1 haftalık regala bu yapılır mı?

Yahu böyle şey görmedim. Uzun zincir kilidimi yola çıkmadan önce artcının dayanağına doladım. Sonra çıktım yola. Sen bu kilit; demir baş kısmı dön ve ben motoru kullanırken arka çamurluğun boyasını sıyır. İşe vardım ve zincir kilidi kilitlemek için doladığım yerden çıkarırken bir baktım.................. boya kallkmış....daha 1 hafta oldu, ne düşüneceğini şaşırıyor insan.

ne düşüneceksin söyliyeyim , bunun olabileceğini :)
kibarca söylemek gerekirse , tecrübe hayatta yaptığın hataların bileşkesidir

Nfs

Valla böyle şeyler olur,iyi sabitlemen lazım.Ben hard bag te bile kask kılıfıma koyardım düşün içini demir baş kısmı çizdiği için.Çizikse sıvı cilayla azalır.Dert etme.Nazar boncuğun olsun....;)

Canın sağ olsun ver servise aynısını yaparlar. Sorun değil ki

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Seninki bişey mi?Boyanın sıyrılmasıyla atlatmışsın.Bi kişi başlık açmıştı geçenlerde.Motorundan sarkan bişey fırlamış kafasına çarpmış.Sonra tekrar çarpınca kafaya darbe yedikçe cinlere mi karıştım noldu derken kafası kanlar içinde kalmış.Lütfen sarkanlarımıza dikkat edelim.Daha kötü şeyler olabilir.

Olur böyle şeyler :)
Motorum 4 günlükken apartmanın bahçesinde devirdim ve depo bahçe duvarının köşesine çarparak hafiften göçtü. Küçüktü ama can sıkıcıydı.
Şu an o yarayı farketmiyorum bile :)

Şİmdilik giderdim.

300 km bakımına gittiğimde küçük bir rutuş yaptırdım, görüntüsünden çok paslanmasını istemem. Şimdi paslanmayacak en azından. Uygun bir zaman bir macun sonra çamurluğu boyatırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar