBRR)
evet ya kimler geliyo yazsanıza istanbul kaç kişi çıkış ne gün
bi liste yapın baba böle olmazki canım

Forumdan Uzaklaştırıldı
istanbul bildiğim kadarıyle baya kalabalık..:p
patron +1 olarak geliolar.. hazırmısın barış..:mrgreen:
S&S

Bu yıl imkansız inşallah gelenekselleşir de bir dahaki yıllara gideriz. Giden dostlara iyi eğlenceler.

Admin
Yönetici
İstanbul dan perşembe akşam saat 16:30 5 motor 8 kişi yola çıkıyoruz. Cuma öğlene doğru marmarisde oluruz. Ayrıca izmirden gelecekler var ona göre :)

Aslında o tarihlerde orada olacam ama motosikletim de yok ehliyetim de, umarım seneye motorumla katılırım. Bu arada, motosikletsiz gelinebiliyor mu?

biz iki chooper perşembe sabahı yola çıkıyoruz..o saatlerde çıkacak kimse varsa bize katılabilir..:)

ay chopper yazacağıma chooper yazdım:(
sorry..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar