Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  1.2.14. Sansürlenerek de olsa küfür, argo terim, maksadı aşan benzetme, sataşma, tartışma çıkarıcı söz, aşağılama vb. içerikler mesajlarınızda bulunamaz. Tehdit etmek, küfretmek, örf ve adetlere karşı, müstehcen, kaba, nefret dolu mesajlar ile din, dil, ırk ayrımına yönelik mesajlar yazmak, davranışlarda bulunmak yasaktır. MT forumlarının en belirgin özelliği kullanıcıların mesajlaşmalarında yakalanan belirgin düzeydir. Bu güzel çizgiyi korumak mutlaka kullanıcının görevidir.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın




Suriye ordusu, Türkiye’ye yönelik göç hareketinin kavşak noktası konumunda bulunan Güveççi Köyü sınırında ilk kez yüzünü gösterdi. Suriye askerleri, göçün başlamasından bu yana ilk kez Türkiye sınırına yaklaşarak, tanklar, zırhlı araçlar ve keskin nişancılarla gövde gösterisi yaptı. Sabah saatlerinde Türkiye’ye 3 kilometre kadar yaklaşan Suriyeli askerler, ilk iş olarak, sığınmacıların astığı Suriye toprakları üzerindeki Türk bayrağını indirip yerine Suriye bayrağı astı. Suriye ordusunun bu hareketine Türk tarafından yanıt gecikmedi. Güveççi sınır karakolundaki göndere daha büyük bir Türk bayrağı çekildi.

ORGENERAL YÖRÜK SINIRDA

Sınır bölgesinde dün sadece Suriye Ordusu değil, Türk Ordusu da hareketliydi. Suriye zırhlıları ve askerlerinin hareketleri, Türk Ordusu tarafından kamera ve dürbünlerle saniye saniye gözetlendi. 2. Ordu Komutanı Orgeneral Servet Yörük gün boyu sıcak gelişmelerin yaşandığı sınır bölgesinde incelemelerde bulundu. Son gelenlerle birlikte sayısı 11 bine dayanan sığınmacıları Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali ziyaret etti. Çadırkentleri gezen Küçükali, çocuklara ve kadınlara psikolojik destek verildiğini söyledi.
Siz ne diyorsunuz bu işe? Suriyelilerin geçmişte pkk ya yaptığı yardımları biliyoruz.
pkk ya yardımda başı çeker bunlar