Moil istasyon rezaleti

Biraz önce motoruma tazyikli su tutmak için MOİL ALACATI KAMER PETROL'e gittim sadece dişli ve zincirleri temizleme maksadındaydım(geçen gün plaja girdiğimde plaj kumları zincir ve dişli çevresine yapışmışlardı) orada bir kepçe operatörü aracından akan çamurları yıkama yerinden tabanca ile temizliyordu yaklaşık 8-10 dk onu bekledim sonra tabancayı bana verdi ve bende zincir ve dişlilere su tutuyordum yaklaşık 3-4 dk sürdü sürmedi bir pompacı ve yanında bir herif yanıma gelmişler fark etmemişim "hey alo uleeenn" diye bi ses duydum pompacıydı ve benden yaşça küçük "kes kes" diyordu eliyle de işaret ederek.benim zaten işim bitmişti ki laf atmaya başladı kabasaba herif "oha be ne lan bu tır mı yıkıyorsun" dedi şok oldum biran ardından daha 2dk oldu hayırdır dedim "seni bekliyoruz yarım saattir bas git" falan deyince yaşına bakarak ses çıkarmadım önümde kepçe vardı görmedin mi o buraları yıkadı falan dedim oradan ayrıldım istasyondan çıkarken fark ettim ki patronları o herifmiş pompaları filan kontrol ediyordu(ayrıca burası arabam için genellikle kullandığım benzinliktir!)Yanına gidip Çeşme gibi bir yere senin gibi bir işletmeci yakışmıyor dememek için kendimi zor tuttum ne olduğu belli aramızda hır çıkardı yapsaydım.hemen eve dödnüm ne plan yapmıştım ne oldu motordan soğuttu beni nasıl bineyim ben şimdi motora kulağıma hep o herifin seslenişi geliyor!
bir karar aldım kendimce MOİL ALACATI KAMER PETROL'u boykot ediyorum,bundan sonra ne ben ne de aracında olduğum bir başka ahpabım oradan alışveriş yapmayacak yaptırmayacağım!hatta arkadaşlarımın aklına bunu hep sokacağım böyle kabasaba herifler buradan para kazanıp kendilerini adam sanıyorlar halbu ki gelip abartmadan düzgünce söyleyebilirdi 3-4 dk için kullandığı kelimelere bak!Kusura bakmayın ama bunu buradan duyurmak istedim...

MOİL ALACATI KAMER PETROL ALAÇATI ÇEŞME PETROL

Firma Yetkilisi : KASIM TAŞTEKİN
Telefonu : 7166821
Fax : 7166815
Adresi :CIRAKOGLU MEVKII SAHIN TEPESI SIFNE KAVSAGI ALACATI-CESME

:) Vallaha Moil Mersinde pek yok nedendir bilmiyorum 1 kaç kez gördüm açıyolar petrolü aynı sene geri kapatıyorlarr anlam vermiş değilimm
Ama shell ve Po Doli her yer Soil ide s geçmemek lazım ama Arabamıza shell alıyoduk hep Herkez Kaliteli diyodu

maalesef buraya en yakın LPG istasyonu orası zaten pek LPG istasyonu yok,artık Opet istasyonunu kullanacağım sinirim çok bozuk resmen eve kapandım,motorsikletli olduğum için ilk kez böyle rezil bir muhabete girdim umarım son olur aşağılandım resmen!

maalesef buraya en yakın LPG istasyonu orası zaten pek LPG istasyonu yok,artık Opet istasyonunu kullanacağım sinirim çok bozuk resmen eve kapandım,motorsikletli olduğum için ilk kez böyle rezil bir muhabete girdim umarım son olur aşağılandım resmen!
Hocam sana tavsiyem Ne yap bak bi gün ne zamana denk gelirse artık bilemem patronun seni göreceği güne denk gel fulle depoyu de ondan sonra o şahısa bakarak dekii aaa Ben Buranın çok kötü duyumlarını aldım de
Ben aracıma zarar gelsin istemem de yada bune benzer bişeyler yap ama adamın gözünün içine doğru bak
O şahıs diyeyim artık hatası anlayacakdırrr
Akk ulan akk gitti 120 tl deyip :)

Motosikletçi dayanışması olsun bundan sonra bende istanbuldaki moil istasyonlarını kullanmıyorum gerçekten sinir bozucu bi olay olmuş ama motordan soğumana değmez bunlar kendini bilmez diye tabir edilen topluluklar daha yeniler :) :bestmt:

durum seni çok rahatsız etmiş, tam karşılığını verip de içini boşaltamadığından biraz dokunmuş sana bu olay. çok sıkma canını dostum. ben izmirliyim, olurda birgün o benzinliğin önünde yakıtım bitse yine almayacağım, sana destek babında. Dana mı arıyon memlekette dolu :)

"Höööyyytt" diye seslenme şekli var mı ya davar mıyım ben:silent:saçlarında ki aklara baktım da terbiyemi bozmadım yoksa kalıbımın dengi değildi:farao:
her gidişimde hem lpg hemde benzini fulleyen birisiyim öyle üç kuruşluk yoldan geçen müşteride değilim(ki olsam da ona da,bana da,başkasına da farklı davranmaları doğru olmaz) demekki her motorluya aynı ilgi ve muammeleyi gösteriyor bunlar:farao:

benzin almamak dan daha iyi bir yöntem; izmirdeki bütün tanıdık motosikletçiler toplanıp gidiceksin.hepiniz sırayla motorları yıkayacaksınız.bide o elemanı şikayet edebilirsin...

Moderatör
Sana yapılan terbiyesizliği burada açıklamakta haklısın da, firma ismi vermen de bir nebze doğru olabilir de, adamın ev adresi kalmış sadece vermediğin.
Hakkında dava bile açabilir istese.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi moil nedir, ne işiniz olur böyle yerlerde, benzine su motorine yağ katan adam bunlar.. yılların deneyimi, profesyonel petrol bp shell varken bunlara itibar etmeyin... eğer ki lokasyon olarak yakında degilse bu benzin istasyonları biraz yol daha gidin, depoyu fulleyin ara ara gidersiniz ama kaliteden şaşmazsınız derim

50 motor gidip hepsini yikayip benzinde almadan çıkıp gitmek lazım .
Bu öküzlerden memlekette bol miktarda var alışmaya calismak lazım . Zor ama yapicak birsey yok gibi . Bu saatten sonra en fazla daha öküz olurlar ilerleme beklememeli .

Sana yapılan terbiyesizliği burada açıklamakta haklısın da, firma ismi vermen de bir nebze doğru olabilir de, adamın ev adresi kalmış sadece vermediğin.

Nesine dava açacak küfür yok bişey yok yazan arkadaş tarafından edilen ortada? Bu kadar da herşeyden tırsmayın, tepki vermekten de korkmayın; böyle düşüne düşüne korka korka her yerde eşkiyalar cirit atıyor.

Moil gibi firmalara bırak LPG almayı tuvalet ihtiyacı için bile gidilmez kanımca.Ayrıca yaşına başına bakıpta saygı göstermeyin.Hakaret etmeden küfür etmeden kışkırtın bir suç işlersede gereğini yapın.

Ayrıca hiç kusura bakmayın da niye motosikletten soğuyorsunuz? Bu kadar çabuk soğuyacaksanız hiç binmeyin.

ben sadece sesimi duyurmak istedim başka nasıl tarif edebilirdim ki en anlaşılır en tanınır şekilde tarif ettim,varsın şikayet etsin ben farklı kanallar aracılığıyla şikayetimi duyurmaya devam edeceğim
örn:http://www.sikayetvar.com/message/syazc

varsın bana dava açsın haklı olduğumda susmamayı erken yaşta öğrendim orada sadece polemiğe girmek istemedim ama yasal yollara herzaman varım.

---------- Post added at 16:15 ---------- Previous post was at 16:11 ----------

Moil gibi firmalara bırak LPG almayı tuvalet ihtiyacı için bile gidilmez kanımca.Ayrıca yaşına başına bakıpta saygı göstermeyin.Hakaret etmeden küfür etmeden kışkırtın bir suç işlersede gereğini yapın.

Ayrıca hiç kusura bakmayın da niye motosikletten soğuyorsunuz? Bu kadar çabuk soğuyacaksanız hiç binmeyin.
yok ben sadece bugün güneşli bir günde motoruma arkadaşımıda alıp gir gezi yapmak amacındaydım ama sinirimi bozunca trafiğe çıkmak istemedim sonuçta bir anlık bişey için risk almak istemedim şimdi evde motorumu yağlıyorum bakım yapıyorum,

bu yaşadığım anlık tepkiydi yani yarın veya sonrasında motora binmeyi istemiyeceğim anlamına gelmez 15yıldır motor kullanıyorum 1 gün için motoru bırakmış olsaydım 2007 yılının eylül ayında yaşadığım büyük bir kazadan sonra zaten bırakırdım ben daha çok üstüne gittim kaçmadım:wiinkk:

en guzeli herkez motorunu yıkıcak, sonra 4.5 tllik ve herkezin plakasını ayrı yazmak şartı ile tek tek benzin verdirceksin. ve sadece o pompacıdan isticeksin. eminim senin kulagın çınlıcaktır.

Arkadaşım sende kabahat hakkını aramayı bilmiyorsun burada paylaş tamamda at faceye benşimdi bu başlığı faceye taşıyorum merak edersen facemide vereyim bakarsın şenol tetik

Kocaeli İl Temsilcisi
aynı durumu bende bizim buradaki benzin aldığım petrolde yaşayacak gibi oldum :) adını vermiyorum ancak bana laf sokan vatandaş orada işçi olaerak araçları yıkamakla görevli arabamada motorumada benzini oradan alırım sürekli ,

bir defasında aynı tavırları sırf motosikletli olduğum için banada yaptı şu an özellikle benzin almadan gidip onuda hiçe sayarak pompayı açıp motorumu yıkıyorum sanırım tavırlarımdan ona kafayı taktığımı hissetti , benzin aldıktan hemen sonra motor temiz bile olsa yıkamaya geçiyor onada yıkatmıyorum motoru çünki olup olmayacak yerlere su tutuyor ,

alllah vere bir terslik yapsada bi caykırtı koparsam...

ah bu motorcular! passat'a binen kalın ve saygın işadamları olamazlar, bir de böyle saygın adamlardan şikayet ederler.
ya ne olacağıdı? adam çalışmış kazanmış, sen kıytırık motorunla yerleri çamurla diye mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar