1 Ağustos 2006 Salı saat 17:00 sularında E-5 Cevizlibağ'daki kaza

1 Ağustos 2006 Salı saat 17:00 sularında E-5 Cevizlibağ'daki kaza:
İşten eve gelirken hafif yoğunlaşan trafikle birlikte karşılaştığım kaza ile ilgili bilgiler:
öğrendiğim kadarıyla yoğunlaşan trafikte önde duran hyundai H100 panelvana arkadan çarpmış. polis ve ambulans gelmişti. sağlık ekipleri arkadaşımızın sağ koluna destek için birşeyler yapıyorlardı, kırık veya ezik vardı galiba.
34 FIB 21 Honda (modelini çıkartamadım). kaskı kafasının yanındaydı: demekki takılıymış ve müdahale için çıkarmışlar..:cat:
image00009xj0.jpg

sağlık ekipleri müdahale ediyor.. :cat:
image00010it9.jpg

image00011mc6.jpg

sedyeye kaldırılırken
image00012bm1.jpg

ambulans ayrılırkenki son durum
image00013ww7.jpg

Bakırköy'e götürdüklerini duydum, hangi hastane olduğunu anlayamadım. sedyeye kendisi geçti, galiba sadece kolunda bir hasar sözkonusu...
tanıyanlar varsa iletişime geçsinler lütfen...

geçmiş olsun!!! :rendeer:

gecmiş olsun..
motor honda CBR 600 RR..
bu panelvan lar motorlar için problem olmaya başladı ama hadi hayırlısı..
aman dikkat..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tanımıyorum ama çok geçmiş olsun :rendeer:

bakırköy devlet hastanesi karşısında çalışıyorum... eğer buraya getirmişlerse öğrenip sizide bilgilendirmeye çalışıcağım :cat:

geçmiş olsun, allah'dan acil şifalar diliyorum...inşaallah son kazası olur...

büyük geçmiş olsun inş.önemli bişeyi yoktur kısa zamanda düzelir,

bu racing'lerin kötü tarafı gazı açtınmı yaydan çıkmış ok gibi fırlıyo arkadaş ne kadar büyük cc o kadar tehlike....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
büyük geçmiş olsun kardeşimize ciddi bir durumu yoktur inşallah. büyük araçların arkasından mümkün olduğunda gitmemek lazım geçen gün sahil yolunda mecburen öyle bir duruma düştüm ve aniden önüme çıkan dubadan son anda kendimi kurtardım trafikte büyük araçlar bizim için gerçekten büyük tehlike

Çok geçmiş olsun arkadaşa inşallah sağlığına kavuşur ve motora binmeye devam eder bende kaza yaptım racingle ama pes etmedim tecrübelendim sadece

çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum en kısa zamanda eski sağlıgına kavuşur inşallah Allah korusun arkadaşlar daha dikkatli olalım sevgiler saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar