Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Gaziantepte Motosiklet kazası

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    05 Kasım 2009
    Şehir
    İstanbul & ŞişLİ
    Motosikleti
    Honda 1000 RR
    Gaziantep'te yaya geçidinden geçerken yarış motosikleti anne ve iki çocuğuna çarpma anı MOBESE kamerası tarafından görüntülendi.


    Kaza sonrası hastaneye kaldırılan anne kurtarılamadı.

    KORKUNÇ KAZA BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

    Olay, İstasyon Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre İstasyon Caddesi üzerinde İstasyon Kavşağından Hürriyet Caddesi istikametine gitmekte olan Y.T. yönetimindeki 27 TN 580 plakalı yarış motosikleti, müze önünde bulunan yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan Zeynep K. ve çocuklarına çarptı. Kaza anı mobese kamerası tarafından görüntülendi.

    Kazadan hemen sonra yaralıların yanına koşan çevredeki vatandaşlar, kanlar içinde yerde hareketsiz yatan annelerine ağlayan çocukları kucakladı. Ağzı kan dolan 3 yaşlarındaki Behsat K. annesini isteyerek gözyaşlarına boğuldu. Çocukları teselli etmeye çalışan vatandaşlar zor anlar yaşarken, ambulansın gelmesini bekledi. Çocuklar olay yerine gelen ambulansa bindirilirken sağlık ekipleri ağır yaralanan anneyi alarak hastaneye götürdü. Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan anne Zeynep K. yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı çocuklar Behsat ve 5 yaşlarındaki Meryem ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

    Görgü tanıkları kazaya karışan motosikletin aşırı hız yaptığını ileri sürerek, "Biz caddenin başındaki okulun oradaydık. Motosiklet yanımızdan çok hızlı geçti. Sesini duyduk ama kendisini göremedik. 3 dakika sonra bizde olay yerine vardığımızda bu motorun kazaya karıştığını gördük" dedi.

    Başka bir görgü tanığı ise yine motosikletin aşırı hız yaptığını iddia ederek, "Yayaların arasına girdi ve bir anneye ile birlikte çocuklarına çarptı. Çarpmanın şiddeti ile çocuk havaya fırladı. Daha sonra yol kenarına düştüler. Kadının durumu çok ağırdı. Ambulansla hastaneye götürdüler" dedi.

    Bu sırada kazanın hemen ardından olay yerine gelen polis ekipleri yaya geçidinde meydana gelen kazayla ilgili inceleme başlattı. Kazaya karışan motosiklet sürücüsünü gözaltına alan polis, ifadesini almak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

    Öte yandan kazada hayatını kaybeden 6 çocuk annesi Zeynep K.'nin komşuları ile birlikte çarşıya çıktıkları ve yaya geçidinden karşıya geçmek isterken kazanın meydana geldiği öğrenildi.

    http://video.mynet.com/habervideo/Ol...ESE-de/405123/


    Allah rahmet eylesin...
    [B]AnıL DOĞRU[/B]
    anildogru@mynet.com


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    25 Ocak 2009
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    BuKart
    ÇArpılanlara yazık ancak videoda fark edemedim çarpma anını o yüzden onunla ilgili yorum beklemeyin.
    [B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
    [/B]


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler