03.09.2006 Adana MT ve Mersin MT Bahara Merhaba Gezisi

allahında izniyle inşallah geleceğiz oraya herkez gibi bizde çmskyı mrk ediyoruz...

Endurotarzı suzuki ama modelini bilmiyorum. güzel bir motor heybetli.

Vay kankim yeni motor almış yaşasın....:cherry: Hayırlı olsun güle güle kullansın....:cat: Kankisinide gezdirsin.......:rendeer:motor hakkında genel bilgi ver sayın modum.....

Umarım hepiniz qelirsiniz.. Ki plaka - ruhsat pek sorun olacağını sanmıyorum ruhsatım çıkmamışken pozantıya gittim geldim ve şu an motorun rengini ruhsata işletmedim yani full ofsayt ım :)
%90 qeliorum sizi nası Tanicam :mrgreen:

@cross4ever

Ç.M.S.K'ya gel ben motosiklet.net'denim de zaten ben seni yakalarım :mrgreen:

@tüzemen

Sağol abi teşekkürler. Daha iyileri tüm motorcu kardeşlerime olsun. Abi umarım nez okumaz abi çünkü ona süpriz yapacam ama muhtemelen süprizm bozulacak :(

@balzeytin

Canım teşekkürler. Gezeriz beraber. Pazara senide bekliyorum kesin arkası boş birini buluruz. Özledik senide.

@tüzemen

Sağol abi teşekkürler. Daha iyileri tüm motorcu kardeşlerime olsun. Abi umarım nez okumaz abi çünkü ona süpriz yapacam ama muhtemelen süprizm bozulacak :(

Eyvah baltayı taşa vurduk desene sürprizini bozacaz. en iyisi sen bozulmadan Nez e goster motoru senden duymuş olsun.

Bu arada dikkat ettim yaş aralıınız genelde 25-30 :) umarım sizde yaşın getirdiği ciddiyet fazla yoktur:mrgreen:

biz zaten anamurdaydık :cherry:
3 hafta olmadı geleli.yıllık izinimizi gündüz iskelede,öğlen iskelede,akşam iskelede geçirdik :mrgreen:
aaa bide apolloda :cherry:

tüzemen;411935' Alıntı:
Endurotarzı suzuki ama modelini bilmiyorum. güzel bir motor heybetli.

Vstromdur buyuk ihtimalle Daha heybetli uzakdan endroya benziyen suzuki bilmiyorum.

Bu arada gezi fena olmayacak gibi . 9 da kalkmak zor olacak ama bakarsın Takılırımm :)

Kankim ben pazar günü gelemicem......:salut: Haftaya inşallah katılırım...Herkese selamlar...Hafta içi yeni motorla gezeriz.....Güle güle kullan motorunu...:rendeer:

ben biliyorum ne aldıgını ama soylemem hehe yoksa soylermıyım hahaha:bounce: :queen: :cat:
@benkaan olm işinizin adı ne? Kalkın gelın işte 9 30 da hareket edecez:bounce:

Süper Moderatör (BBRR)
Bu yollara v-storm dl 650 ne güzel gider... Akar akar valla ...aksınnnnnnnn :)

ya şimdiden heyecanlandım çok güzel bir gezi daha bizi bekliyor kim tutar bizi

pofff... beyler küçük bir uyku problemi yaşadım :( yeni kalktım...
umarım qeziniz eğlenceli geçmiştir 1 dahakine görüşmek üzere (biraz daha geç çıkabilirmiyiz :) )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar