Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

annelere müjde diyerek çıkarttıkları haber asılsız

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    CBR- KADİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2008
    Şehir
    istanbul - beykoz
    Motosikleti
    honda cbr 125r repsol idi..
    son günlerde kimlik nosu 4 le biten annelere devlet 400 tl verecek diyorlar hediye olarak. devlet alır vermez arkadaşlar inanmasın kimse. bu konuyu aslında açmayacaktım ama insanlar kendi kendilerine haber yapar duruma gelmişler...


    Osmaniye'de, 'Valilik tarafından anneler günü nedeni ile TC numarası 4 ile bitenlere 400 TL yardım yapılıyor' yalanına inanan vatandaşlar Ziraat Bankasına akın etti.

    Asılsız olan bilgiler doğrultusunda bankaya gelerek müracaatta bulunmak isteyen vatandaşlar yetkililer tarafından uyarılarak bunun yalan olduğunu söylediler. Ayrıca banka girişine 'Anneler günü dolayısıyla TC. Ziraat Bankalarında kadınlara herhangi bir ödeme yoktur” yazısı asılarak vatandaşlar uyarıldı.

    Osmaniye İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Sakip Pehlivanoğlu konuyla ilgili açıklamasında şunları ifade etti: “Son günlerde Valiliğimiz telefon ile aranarak T.C. Kimlik Numarasının sonu 4 ile biten vatandaşlarımıza ValilikKaymakamlık tarafından 400,00 TL yardım yapıldığı yönünde müracaatlar ve talepler olmaktadır. Böyle bir uygulamanın olmadığı ve T.C. Kimlik Numarasına göre herhangi bir yardım yapılmadığı, sosyal yardımlaşma vakfı tarafından yapılan yardımların usul ve esaslarında T.C. Kimlik Numarasının her hangi bir ayrıcalık getirmemektedir.

    Bu tür bilgi tamamen asılsızdır.” Dedi.
    Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'da bir mağazanın promosyon nedeni ile bayan müşterisine hediye çeki vermesi üzerine Ziraat Bankasına gittiği ve bankadan parasını alırken 'Bana anneler günü dolayısı ile TC Numaramın sonu 4 ile bittiği için bu kadar para verdiler' diyerek konuştuğu ve bunu kulaktan duyan vatandaşların yanlış anlaması üzerine TC numarası 4 ile biten tüm bayanların bankalara akın ettiği kaydedildi.
    motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    ozan_bursa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Temmuz 2007
    Şehir
    bursa
    Motosikleti
    -
    lafın sadece sonunu dinlersen olacağı budur

    konuya cuk diye oturacak bir hikaye anlatmak istiyorum
    eşeğin sesinin abdesti bozması ile ilgili


    bir gün camii de hoca vaaz veriyor konu teyemmüm. hoca anlatmış anlatmış en son cümlesini söylerken içeri biri girmiş ve hocanın son söylediği "eşeğin sesi duyulunca abdest bozulur"cümlesini duymuş.Sonra hep birlikte namazı eda etmişter cemaat dağılmış.Adamda işin aslını öğrenmeden mahallesine gitmiş "HOCA EŞEĞİN SESİ ABDEST BOZAR DİYE FETVA VERDİ DEMİŞ"oradaki insanlar ya nasıl olur hiç eşeğin sesi abdest bozarmı? demişler.işin aslını öğrenmek içinse bunu hangi hoca dedi diyerek hocanın huzuruna gelirler.
    hocaya "böyle böyle demişsiniz hocam eşeğin sesi abdest bozuyormuş öylemi"derler
    hoca gülümsemeli bir edayla Allah size rahmet etsin siz benim vaazımın sonuna yetişmişsiniz başını dinlemeden sonuyla yetinmişsiniz işin aslı şu der"

    konumuz teyemmümdü örnek olarakta kişi üzerinde yiyeceği ve suyu olan eşeği ile sefere çıkar bir müddet gittikten sonra yorulur ve eşeğini bağlayıp bir gölgeliğe geçer ve uyur. kalkar bakarki eşeği bağından kurtulmuş kaçmış gitmiş namaz vaktide gelmiş suyuda eşekle beraber gittiği için abdest alması gerekiyor su olmadığı için teyemmüm etmiş tam tekbir alacakken eşeğin sesini duyar ve onun yakında bir yerde olduğunu yani gidip eşeği bularak üstündeki su ile abdestini alabileceği için EŞEĞİN SESİ DUYULDU ABDEST BOZULDU demiş.

    YORUM SİZE KALMIŞ...

  3. #3
    CBR- KADİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2008
    Şehir
    istanbul - beykoz
    Motosikleti
    honda cbr 125r repsol idi..
    eheheheheh süper yağğ konuyla çok iyi oldu şimdi
    motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum

  4. #4
    korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2008
    Şehir
    Gültepe İSTANBUL
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    birisi bir yalan söyler millet inanır sonra ilk başta o yalanı söyleyende kendi yalanına inanır.

    Bu arada hikaye güzeldi
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

  5. #5
    Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2008
    Şehir
    KOCAELİ
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    seçimler geçti para dağıtma olayıda bitti=)


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler