(09-03-2008) Adana Mt-kadıncık Barajı,çamlıyayla,tarsus Gezisi

Adana İl Temsilcisi
her gezide olduğu gibi,yine buluşma yerindeyiz.hep beraber bu rotayı kararlaştırıyoruz.aramızda çok sevdiğimiz arkadaşlarımız,hasan,sezen,erhan,okan,niyazi,iso,cengiz ve ahmetin yokluğunu
hissederek yola çıkıyoruz.

ilk molamız,mola benzin istasyonu ve sabah çayı keyfi,

yolda;

çam ağaçlarının arasında,bol virajlı bir yol sonrası,kadıncık barajında çay ve istirahat molası;

ve tekrar yoldayız.rotamız çamlıyayla;

eeee artık acıktık.pirzolalar ve sucuklar bizi bekliyor.(burada hasan'ın kulakları tarafımdan bol miktarda çınlatılmıştır)

yemek sonrası yine çay,sohbet,muhabbet;

tekrar yoldayız,veyis hocanın tavsiyesi ile,çamlıyaylayı kuşbakışı gören bir tepeye çıkıyoruz.

bu arada kroscular arazinin albenisine dayanamıyorlar.

ve işte doyumsuz manzaralar;

dönüş yolunda güzel bir dere kenarında soluklanma molası;

eee tabiiki yakıt ikmali sonrası,soluklanma molası;

bendeki resimler bu kadar,diğerleri murat kardeşimizde.o da ekleme yapacaktır.resim konusunda acemiliğimizin kusuruna bakmayın.bu konuda sezen kardeşimizin eline kimse su dökemez.(yokluğunu hissettik sezen)katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.çok güzel bir hava,harika bir dostluk,muhteşem manzara ile kusursuz bir gezi oldu.hepinize sevgilerimle.

mercek le baktık resimlere ama maynak güzel olmuş emeğinize yüreğinize tekerinize sağlık bidahaki sefere rsimler aççık büyük ossun lüffeeeen :rendeer:

Adana İl Temsilcisi
abii gariban ben anca bu kadar becerdim.saatlerdir bilgisayarın başındayım zaten.stres oldum.ne zormuş yavvv.

abi tam gelinecek bir rotaymış,sucuklar nerde,yerken resimleri unuttun herhalde:p
katılan arkadaşlarıma selamlar olsun

Fotoları bu şekilde koyarak gezinin güzelliğini yeterince yansıtamadığınız üzülerek söylüyorum.

Paylaşım için teşekkürler.

benim gezi hk bir bilgim yoktu nerde konuyu açtınız bende o gün adanadaydım tüh ya neyse hayırlısı güzel gezi olmuş emeğinize sağlık selamlar

vay vay vaaaaaaaaayyy bora bi hem haberimiz yok geziler felan oluyo hen de haberimiz olmadan konu açılmış yaw peki bütün bunlar olurkene ben neyapıyomuşum acaba :silent: abi güzel yerlere gitmişsiniz yürginize saglık güzel gezi olmuş:rendeer:

güzel gezi olmuş kaçırdık desenize. bu benim dersimin olupta gelemediğim geziydi. neyse yeni organizasyonlarda birlikte olmak dileğiyle. gezide bir harika olmuş ayağınıza sağlık. birde kim kimdir söylerseniz tanımış oluruz. bizim yumurtalık gezisinde mehmet yazmıştı bence güzel olmuştu

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar