Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Trafik Cezası Hakkında...

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    16 Eylül 2014
    Motosikleti
    MT-25
    Alıntı Kerim.K27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim insallah dediğin gibidir de bu cezayı iptal ettirebilirim. Çünkü o kadar zoruma giden bir ceza oldu ki bu anlatamam. 100 km hızla yazılmış olsaydı eğer, hiç zoruma gitmezdi 400 tl bile olsa. Ama 70 yazan bir yolda 61 ile ceza yemiş olmak insanın zoruna gidiyor. Ayrıca motorsiklet için 50 diye bir levha yok, sadece 70 levhası var. Dediğim gibi, birde daha önce o yoldan radarın önünden 60 küsür süraatlerle daha önce çok geçtim ve hiç ceza yazılmadı... Sanırım hemen mahkemeye başvuruda bulunmam gerekiyor bu durumda...
    üzüldüm :(

    Bende bir yerde okudum bu tarz birşey okudum ama anımsayamadım...Levha 70 olsa bile,motorsikletin de kendine ait bir hız limiti olduğuna dair bir yazıydı,daha önce ceza yemiş,sanırım motoru yolun olması gereken hız limiti ile giderse hararet yapacakmış.Yolun hız limitini aşmadan gazlamış,ancak polis çevirip ceza yazmış, bende oradan kısadan hisse çıkartıp, aa demekki motorsikletinde kendine özel bir hız limiti var,70km lik yolda motorsiklet daha düşük bir hız limitine sahip diye iç geçirmiştim..Ancak tipik bir insan gibi,araştırmadım öyle mi değil mi diye, hakkınızı mutlaka arayın, topcase için ceza yazsalar bile mahkemeye itiraz ile cezayı geri aldırabiliyorsunuz , biliyorsunuzdur.
    Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    09 Mart 2013
    Şehir
    Gaziantep
    Motosikleti
    Tvs RTR 150 Sarı
    Hani en azından mahkemeye şöyle bir itirazda bulunabiliriz gibime geliyor. Yol üzerinde sadece 70 levhası var ve motorsikletler için hız limiti 50 diye bir levha yok ama 61 km den ceza yazılıyor. Yani hiç bir uyarı levhası bulunmayan ve sadece 70 yazan bir bulvarda 61 ile motorsiklet diyerek ceza yazmanın kanunda yeri yoktur sanırım.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)