Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

34 AST 10 plaka 50.000 avro-600'lük motorla 1000'lik sınıfında birincilik 75 AVRO

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    WOLKANWOLKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ağustos 2007
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    CB 600F HORNET
    http://www.milliyet.com.tr/fenerbahc...10/default.htm
    “GALATASARAY’lı Arda Turan, Acun Ilıcalı’dan 650 bin TL’ye aldığı Aston Martin marka otomobili için 34 AST 10 plakanın peşine düştü. Genç futbolcu kendi adı, sevgilisi Sinem ve soyadı Turan’ ın baş harfleri ile forma numarası 10’dan oluşan plaka için yine bir Aston Martin kullanıcısı olan işadamına en son 50 bin Euro (yaklaşık 110 bin TL) teklif etti. Ancak olumsuz cevap aldı.
    Şimdi herkes, Fenerbahçeli olduğu konuşulan işadamı ile plaka pazarlığının nereye varacağını merakla bekliyor.”

    SONUÇ:


    BENCE ŞAHIS SPORUMUZ İÇİN EN GÜZEL ÖRNEKTİR.

    TARİHTE SPORUN İLK ÇIKIŞ NOKTASI BİR ARAYA TOPLANAN HALKIN KRAL GELDİĞİNDE GÖSTERDİĞİ TEPKİDEN KRALIN ALDIĞI KARARLARIN VE HALKIN YANINDA OLMA PAYINI HESAPLAMADA KULLANILAN BİR SİSTEM, DAHA SONRA HALKIN OYALANMASINI SAĞLAYIP "BAŞKA İŞLER"LE UĞRAŞMASINI ENGELLEMESİNİ, KÖRLEŞMESİNİ SAĞLAYAN BİR FAALİYET OLARAK GÖRÜLDÜ. HATTA MEŞHUR GLADYATÖR FİLMİNDE İYİ KRALIN OĞLU OLAN VE BABASINI ÖLDÜRÜP TAHTA GEÇEN KÖTÜ KRALIN SENATÖRÜ DİĞERİNE " ESKİDEN YILDA 15 GÜN OLAN ARENA MUHABBETİ 6 AYA ÇIKTI HALK İYİCE GEYİĞE SARDI, SONUMUZ HAYROLA" MUHABBETİ BOŞA DEĞİLDİR. BUGÜN İSE SADECE FUTBOL VAR, FUTBOLUN DA ÖTESİ BU GÖRMEMİŞ GİLLERİN ARZ-I BOKTAN MEVZULARI MANŞET OLUYOR. ZATEN "HABER" KANALINDA HABER YOK, SPOR KANALINDA FUTBOLDAN BAŞKA SPOR YOK,ANA HABER PROGRAMINDA DİZİDEKİ ADNAN'IN BOYNUZLARI İÇİN HANGİ YAĞ MARKASININ KULLANILMASI ÜZERİNE GEYİK YAPILIYOR. MOTO SPORU GEÇTİK, MİLLİ SPORLARIM IZ YOK CİRİT YOK, GÜREŞ YOK, DAHA NİCE YEREL AMA ŞANLI, ONURLU, CESARET İSTEYEN SPORUMUZ YOK OLDU.

    BAKSANIZA BU FORUMDA BİLE İLGİSİZLİK AÇLIĞINDAN, TV KANALINDA BİR MOTORCU AĞABEYİMİZİN-ABLAMIZIN SÖYLEŞİSİ HAKKINDAKİ HABER BİLE OKUNMA REKORLARI KIRIYOR. HALBUKİ YURT DIŞINDA MOTOSİKLET ESASLI TV KANALI BİLE VAR. YOKLUĞUN GÖZÜ KÖR OLSUN, ADAMIN CEBİNE DOLDURMUŞLAR BENJAMİNLERİ BİR GÜN SİNEMA SALONU KAPATIYOR, HABER OLUNCA “CANIM İSTERSE HEPSİNİ KAPATIRIM DİYOR” ERTESİ GÜN “AST 10” PLAKALI “ASTON MARTIN”INE BINMEK ICIN EXTRA 50 000 AVRO TEKLIF EDIYOR. ÖTEKİ ASiL ADAM DA ÇIKIYOR İSTANBUL motor PİSTİNE 400 MILYON USD HARCANDI YARIŞ YAPAMIYORUZ, MEMLEKETE GELİP SEYREDİLELİM, TEŞVİK VE HEVES OLSUN MEMLEKET BENİM GİBİ NİCE SPORCU DOLU DİYOR TAKAN YOK-BUNU DİYENİN KARDEŞİ DE DANDİK PİSTTEKİ YAMA YÜZÜNDEN HAYATINI KAYBETTİ. BİR DİĞER BENZER motor SPORCUMUZA BAKIYORSUN EMANET VE DÜZ 600 LUK MOTORLA -evet emanet arkadaşının-BINLIK SINIFINDA ÇIKMA LASTIKLE BIRINCILIKLER ALIYOR, RÖPORTAJ YAPIYORTLA (BUNU DA GAZETEDEN OKUYAMIYORUZ –YEGANE 2 TANE MOTOR DERGISIVA R MEMLEKETTE BUNLARDAN BIRINDE –SAYFANIN KENARINDA ÇIKIYOR Kİ ASLINDA KAPAK YAPILMALI-BİZİMDE SIRAYA GİRİP ALNINDAN GÖZLERİNDEN ÖPMEMİZ GEREKİYOR) KARDEŞİMİZ ORADA NE DİYOR BİLİYOR MUSUNUZ: “ABİ ASLINDA SIFIR LASTİK VAR AMA ONU GELECEK YARIŞA SAKLADIM BİLİYORSUNUZ SPONSOR YOK, YARIŞTA KAZANINCA 150 TL VERİYORLAR (150 000 DEĞİL 150-SADECE 150 TL AVROCA 75 EUR EDER) VERİYORLAR ORDAN DA BUNU ALIYORUZ ABİ” DİYOR.

    “AST 10” PLAKA HASTASI KARDEŞİMİZ DE TRAJIK OLAN BU PARALARI POSTA KOYDUGU HALKIN RANTINDAN ALIYOR.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:54 ----------

    yazmayı unuttum,

    kalın sağlıcakla...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    17 Mart 2008
    Şehir
    3 gün İzmir , 5 gün Mersin
    bir insanı gerçekten tanımak istiyorsan ya makam vereceksin ya da para vereceksin ...

  3. #3
    Omicron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2009
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Gitti Güzelim GSR
    memleketim güzel memleketim. ya topçu olcan ya popçu. şimdilerde bide stand up yapanlar da çıktı piyasaya. neyse uzun söze ne hacet. " zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış " derler.
    AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür

  4. #4
    casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Şubat 2010
    Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir insanı gerçekten tanımak istiyorsan ya makam vereceksin ya da para vereceksin ...


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler