04.02.2007 [Adana MT] Mersin Kanlı Divane (Kanytelleis) Gezisi

yok yok nazar nazar dedin işte degdi...
akşam klüpte bi kurşun döktürelim bari KEM GÖZLERE KARŞI:p

ertuğrul;568996' Alıntı:
bakıyorum baya hoşunuza gitmiş berker kankimin dediği bu kadar sevinceğini bilseydim bu tür şeylerle seni güldürürdüm

senin beni güldürmene gerek ve ihtiyacım yok, ben zaten hep gülüyorum, şu an bile :) :queen: :mrgreen: :cherry:

uzun zamandır cevap vermemek için çabaladım ama ısrarla üzerime gelmeye, laf sokmaya devam ediyorsun.
senin derdini çok iyi biliyorum, hatta bunun herkes farkında, insanca yollarla (konuşarak) da çözülebilecek birşeydi, ama sen bunu yapamadın,
aslında bi yandan iyi de ettin, gösterdin iç yüzünü, gerçek ertuğrulu tanıttın, teşekkür ederim

ııımmm::yanliss:
Kapatalım konuyu 2.sayfadan beri geziyle ilgili bir yazı göremedim.Yeri burası değil..(Erhan Abi Saygılar :p )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese s.a
gecenlerde mersıne gelmıstımde 100 tane motorcu görduysem 3 tanesı kasklıydı...sanırım MT den değiller herhalde......

burcu hanım hatırlatırım daha ne kadarlık maziniz var gezi ekibinde yada gurubumuzda beni tanıyan ii tanırr bu tür şeylerle insanlara propaganda kabiliyetinizi göstermek istiyosanız lütfen beni alet etmeyiniz bu tür konularıda uygun zamanda uygun bir yerde konuşuruz saygılar ( hasan abi bunuda banlasana ) :)

Noluyor size ya,kendinize gelin.Hasan görmesin bu yazdıklarınızı,yakışıyor mu hiç..

herkese s.a
gecenlerde mersıne gelmıstımde 100 tane motorcu görduysem 3 tanesı kasklıydı...sanırım MT den değiller herhalde......

sanmıyorum MT ye dahil olan herkesin kask kullandığını sanıyorum aksiyle karşılaşmadım daha

hıı bu arada
Dün doğum günü olan Makine rumuzlu Hasan abimizin,(Hasan Abi ksura bakma haberim yoktu :p)

Ve buqün doğum günü olan Öznur arkadaşımızın Doğum günlerini kutlamak istiyorum.
Nice senelere

Son düzenleme:
@ dishy

kanka, hadi artık atla gel yanımıza da gezelim ya :mrgreen:

:silent: :silent: :silent: :silent:
arkadaslar bu platform herkese acık ve sızler neler soyluyosunuz yaaaaaa:farao:
bızler TURK MOTORCULARIN ; SERSERI OLMADIGINI TOPLUMDA SAYGI DUYULAN INSANLARDAN KURULU VE 2 TEKERI SEVEN INSANLAR OLDUGUNU asilamaya calisiyoruz cavremızdekı ınsanlara

"en azından ben oyle sanıyorum"
burdaki protestomun amacı ne tartıstıgınız degıl nasıl tartıstıgınızdır bunuda belırtmek ısterım

Müthişsiniz arkadaşlar MAKİNE Arkadaşım sana katılıyorum bu ören yerlerindeki hatalı veya eksik bilgilerin düzeltilmesi ile ilgili müzeler müdürlüğüne yazı yazmıştım 3 4 sene önce ama hiç ilgilenmediler herhalde işlerine gelmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar