Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

"........." arkadaşımızı kaybettik

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    DENiZLi
    Motosikleti
    Tabanvay
    arkadaşlar forumda allah rahmet eylesin yazmaktan nefret ediyorum. en son kemal abi ve hande kardeşimizin olayı beni gerçekten çok etkiledi. hele ki hande kardeşimizin yerde yatarken ki o fotoğrafı bi kaç gündür motoru bırakmayı bile düşünüyorum.

    önemle belirttiğim noktaları bi daha kaleme almak istedim. çoğumuz motorlarımızı yeni yeni garajdan çıkarmaya başladık. havalarda daha tamamen ısınmadı. bakıyoruz hava biraz güzel gibi kontağı vurup hemen çıkıyoruz yola. lastik durumları nasıl motorun bi yerinde herhangi bi problem oluşmuş mu. diskte tozdan kaynaklanan birikinti pislikler kalınlaşmış mı diye bakmadan başlıyoruz gezmeye.

    özellikle süper sport kullanan kardeşlerim lütfen sizlerin daha çok dikkatli olması gerekiyor. neredeyse 5 aydır motosiklet kullanmıyoruz. yolların durumu zaten kötü. asfalt ısınmamış lastikleriniz buz gibi. yazınki eski günlerinize çok hızlı dönüş yapmayın lütfen. daha vakit çok erken.

    annelerimiz babalarımız hep motora karşı dururlar. çoğumuzun maddi durumu olmadığından mı. hep bizim iyiliğimiz için. silme araç sollamayalım. hız limitlerini motorun ibresine göre ayarlamayalım. yol boş diye gazı sonuna kadar açmayalım. yolların durumu belli yolda araba olmasa ya taş olur ya çöp. hatta bikaç gün önce aydın-denizli karayolunda akşam arabayla ilerlerken yolda yaklaşık 10x10x200 cmlik koskoca ağaç parçası yatıyodu. muhtemelen kamyondan düştü. son anda kurtardım. benden önce bi motosikletli arkadaşımız olsa kurtarması mümkün değil.

    kemalle hande kardeşimizin başına gelenleri okuduktan sonra böyle bi yazı yazdım. yanlışım varsa affola. tekeriniz düz bassın kardeşlerim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    airman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ekim 2006
    Şehir
    Osmaniye-kadirli
    Motosikleti
    VFR 1200X C/T
    tamamen katılıyorum

    aynı zamanda 300 yaptım topicini de takip ediyorum.
    THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET

  3. #3
    egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Eylül 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    her şey güzel yazmışsınızda istediğiniz kadar dikkat edin tedbir alın olacak oldumu önüne geçmek zor tabi şuda var tedbiri al takdiri Allah'a bırak ama yinede her zaman her şey iyi gitmiyor istediğiniz gibi gitmiyor öyle bir an geliyorki neyin nasıl olduğunu bile anlayamıyorsunuz ben bi çok düşüşümü nasıl olduğunu bile anlayamadım hatırlayamadım ama sürekli olarak tecrübe kazndım bu düşmelerden sonuç çıkardım tabi her zmaan bu kadar şanslı olamayabiliyoruz bu düşmeler demekki hep müsait anlarımda oldu allah korudu artık ne denirse sadece şakası yok ben ne olursa artık bırakamam heralde bu icadı benim yaşamımın bir parçası oldu
    ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)