Ankara MT'ye duyurulur* Yardım-Öğrencii

Selam arkadaşlar. Ankara'da Öğrenci olmaya karar vermiş ösym bizim için :p

Ev istiyozz evv. Kiralık max 650 ytl . Ve muhiti iyi olmalı onemlı olan o bizim için.

Dışkapı Vet. ve Ziraat Fakültesi'nde okuyacaz Yengi ve ben . O yüzden tek vasıtayla 15 20 dakika uzaklıktaki yerleri düşünüyoruz. Malum dışkapıda ev istemiyoruz....
Yardım edebilecek arkadaşlarımız varsa çok makbule geçer.

Umudunuzu yitirmeyin.Ev istediğiniz yerde yerleşim varsa çöl ya da boş arazi değilse:p illaki size de iki göz bir yer bulunur:cat:

okudugum ürktum bır an dedım bu ne yanlış yerdemıyım bızım motorcuların sıtesı degılmı dıye
nedıyım allah yardımcınız olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi sizi emlakcı paklar..kolay gelsın:)

max 650 ytl ye rahat ev bulursunuz yani öyle ço lüks istemezseniz... cebeciyi tavsiye ederim gece 12 ye kadar okulda kalmayacaksanız hem merkezidir hem öğrenci mekanıdır kiralarda öyle abartı değildir kolej cebeci kurtuluş üçgenini bi araştırın derim

max 650 ytl ye rahat ev bulursunuz yani öyle ço lüks istemezseniz... cebeciyi tavsiye ederim gece 12 ye kadar okulda kalmayacaksanız hem merkezidir hem öğrenci mekanıdır kiralarda öyle abartı değildir kolej cebeci kurtuluş üçgenini bi araştırın derim

Teşekkürler ilgin için.

Biz Tandoğan, Bahçeli , Tunalı , Aşağı Ayrancı falan oralara bakacağız inşallah buluruz. Okula uzaklıgı aslında onemlı degıl vasıtayla gıdıp gelınebılır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar