Benden Sana!

Motosikleti
Su Motoru
Sevgi nedir? Acaba her gece yattığında onu düşünmek mi? Yoksa gece olunca onu düşünmekten yatağa yatmayı unutmak mı? Bu sana olan sevginin sadece bir örneğidir sanırım. Dur ben anlatayım benden sana olanı!

Kızgın kumlarda artık susuzluktan ölmek üzereyken bir insan nasıl muhtaçtır o anda suya, "işte benim sana olan sevgimde böyle bir sevgiydi" demeyeceğim. Çünkü benim sana olan sevgim muhtaç olduğum için değil, sevmek istediğim içindi! Sen su değildin çöldeki, su olan bendim sana kendimi verdim. Acaba bırakıpta giden benim diye suçlu benmiydim, yoksa seni sevdiğimi bile bile benim gitmemi izleyen senmiydin? Sanıyormuydun ki ilk kez elini tuttuğumda herşey çok kolay olacak? Hayır olmadı ve hiçbir zaman olmayacak! Titreyen, korkan, desteğe ihtiyacı olan sadece sendin değil mi? Ben her zaman yanındaydım cesurca ve bir duvar gibi sırtını yaslayabileceğin! Sen her bana sığındığında ben biraz daha korktum, sen her bana yaslandığında ben biraz daha yıprandım. En sonunda bittim işte ama sana hiçbir zaman bittiğimi söylemedim, hep umudum vardı bir gün "sana sığındım, sana yaslandım artık sıra bende ben senin hayata tutunacağın dal olmaya hazırım" demeni! Ama sen hep çocuktun zaten bende o çocuğa vuruldum! Sevildiğini, sevdiğini ve bir daha bir eşini daha bulamayacağını bile bile bırakıp gitmek kolay mı sanıyorsun! Hayır değil! Çok göz gördüm; zamanında birşeyleri bırakıpta giden, sonra bıraktıklarını bir ömür boyunca arayan gözleri! Hatta o gözler var ki öldüğünde bile halen bıraktığı şeyleri arar. Gelir ve bir seveni elleriyle gözleri kapar! Sevginin fedakarlık gerektirdiğini bilmek bir sanattır sanırım ve gerektiği zaman bırakıp gitmekte! Ben nasıl sana "bırakta gel" diyebilirdim ki! Zaten geçmiş bize kapak olmuş nasıl "gel benimle ol" denir ki! Hatırlar mısın düğünümüzde hangi şarkının çalınması gerektiğine karar vermiştik birlikte :). Ben artık senin düğününde hangi şarkıyı dinleyeceğime karar vermeye çalışıyorum. Sanırım hüzünlü birşey olacak!

İşte bu satırlarda Benden Sana olanı anlatmaya çalıştım. Her ne kadar da yaş dolan gözlerim ve boğazıma düğümlenenler daha acı şeyleri anlatmak istesede sanırım lisanımız kusurlu kaldığı için bu kadrı döküldü satırlarıma! Sevgililer günün kutlu olsun ...

Semih Mehmet ŞENKUL
14.02.2006

MeTaL' Alıntı:
Sen su değildin çöldeki, su olan bendim sana kendimi verdim. Acaba bırakıpta giden benim diye suçlu benmiydim, yoksa seni sevdiğimi bile bile benim gitmemi izleyen senmiydin?

İşte bu satırlar............
Bana 10 gün önce biten aşkımı hatırlatıyorr....:pale:
Bazen sevgi yetmez bir şeyleri kurtarmak için..
Maalesef kafa yapılarının da uyuşması gerekiyor....
Dün:"Aşkını bir teneke parçasına sattın"kelimesini duymak içimi parçaladı......
Ya sevdiğim adam ya da gururum,hayallerim, ve de ideallerimin peşinden gidecektim....
Bana yakışanı"gururumu"seçtim..............
Pişman da değilimmmm............................................:cat: :cat:

Super Moderator
dishy, bak üzüldüm şimdi...:pale: :salut:
O teneke parçası:farao: motosiklet mi oluyor?:silent:
Yine de fazla takmamaya çalış kafana, teneke parçanla da mutlu olabilirsin...:cat:

olacağıma çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk inanıyorum
ama o bensiz mutlu olacak mı orası meçhul tabi :cat:

dishy' Alıntı:
İşte bu satırlar............
Bana 10 gün önce biten aşkımı hatırlatıyorr....:pale:
Bazen sevgi yetmez bir şeyleri kurtarmak için..
Maalesef kafa yapılarının da uyuşması gerekiyor....
Dün:"Aşkını bir teneke parçasına sattın"kelimesini duymak içimi parçaladı......
Ya sevdiğim adam ya da gururum,hayallerim, ve de ideallerimin peşinden gidecektim....
Bana yakışanı"gururumu"seçtim..............
Pişman da değilimmmm............................................:cat: :cat:

bişiler yazardımdaaa

Motosikleti
Su Motoru
Arkadaşlar bu topic i tatışasınız diye açmadım. Lütfen biraz saygı gösterin. Yorumlarınız yazımı okuduktan sonraki duygularınız dışına çıkmasın. Rica ediyorum ...

Super Moderator
dishy' Alıntı:
olacağıma çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk inanıyorum
ama o bensiz mutlu olacak mı orası meçhul tabi :cat:
Şimdilik çok da mutsuz, çok da kırgın değilsin sanki...:silent:
Neyseee.......:mrgreen:

olcan138' Alıntı:
Şimdilik çok da mutsuz, çok da kırgın değilsin sanki...:silent:
Neyseee.......:mrgreen:

neyse metal in kardeşimin hatrı için yazmıcam :queen:

olcan şaırma abi alışırsın

Son düzenleme:
MeTaL' Alıntı:
Arkadaşlar bu topic i tatışasınız diye açmadım. Lütfen biraz saygı gösterin. Yorumlarınız yazımı okuduktan sonraki duygularınız dışına çıkmasın. Rica ediyorum ...

tabi ki de canım :rendeer: :cat: :cat: :cat: :cat:

Super Moderator
Yorumlarınız yazımı okuduktan sonraki duygularınız dışına çıkmasın. Rica ediyorum ...
Yazıyı okurken gerçekten bir hayli duygulandım...:salut:
Bitirdikten sonra ise Nikahına Beni Çağır Sevgilim gibi bir şakı vardı sanırım o geldi aklıma...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar