- Konu Yazar
Medium ölçüde. Beyaz renkli. Vizör 'dark smoke' olarak geçmekte
Kask 1 aylıktır. Motosikletaksesuarlari şubesinden iki ürün toplam 1400 TL'ye satın alınmıştır. Satma nedenim eski X-lite X801R kaskıma kıyasla daha gürültülü olması ve iç pedlerin uç kısmının kulağıma rahatsızlık vermesidir.
Fiyat: 1100 TL
Kaskın bana göre artıları:
+ Hafif
+ Kompakt yapıda
+ İç rüzgar akımı çok başarılı
Bana göre eksisi:
- Gürültülü
- Vizör açıp kapatmak zor

Kaskın düşmesi yoktur (böyle birşey olsa ben satmam zaten).
Kaskın arkasındaki ve yanındaki yazılar, ayrıca üstteki SHOEI yazısı etrafındaki çizgi sökülmüştür.
İç pedler temizlenmiştir.
Vizör mekanızmaları ve vizörlerde sıkıntı yoktur.
Herhangi bir arızası, çatlağı, kırığı, kopmuş veya yamulmuş parçası vs. bulunmamaktadır. Ürünlerin hiçbir sorunu yoktur.
Kutusu ve tüm parçaları mevcuttur.
İstanbul içinde, kaskı göstererek satış tercihimdir ancak kargolama da yapabilirim isterseniz.
Tüm sorularınız için burdan özel mesajla veya www.facebook.com/ozhayaller2 adresi üzerinden iletişim kurabilirsiniz
Kask 1 aylıktır. Motosikletaksesuarlari şubesinden iki ürün toplam 1400 TL'ye satın alınmıştır. Satma nedenim eski X-lite X801R kaskıma kıyasla daha gürültülü olması ve iç pedlerin uç kısmının kulağıma rahatsızlık vermesidir.
Fiyat: 1100 TL
Kaskın bana göre artıları:
+ Hafif
+ Kompakt yapıda
+ İç rüzgar akımı çok başarılı
Bana göre eksisi:
- Gürültülü
- Vizör açıp kapatmak zor

Kaskın düşmesi yoktur (böyle birşey olsa ben satmam zaten).
Kaskın arkasındaki ve yanındaki yazılar, ayrıca üstteki SHOEI yazısı etrafındaki çizgi sökülmüştür.
İç pedler temizlenmiştir.
Vizör mekanızmaları ve vizörlerde sıkıntı yoktur.
Herhangi bir arızası, çatlağı, kırığı, kopmuş veya yamulmuş parçası vs. bulunmamaktadır. Ürünlerin hiçbir sorunu yoktur.
Kutusu ve tüm parçaları mevcuttur.
İstanbul içinde, kaskı göstererek satış tercihimdir ancak kargolama da yapabilirim isterseniz.
Tüm sorularınız için burdan özel mesajla veya www.facebook.com/ozhayaller2 adresi üzerinden iletişim kurabilirsiniz