bi aksilik çıkmassa
ameliyat olcam 8 senelik ızdırabımdan kurtulacağım
kasık fıtığı
bi aksilik çıkmassa
ameliyat olcam 8 senelik ızdırabımdan kurtulacağım
kasık fıtığı
işte buna içilir elveda musti,hoşgeldin musti'siz yaşam
ALLAH CC yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla sorunsuz bir ameliyat geçirir en kısa zamanda aramıza dönersin ...
senin yokluğunda konu dışı bölümü öksüz kalacak bir an önce aramıza dönmen dileğiyle
bi gün arkadaşıma karşıma çıkma demiştim senin gibi şaka ile beni oyunda yenmişti diye ertesi gün cenazesine gittim..vlad1462 adlı üyeden alıntı
musti geçmiş olsun diyelim şimdiden
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
geçmiş olsun musti abi.. kasık fıtığı nasıl oluyo bea..
CBR 600F Honda,
Dostum çok geçmiş olsun.Umarım sağ sağlim tekrar devam ederiz.Eskisinden daha bol topicli seni bekliyoruz
saolun attan düşen bişi olmazda eşşekten düşene bişi olur neyse
yabancı deilim
geçmiş olsun dostum.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
geçmiş olsun..inan hiç acımıycak (valla yav) kardeşim 5 santimlik dikişsiz ameliyatla bel fıtığı ameliyatı oldu.
2.gün ayaktaydı.
yalnız etrafına söyle seni güldürmesinler ameliyattan sonra
[SIZE="2"][FONT="Century Gothic"][COLOR="Purple"]"mea mihi conscientia pluris est quam omium sermo"
vicdanım ve bilincim,dünyanın tüm öğretilerinin üstündedir [/COLOR][/FONT][/SIZE]
Byzanthion adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
ya he 2. fıtık ameliyatım başıma geldi
berbat bir durum
musti, güle güle git, güle güle ameliyat ol, güle güle gel, konu dışının sana ihtiyacı var...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
olcan beycim..bu musti kardeş daha önce de ameliyat olmuş ve aynen konuyla ilgili forum da açmıştır muhtemelen.....bence bunu kitleyiniz tekrar olmasın diyerekten..saygılar
valla şaka yaptıydım.
atma beni sitedeeeeennnn
[SIZE="2"][FONT="Century Gothic"][COLOR="Purple"]"mea mihi conscientia pluris est quam omium sermo"
vicdanım ve bilincim,dünyanın tüm öğretilerinin üstündedir [/COLOR][/FONT][/SIZE]
@Byzanthion,
Sağlık apayrı bir konu, musti'nin açılacak, kilitlenecek, silinecek...vs mesajları, topicleri bitmez nasıl olsa, ama bu konu hakkındaki tek moderasyon düşüncem Tebrik, Taziye ve Kutlamalar'a taşımaktı.
Sonradan düşündüm ki musti'nin yeri burası
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
hea olcan orda kaybolurum ben
motosohbet
teknik taraf desen kaybolurumda
hüeeee
lam nefret ediyom şu imajdan
vur nede olsa ağlamaz
musti kardeş..sevdim seni..
gel senin ben imagemakerın olayım..işe şu cin fikirli ağustos böceğini değiştirmekle başlayalım.
iki günde alemin kıralı olarsın..konu dışını değil motor forumlarını sollarsın.
tek kafama takılan aşırı yorgunum
4 senedir hiç tatil yapmadım
ve 1 senesi uykusuz sokaklarda geçti
cinimde ağustos böceği deilimdir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)