04 03 2007 Mersin Motor Kulübü (mmk) Taşucu Ve Boğsak Gezi Raporu

04 03 2007 TAŞUCU ve BOĞSAK GEZİSİ

MERSİN MOTOR KULÜBÜ bu hafta yine güzel bir gezi yaptı. Bu haftaki rotamız yine Silifke tarafı. Ve bu hafta aramızda Marmaris Motor Kulübü (MARMOK) üyelerinden ve kulüp denetçisi olan sayın Fatih ÇAMDEVİREN misafirimiz olarak bulunuyordu. Fatih bey gemi subayıdır ve görevli olarak geldiği mersin e fırsattan istifade bizlerle yüz yüze tanışmak için Cuma akşamı toplantımıza katıldı. Daha önce kendisiyle forumdan mesajlaşıyor fakat tanışmıyorduk. Sağolsun geldi ve bu yıl 21-24 haziran 2007 tarihleri arasında Aktur/DATÇA da düzenlenecek olan 2.MARMOK MOTOSİKLET FESTİVALİ'ne ait bilgiler içeren bir CD yide getirdi ve Mersin Motor Kulübü olarak bizleri davet etti. Bizde Pazar gün yapacağımız geziye kendisini davet ettik. Turgut abimiz motosikletini tahsis etti. Çok teşekkür ederiz.
Bu kısa girişten sonra gezi gününe gelelim.
Sabah herzamanki gibi kalkıp hazırlıklara başladık. Başladık diyorum benim ayrılmaz artçım, oğlum mehmet can beni erkenden kaldırdı yine. Motosikleti hazırlarken de birkaç poz fotoğrafımı çekti jest olsun diye tabii.

saat 9 cıvarı toplanma yerimize geldik. Oda ne celal motoru dağıtmış. Eksozumu patlamış, lastiğimi patlamış anlıyamadım. Fakat oturağın altında bir şeyler kurcalayıp duruyor.

ve önce küçük motorlar yola çıkıp her zamanki gibi 2. durağımız ve buluşma yerimiz olan mezitli sheele geliyoruz. Burada bekleyen diğer küçük motosikletleri de alıp susanoğluna yola çıkıyoruz.

ve her zamanki mola yerimiz susanoğlu. Hemen masalara kuruluyoruz. Yorgunluk çayı içerken diğer motosikletleri bekliyoruz.

diğer motosikletlerde çok geçmeden bize katılıyorlar. Yine motosikletlerimizw bir bakalım

bu arad tufan bi yandan motosikletleri inceliyorbir yandanda besleniyor. Kahvaltı yapmamış anlaşılan.

ve gurup dinleniyor ve bölgemizin avantajlarından faydalanıyor. Bu mevsimde bu güneş. Yaktı valla.

bu arada karnını doyuran tufan acaba bana hangi motor yakışır diye soruyor. Ve tek tek deniyor. Bizde ona yardımcı olacaz artık. Malum boy aynası olmadığından fotoğrafını çekelim sonra seçeriz dedik. Sizlerde bi bakın bakalım. Hangi motor yakışmış

bu arada güneşi bulmuşken bırakmak olmaz. Çaylar sohbetler devam ediyor.

a bu arada bi baktık toygar bu seferde denize atlıcam diye tutturdu. Yine zor ikna ettik hatta deniz suyunu kontrol dahi etti baktı ki biraz soğuk, sonra vazgeçti.

ve yola çıkıyoruz artık motosikletler hazırlanıyor.

yoldan görüntüler

silifkenin simgelerinden keklik.

ve taşucundayız.
MARMOK tan Fatih ve MMK dan Turgut ağabeymiz sohbette

bu arad motosikletler iştimada

bu arada elinde bastonla yaklaşan a dikkat. O da buranın deynekçisi. İllede para diye tutturdu. Meğerse burası otoparkmış güya.

toygarın başı yine aynasıyla dertte. Bi türlü düzen tutturamıyor. Yardımcı oluyoruz.

bu arada kulüp başkanımız burhan beyin birkaç pozunu yakalıyoruz.

taşucunda limandan manzaralar

balık ekmek yiyeceğimiz tekne

arkadaşlar yerlerini almışlar bile. Ekmek arası balık lar bekleniyor. Sohbete devam bu arada

bu arada kasklarımız baş köşede tabii

dışarıya tekrar bi göz atıyorum.

güzel havayı değerlendiren sadece biz değiliz.

motorlar toplu halde bir daha bakalım

karnımız acıktı balıkları kaçırmayalım tekrar tekneye dönüyoruz. Makineyi gören poz vermeyi ihmal etmiyor.

bu arada hep kendinin fotoğrafının çekilmesine kızan boğaç bu hafta hazırlıklı gelmiş. Fotoğraf makinesinide getirmiş.

tekneden pozlar

birde tekneden dışarı bakalım.

karnımızı doyurduk istikamet boğsak. Bir hava alalım dedik ve yine düştük yola. Yoldan manzaralar

boğsaktayız. Kısa bir mola. Denizi seyrediyoruz. Ve çevreden manzaralar

bu arada iki kafadar denizde.

dönüşe geçiyoruz. İstikamet narlıkuyu. malum lokma tatlısı yemeden olmaz. Lokma tatlısı hazırlanırken sohbet devam ediyor. Ve manzaralar.

boğa çın elindeki kaseye dikkat edin. O silme doluydu baya bi boşalttıktan sonra ikrama başladı

tatlılar yendi üzerine birde cıgara. Ve yol hazırlıkları başladı.

bönüş yolundan manzaralar

ve yine başladığımız noktaya döndük.

bo sefer kazasız belasız diyemiyorum. kötü bir haber geliyor. Başkanımız burhan bey eşini eve bıraktıktan sonra yanımıza gelirken yolda bir köpeğe çarpıyor Allah korudu. Önemli birşay yok. Geçmiş olsun diyoruz. Ve en kötü günümüz böyle olsun.

Diğer gezilerde görüşmek umuduyle

Sevgiyle ve sağlıklı kalın.

Diğer sitelerdeki gezi linklerimiz.

http://www.mersinmotor.com/forum/forum_posts.asp?TID=559&PN=1

http://www.marmok.com/Forum.asp?forum=oku&msgid=447

http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=148688#148688

http://www.motordelisi.com/ftopicp-794239.html#794239

http://www.motosiklet.net/forum/gez...-tasucu-ve-bogsak-gezi-raporu.html#post590161

http://www.gezginmotorcu.com/viewtopic.php?p=62952#62952

tebrikler mmk cok güzel bir gezi olmuş.. :cat: emeğinize sağlık...:rendeer:

Güzel gezi olmuş. Paylaşım için teşekkürler.

Görüşmek üzere.

ArkadaşLar Çok güzeL bir Gezi oLmuş emeginize sağLık , payLaşım için teşekkürLer...

Elinize sağlık ve arkadaşınız için geçmiş olsun. Bu arada Adana hep yağışlıydı. Dolayısıyla bir organizasyon olamadı. Selamlar.

Çok güzel bir organizasyon olmuş. iyi bir gezi yapmışsınız. Bu kadar organize bir grup olduğunuzu bilmiyorduk. 28-29 ekim 2006 da Anamurda yapılan akdeniz bölgesi iller buluşmasına Mersinden bir tek motorcu bile katılmamıştı. Sanırım yeni yeni yapılanıyorsunuz. Gezi ve etkinliklerinizin devamını dilerim.

Harika bir organizasyon olmuş,tebrikler...1983 1985 yılları arasında Aydıncıkta hükümet tabipliği yaptığım günler aklıma geldi,duygulandım...O zamanlar aşındırdığım yollarda şimdi sizleri görmek çok hoş bi duygu...Ayrıca ekip yaş ortalaması:p bana yakın olduğu için de çok etkilendim.Birlikteliğinizin devamını dilerim...

cok guzel bır gezı olmus tebrıkler : ayaklarınıza saglık olsun , kaza yapan arkadasımızada gecmıs olsun .....

msoysarac @ teşekkür ederim.

By Mükemmel @ aramızda olabilseydin daha iyi olurdu

Makine @ hasan kardeşim teşekkür ederim. yolda dönüşte rastlaştık. umarım sizinde geziniz güzel geçmiştir.

qency @ teşekkürler

Naci63 @ teşekkürler. önümüzde koskoca bir yaz var. doyasıya gezeriz.

aythakan @ anamurdaki buluşmaya havaların kötü olmasından dolayı katılıma sıcak bakılmadı. hatta son anda adana gurubu dahi gitmekten vazgeçmişti. inşallah birdahaki sefere

hayati @ o günlerin anımsamak çok hoş bir duygu olsa gerek. bu duyguyu size yaşatmak bizler için de büyük mutluluk.

SARHOŞ @ valla hasan duymasın seni bir daha gezdirmez. teşekkürler.

ZEytUN @ teşekkür ederim.

yahu hayat neymişte bizim haberimiz yokmuş
-------------biz burda karlarla cebelleşirken-----------------
ellerinize sağlık

motorseverleri bir arada gördükçe kendim gezmiş gibi oluyorum. tüm mersin ekibine selamlar, çok güzel bir gezi olmuş.

By Mükemmel @ aramızda olabilseydin daha iyi olurdu

Bulduğum ilk fırsatta geleceğim abi :cat:

elıne saglık abı cok gusel olmus sızlerle gezıye katılmak cok guzel bır duygu oldu benım ıcın donuste katılabıldık ama yınede cok guzeldı.kendı adıma cok tesekkur ederım.elıne koluna sağlık.:cat: :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar