One Off [Oyun]

Motosiklet temalı "Room Escape" oyunlarından en popülerlerinden biri, WHITE CHAMBER oyunuydu, bazı arkadaşlar kolay bulmuş, yeni bir benzer oyun ile (daha görseli tabi) karşınızdayım :mrgreen:

Yine odada bulduğunuz her türlü nesneyi toplayarak kullanabiliyorsunuz. Ekranın doğru yerine tıklamak yapmanız gereken tek şey, zekanız ve yaratıcılığınız ile odadan çıkmayı başarabilecekmisiniz acaba?

Oyunu oynarken kilitlenip kalanlar bu başlık altında paylaşım yaparak tüyo kapabilirler.

motorbfj8.jpg

oyunun linki
http://goobike.com/game/game-data/ONE_OFF/oneoff_e.html

komtan sende bütün gün bi odaya tıktın bizi ha :) öbüründen çıktım zar zor ama bunda patlarım gibime geliyor :)

yok yok bu daha kolay... ciktim sayilir.

bu arada boyle garajim olsa cikmam ki :queen:

veee... ozgurluk...

baska baska... :queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
delirceeemmmm
son şifre nee aynadaki şifreeee
95 dakikadr oynuyorum çözemedim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
b-277109-motor.png

yarım saat uzun sürdü biraz :)

Ben bu oyunu geçens ene bulmuştum. yalnız bayağı uzun sürmüştü :) çözmek.

yaaa benden başka kafa yoran yokmu buna :pr: kafayı sıyırcam uğraş uğraş bi hal oldum. işlerim aksadı çalışamıyorum psikolojim bozuldu falan filan :p
nası çözcez bunu yaa takıldım kaldım biraderler :silent:

ne kadar bencil bi forum burası neden paylaşmıyosunuz şu oyunun tüyolarını sizin gibi arkadaşlar olmaz olsun yaaa olmaz bu kadar yaaa:p

yaa şu kapının şifresini bulamazsam bu gece uyuyamam lütfen bi el atalım şu oyuna sıyırmak üzereyim.
kayışlarım ısındı:pr:

güncellllllllll yaa bi bakın artık yaaaaa :pr:

Son düzenleme:
madem bu oyun bu kadar cins ve kıl; bari hiiiiç oynamayımda kendi kendime delirmiim...

Yaa her seyı buldum tum malzemerı oyuncak motorda kumanda sıfrelı posta cakmak vs vs ne varsa buldum on tekerdekı sıfrenın yarısı motorun on tekerınde yarısı aynadan gozukuyor gıbı gelıyo bana kagıtda da arka tekerın sıfresı var sanırım ancak ne kadar tıkladıysamda sankı dondu hıc bısı yapamaadım..Sanırım mantıgını cozdum ama uygulayamadım...

Son düzenleme:
hayatImda bukadar dandik bi laptop gördüm çalışıo ama sadece transport a tıklayabiliyorum bişe çakmadım :S ?

arka tekerin şifresini nerden buluyoruz?

bide bu oyuncaktaki ip ucu nedir?

Tamam oyuncaın arka tekerinde yazıomuş xD

Son düzenleme:
böle oyun olmaz olsn yha post yazn yerde bişi çıktı aldm açldı boş sayfa çıktı :S

YeK

siz yine iyisiniz kapı filan görmüşsünüz.
Benim oyun yüklenemedibile...
%33 te kaldık:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar