Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

kız tavlarken ne yapmalı ne yapmamalı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    chkaralama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mart 2006
    Şehir
    antakya
    Motosikleti
    zealsun zs 150-19
    arkadaşlar sizin tavlama teknikleriniz nelerdir? çekici bir gülüş, karizmatik bir bakış yada ilginç bir tip? hangisi? yada komik anılarınız varmı çiceği yüze yeme gibi.. yada ıslatılma gibi falan ? varmıdır paylaşmak isteyen
    ...........KARAALİ.........كاراالط


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    21 Ekim 2005
    Abi ; bence tek kural kızı pis pis kesmeyeceksin.
    Daha dün arkadaşla gidiyoruz.
    Benim arkadaş abazanın biri.Kızı pis pis kesti.Kız da bi tuhaf oldu. Sonra çekti gitti.

    Benim tekniğim şu : çene...

    Eskiden pek konuşmazdım. Ama şimdi sadece çene yaparak istediğim hedefi vurabiliyorum.

  3. #3
    boramar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Eylül 2005
    Şehir
    highland
    Motosikleti
    bisiklet
    Konuşma sanatı kızlar neden se kendilerinden akıllı sandıkları erkeklere bayılıyo ..hitap sanatı ve ikna kabiliyeti...

  4. #4
    waga/mama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ekim 2006
    Şehir
    cadde
    Motosikleti
    henüz yokkk
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi ; bence tek kural kızı pis pis kesmeyeceksin.
    Daha dün arkadaşla gidiyoruz.
    Benim arkadaş abazanın biri.Kızı pis pis kesti.Kız da bi tuhaf oldu. Sonra çekti gitti.

    Benim tekniğim şu : çene...
    evet ya ne o öyle tren gibi.
    kendinize yakışanı yapın arkadaşlar

    senin taktik de güzelmiş viper )))
    [CENTER]::melek02:
    waga, en güzel demek/ mama kızıl saçlı prenses.
    ben wagamamia'nın kızıl saçlı prensesi waga/mama'yım
    [/CENTER]

  5. #5
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    30 Haziran 2006
    kizlar bin kere yazdigim sebeplerden dolayi. sadomazosit ,bencil ve megalomandirlar.ama bu 3 ozellikleri disinda da cok farklidirlar. genellemeler yaniltir.kizin kisiligini cozup kaleyi icten fethetmek zorundayiz.ne yapin yapin sıkıcı ve ot damgasi yememek icin cok konusun ama kendiniz hakkinda hic bir bilgi vermeyin. birakin meraktan catlasinlar. bundan mazosistce zevk alirlar............kizi bol bol konusturun.ve çok ama çok iyi dinleyin. cok konusan cok acik verir.tavlayana kadar cok ilgilenin cunku pesinde cok sap vardir. tavladiktan sonra da sakın fazla ustune dusmeyin, cantada keklik olursunuz.birakin o sizin peşinizden koşsun, sizi kopek ettiklerine sayın.

  6. #6
    marefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    1299 Panigale
    benle 2 gün takıl tavlarsın

  7. #7
    SAKAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2006
    Şehir
    Edirne/Merkez
    Motosikleti
    Keeway Matrix 150
    Tavlamak için uğraşmam doğal olurum yoksa daha çok uzaklaşırlar.
    büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)

  8. #8
    ___CALVIN___ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ekim 2006
    Şehir
    gebze
    Motosikleti
    zealsun 200gs
    Alıntı SAKAL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tavlamak için uğraşmam doğal olurum yoksa daha çok uzaklaşırlar.
    SANA KATILIYOM SAKAL

  9. #9

    Üyelik
    21 Ekim 2005
    Evet bayanlardan geçerli bir cevap bekliyoruz.
    Belki onların da tavsiyesi olur ??

  10. #10

    Üyelik
    01 Mayıs 2006
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Buyrun, açıklamalı olarak burdan inceleyebilirsiniz



  11. #11
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    30 Haziran 2006
    kizlarda farkli olan her zaman iyidir mantiği hakimdir,(baslica kazik yeme sebepleri) sizi sıradan bulursa eanında çizer. dikkatini çekmek icin öküz gibi kesmek zorundasınız.(bunu hiç yapamam ama yapan kırolar hep hoşlandiğim kizlari kapardi.)kizin dikkatini çekmek icin reklamın iyisi kotusu olmaz hesabı her türlü maymunluk şarttır. kesmek de bunun içindedir.ama kesmeden önce sevgilisi olup olmadigini öğrenin. kronun biriyle cikma ihtimali çok yuksektir; kız egosunu tatmin etmek icin onu kestiğinizi kroya eanında okuyacaktir.kro da ne baktin geeenç deyip size dalabilir. bi kız icin de hic değmez, sevgilisi olmayadabilir (%5 ihtimal )sevgilisi yoksa da diğer kızlari ezip egosunu tatmin etmek için kizlara kestiğinizi eanında okuyacaktir,o zaman diğer kızlari da kaybedersiniz.süpheli durumlarda sakın kesmeyin.

    dimyattaki pirince giderken eldeki bulgurdan olmayın ve ava giderken avlanmayın derim. gerektiği yerde de kesmezseniz, medeni cesareti yok ezik damgası yersiniz.eanında siler. türk kadini fırlama sever utangaçsanız ve fırlamayı oynayamıyorsanız bu ülkeden bakmayın . bulamazsınız.

    kisisel tespitlerime göre doğulu ve köy kökenli biraz kromsu kızlar teklif edilmesinden hoşlanir. bunlara acikca teklif etmezseniz ezik damgası yersiniz., batılı ve daha bi şehirli kızlar da hareketlerle belli edilmesinden hoşlanır.bunlara da teklif ederseniz kro damgası yersiniz.istisnalar her zaman vardir. kizi bol bol konusturun .nasıl biri olduğunu anlayınca ona göre davranın. nabza göre şerbet yani. sakın kendiniz olmayın. o kızların kendin ol gazlarına da gelmeyin.kendiniz olursaniz gizeminiz kalmaz.(gizeme taparlar. bu da kazık yeme sebepleridir.)kendinizi eanında yedek klubesinde bulursunuz.

  12. #12
    xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Kasım 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    honda cbf 500
    boşuna kasmayın işte size formülün hası
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

  13. #13

    Üyelik
    29 Temmuz 2006
    Şehir
    İstanbul
    ya valla ben kız tavlamak ıcın ugrasmam,yane ne biliyim niye kendimi kasıyımki.Bi kız gorurum once ufak ufak bakarım oda bakarsa gerısı kek zaten,ama 1 kere baktım bakmadı 2. kez baktım bakmadı sonra o kızın yuzune bile bakmam.ya bide aklımdan su geciyodu kız geldigi zamn ona hic bakmassak hep baska kızlardan söz etsek kızlar kendini sevdirmek icin ugrasırmı? bi gün uyguluycam

  14. #14
    trenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Haziran 2005
    Şehir
    burkinefoso
    Motosikleti
    var işte...

    melis nereden buldun bunu yahu. koptum valla.
    denenmiş mi acaba?
    Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.

  15. #15
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    30 Haziran 2006
    kendin olmak erkeklerle iletisimde hep kazandirir ama kadinla iletisimde hep kaybettirir. kızın peşinde 20 tane sap varken senin kisiliğini merak filan etmez, eğlenceli ve heyecan verici bir adam mısın ona bakar..kendin olursan seni eanında çözer.gizemin kalmaz.solugu yedek klubesinde alırsın..........onun aradığı adamı oynarsan etkilersin.

  16. #16
    bedenenyanlış ruhendoğru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Eylül 2006
    Şehir
    beşiktaş/istanbul
    Motosikleti
    cbr 125 r (olacaaakkk az kaldı geri sayımdayım!)
    Alıntı voodoo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konuşma sanatı kızlar neden se kendilerinden akıllı sandıkları erkeklere bayılıyo ..hitap sanatı ve ikna kabiliyeti...
    evet kendi adıma konuşayım ben benden akıllı olduuna inandıım erkekleri çekici bulurum, kızlarda yani çoğunda bu düşünce vardır.

    fazla yılışık erkek tipleri itici gelir, erkek dediin ağır olmalı, yerine göre esprili olmalı. ama kendine güveni fazlaca olmalı ve bunu her yönüyle belli etmeli, güven de vermeli, güvende de hissettirmeli.kaş yapayım derken göz çıkaracak davranışlar sergilememeli.öle hemen olsun bitsin bu iş, şu kızı bi tavlasam die aceleye getirmemeli, kızlar eğer bi erkekten hoşlanmışlarsa o erkeğin sabrını ölçerler, tatlı tatlı nazlar yaparlar(ki bu nazlar size pek tatlı gelmeyebilir) tabi gerçekten erkekte kızdan hoşlanmışsa onun için bu davranışlara katlanmalı, görürsünüz karşılıklıysa herşey, en sonunda zafer sizin olur.

    bazı kızlar da vardır, onlar da sizin kafadandır hemen oldu bittiye getirmeye bakarlar işi, bu da şıp sevdi tarzı olan kızlardır! hemen oldu bittiye getirmeye çalışırlar çünkü sizden fazlasıyla hoşlanmışlardır. ama dikkat edin bu tarz kızlar bu saflıklarının altında birsürü şeytanlık beslerler ve yarın "ben gittim bye bye" diyerek başka bi sevdanın peşinden koşabilirler(şeytan olabilir diyince hepsinde de öle olur sanmayın ama bazıları gerçekten saf öteside olabilirler o yüzden ii anlamaya çalışın ve başınıza bela almayın sonra siz bişey hissetmediinizi flan sandıınızda kurtulması zor olabilir.)

    bi de şöyle bişey var; "evlenilecek kız eylenilecek kız" işte bunu gerçekten anlayamazsınız çünkü bu kişiden kişiye deişir, kız bi önceki flörtüne eylenilecek kız yönüyle yaklaşmışsa öle düşünülür ama kalkıp siz tanıştıınızda size evlenilecek kız yönüyle yaklaşmışsa sizinde düşünceleriniz evlenmek olmasa bile ciddi bi ilişki yaşamak yönünde olabilir. yani aslında bu birazda tanışılan yer, ortam ve arkadaş vasıtasıyla tanışılmışsa ki arkadaşa bağlıdır. boşuna dememişler "bana arkadaşını söle sana kim olduğunu söyleyeyim" ama çocuklar size şunu söylim asla unutmayın ki, her kız her bayan artık ne derseniz hepsi aslında ciddi ilişki yaşanılabilecek canlılardır.neden mi? çünkü kızların hepsinin bi yanı sevdiklerine kol kanat açar, onun iyiliğini düşünür, onu koruma iç güdüsüne bürünür, onu mutlu etmek için çabalar...Hepimiz anacızdır ve hepizmiz güvenilirzdir aslında ama işte bu tamemen karşımızdaki insanla alakalıdır. karşımızdaki insana göre olumlu veya olumsuz yönlerimiz ortaya koyarız. bu sizler içinde öledir eminim, sonuçta iyilik görmek için iyiliğe, güven vermek için güven duymaya ihtiyaç vardır. işte bu durmda önemli olan ortak noktada buluşup iki cinsde de olan o ince yanları bulup keşfetmektir. ama iki tarafta birbirine geçici, kısa bişey gibi bakarak başlamışsa zaten daha ilk adımdan, hatta adım öncesinden, iki tarafında kendini tanıtması, göstermesi, davranışları aslında kendi olan davranışlarında olmayacaktır ve doğal olarak iş sadece "zaman geçirme, gününü yaşama" felsefesine kalacaktır... ve otomatikman beyin daha baştan öyle yönlendirmeye başalaycaktır. UNUTMAYIN KONTROL NOKTAMIZ BEYİN! VE BEYNİNİ İYİ YÖNLENDİREN İSTEDİĞİNE İSTEDİĞİ ŞEKİLDE ULAŞIR, KAVUŞUR VE ELDE EDER (TAVLAR DİELİM YA DA) ( ne dedeik yazının başında KIZLAR AKILLI ERKEKLERDEN HOŞLANIRLAR!!!)
    işte bunun gibi şeyler...
    kolay gelsin beyler hepinize
    ???

  17. #17

    Üyelik
    29 Temmuz 2006
    Şehir
    İstanbul
    Alıntı bedenenyanlış ruhendoğru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet kendi adıma konuşayım ben benden akıllı olduuna inandıım erkekleri çekici bulurum, kızlarda yani çoğunda bu düşünce vardır.

    fazla yılışık erkek tipleri itici gelir, erkek dediin ağır olmalı, yerine göre esprili olmalı. ama kendine güveni fazlaca olmalı ve bunu her yönüyle belli etmeli, güven de vermeli, güvende de hissettirmeli.kaş yapayım derken göz çıkaracak davranışlar sergilememeli.öle hemen olsun bitsin bu iş, şu kızı bi tavlasam die aceleye getirmemeli, kızlar eğer bi erkekten hoşlanmışlarsa o erkeğin sabrını ölçerler, tatlı tatlı nazlar yaparlar(ki bu nazlar size pek tatlı gelmeyebilir) tabi gerçekten erkekte kızdan hoşlanmışsa onun için bu davranışlara katlanmalı, görürsünüz karşılıklıysa herşey, en sonunda zafer sizin olur.

    bazı kızlar da vardır, onlar da sizin kafadandır hemen oldu bittiye getirmeye bakarlar işi, bu da şıp sevdi tarzı olan kızlardır! hemen oldu bittiye getirmeye çalışırlar çünkü sizden fazlasıyla hoşlanmışlardır. ama dikkat edin bu tarz kızlar bu saflıklarının altında birsürü şeytanlık beslerler ve yarın "ben gittim bye bye" diyerek başka bi sevdanın peşinden koşabilirler(şeytan olabilir diyince hepsinde de öle olur sanmayın ama bazıları gerçekten saf öteside olabilirler o yüzden ii anlamaya çalışın ve başınıza bela almayın sonra siz bişey hissetmediinizi flan sandıınızda kurtulması zor olabilir.)

    bi de şöyle bişey var; "evlenilecek kız eylenilecek kız" işte bunu gerçekten anlayamazsınız çünkü bu kişiden kişiye deişir, kız bi önceki flörtüne eylenilecek kız yönüyle yaklaşmışsa öle düşünülür ama kalkıp siz tanıştıınızda size evlenilecek kız yönüyle yaklaşmışsa sizinde düşünceleriniz evlenmek olmasa bile ciddi bi ilişki yaşamak yönünde olabilir. yani aslında bu birazda tanışılan yer, ortam ve arkadaş vasıtasıyla tanışılmışsa ki arkadaşa bağlıdır. boşuna dememişler "bana arkadaşını söle sana kim olduğunu söyleyeyim" ama çocuklar size şunu söylim asla unutmayın ki, her kız her bayan artık ne derseniz hepsi aslında ciddi ilişki yaşanılabilecek canlılardır.neden mi? çünkü kızların hepsinin bi yanı sevdiklerine kol kanat açar, onun iyiliğini düşünür, onu koruma iç güdüsüne bürünür, onu mutlu etmek için çabalar...Hepimiz anacızdır ve hepizmiz güvenilirzdir aslında ama işte bu tamemen karşımızdaki insanla alakalıdır. karşımızdaki insana göre olumlu veya olumsuz yönlerimiz ortaya koyarız. bu sizler içinde öledir eminim, sonuçta iyilik görmek için iyiliğe, güven vermek için güven duymaya ihtiyaç vardır. işte bu durmda önemli olan ortak noktada buluşup iki cinsde de olan o ince yanları bulup keşfetmektir. ama iki tarafta birbirine geçici, kısa bişey gibi bakarak başlamışsa zaten daha ilk adımdan, hatta adım öncesinden, iki tarafında kendini tanıtması, göstermesi, davranışları aslında kendi olan davranışlarında olmayacaktır ve doğal olarak iş sadece "zaman geçirme, gününü yaşama" felsefesine kalacaktır... ve otomatikman beyin daha baştan öyle yönlendirmeye başalaycaktır. UNUTMAYIN KONTROL NOKTAMIZ BEYİN! VE BEYNİNİ İYİ YÖNLENDİREN İSTEDİĞİNE İSTEDİĞİ ŞEKİLDE ULAŞIR, KAVUŞUR VE ELDE EDER (TAVLAR DİELİM YA DA) ( ne dedeik yazının başında KIZLAR AKILLI ERKEKLERDEN HOŞLANIRLAR!!!)
    işte bunun gibi şeyler...
    kolay gelsin beyler hepinize
    Nede olsa o da bayan yane dinlersek karlı cıkarız.Cok saol arkadas

  18. #18
    bedenenyanlış ruhendoğru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Eylül 2006
    Şehir
    beşiktaş/istanbul
    Motosikleti
    cbr 125 r (olacaaakkk az kaldı geri sayımdayım!)
    Alıntı Gokhan2433 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nede olsa o da bayan yane dinlersek karlı cıkarız.Cok saol arkadas
    rica ederim cnm ne demek
    ???

  19. #19
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    30 Haziran 2006
    kadınların söyledikelrinin %90 ı tuzaktır...ağır adam seviyoruz derler ama ortamda en yılışığını en soytarısını en zamparasını seçerler çünkü gençken aradıkları tek şey heyecan ve eğlencedir. gençken huzur aramazlar ve ağır adamdan 3 dakkada sıkılırlar. onu bi geçin.

    bizdeki koruma kollama içgüdüsü onlarda yoktur. sadist ruhludurlar.gücü eline geçirince ezeler..iş yaşamındaki bayan şeflerin halini görüyosunuz..duygusal yaşamda da öyledirler.... tatlı tatlı naz falan yapmazlar. adamın gerçekten hoşlandığını anlamışlarsa bunu zaaf olarak görürler ve sürüm sürüm süründürürler..adamın duyguları olabilceği gerçeğini de hiç urmusamazlar . çünkü onların tüm yaşamı tamamen kendi egolarının tatmini üzerine kurulmuşur.hoşlanan adamı da manevi olarak güçsüz bulduklarından o adamı da eanında elerler..herzaman tercihelri kendilerini fazla sallamayan zamparalardır.

    Hepimiz anacızdır ve hepizmiz güvenilirzdir aslında ama işte bu tamemen karşımızdaki insanla alakalıdır derler böyle diyerek ne kadar yanardöner ve güvenilmez olduklarını itiraf etmişlerdir.bir insan kişiye göre değişmez. neyse odur.

    hayatın sorumluluğunu her zaman olduğu gibi erkeğe kitlerler.ya ben çok kaprisliyim bu adam bu ilişide yıpranıyo mu diye hiç de umrusamazlar. dünya onların çevresinde dönüyordur çünkü.akıllı erkek de hiç işelrine gelmez. çünkü foyları ortaya çıkar güdemezler. odun damgası yapıştırır gönderirler.

    erkek güven vermeli derler bu külliyen yalandır.güvenilir adamı basit bulurlar. çantada keklik olarak görürler. hiç bir zorluğu ve ürkütücülüğü olmadığından onlardan korkmazlar ve güvenilir adam heyecan duygularına hitap etmez.çok da sıkıcı gelir.

    fırlama zamparalar her zaman daha ürkütücü eğlenceli ve zordur.bunlara rahat battığı için zamparalar heyecan ve mazoşizm duygularına hitap eder .zamparalara bu yüzden allah gibi taparlar.

  20. #20
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Şubat 2006
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Ducati 797
    yürü be raflar kim tutar seni
    peki bizim ertuğrulun 7 nümero lu kadir inanır bakışını yapsak olurmu.


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler