Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Shobbo.com ve Kontinent Firmalarınca Resmen Dolandırıldım

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Arkadaşlar bu firmadan 13 gün önce 4.200 liralık siparişte bulundum..Fakat adamlar parayı aldıktan sonra ürünleri yollamadıkları gibi telefonlarada cevap vermiyorlar...Araştırmalarıma göre bunlar Hırsız,,Dolandırıcı,,Üçkağıtçı,,namussuz ,şerefsiz bir firmaymış...İstanbuldaki arkadaşlardan ricam Shobbo adıyla tanınan KONTİNENT firmasının adresleri çaldığı zaman cevap verecek telefonlarını buraya yazarsanız...Tabiki oaraya gelince bu firmayı bulmam lazım...Arkadaşlar yarın sizinde başınıza gelebilir lütfen ilgili ve alakadar olunuz..Adanmlar yasal yolla güya milleti dolandıracaklar...Ben bunları bulacağım ve kendi yöntemlerimle paramı alacağım...Şerefsiz ,namussuz haysiyetsiz insanlar.. İsmim :::İbrahim Halil Özaktaş 0412 5442007--0412 5442074--0535 2161626--0543 6643790--0535 7138844... Arkadaşlar Motorcunun dostu yine Motorcudur...İstanbuldaki Arkadaşlar sizlerden yardım bekliyorum..Bu hırsızların bizleri dolandırmasına meydan vermeyelim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    öncelikle geçmiş olsun kardeş böyle şerefsiz insanları firmalari teşir etmeliz bu konuyu moto sohbet bölümüne açsaydın daha iyi olurdu senın adına cok üzüldüm tekrar geçmiş olsun....
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

Motosikleti
    İlgine ve alakana çok teşekkür ederim sağolasın...

Motosikleti

Shobbo.com ve Kontinent Firmalarınca Resmen Dolandırıldım

Arkadaşlar bu firmadan 13 gün önce 4.200 liralık siparişte bulundum..Fakat adamlar parayı aldıktan sonra ürünleri yollamadıkları gibi telefonlarada cevap vermiyorlar...Araştırmalarıma göre bunlar Hırsız,,Dolandırıcı,,Üçkağıtçı,,namussuz ,şerefsiz bir firmaymış...İstanbuldaki arkadaşlardan ricam Shobbo adıyla tanınan KONTİNENT firmasının adresleri çaldığı zaman cevap verecek telefonlarını buraya yazarsanız...Tabiki oaraya gelince bu firmayı bulmam lazım...Arkadaşlar yarın sizinde başınıza gelebilir lütfen ilgili ve alakadar olunuz..Adanmlar yasal yolla güya milleti dolandıracaklar...Ben bunları bulacağım ve kendi yöntemlerimle paramı alacağım...Şerefsiz ,namussuz haysiyetsiz insanlar.. İsmim :::İbrahim Halil Özaktaş 0412 5442007--0412 5442074--0535 2161626--0543 6643790--0535 7138844... Arkadaşlar Motorcunun dostu yine Motorcudur...İstanbuldaki Arkadaşlar sizlerden yardım bekliyorum..Bu hırsızların bizleri dolandırmasına meydan vermeyelim.

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    off off yazık olmuş.. geçmiş olsun..
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Motosikleti
    Mt-07
    Geçmiş olsun ama bence fazla aceleci davranmayın, 4200 ytl lik sipariş verdiğinize göre bir kaç ürün aldığınızı farzediyorum ve bu tarz firmalar stok tutmadığı için firmadan malın gelmesi bazen uzun sürebiliyor. Siteye baktım şimdi yeni telefon numaralarımız diye yazmışlar ana sayfaya. Sakin olup tekrar arayın deri

Adresi: Katip Salih Sokak No:107 KOŞUYOLU - İSTANBUL

myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L

İnternet Dolandırıcılığına Dİkkat Shobbo.com

Arkadaşlar bilindiği üzere internet üzerinden gerek kredi kartıyla gerekse EFT ile satış yapan pek çok site var. Fakat shobbo isimli satış sitesinden sakın alışveriş etmeye kalkmayın. Tamamen paravan ve dolandırıcı bir site. Ben dolandırıldım açık söyliyeyim. İnternette google dan hakkında bir araştırma yaptım ki, hiç bir siparişlerini yerine getirmemişler ve sipariş iptallerinde de geriye para ödememişler. Tüm tüketici köşeleri onlardan bahsediyor. Aman dikkatli olun...

Bende Shobbo.com Mağdurlanım...

11.04.2008 Tarihinde Sipariş verdim. 3 parça mal aldım.. Bunlardan en önemsiz olanı bana 1 hafta sonra kargolandı. Geri kalan ürünler hakkında defalarca aramalarıma , mail göndermelerime rağmen bir türlü yanıt alamadım.. Şikayetvar.comda yazdıgım sorunum için bana mail olarak geri döndüler sonunda... 05.05.2008 tarihinde ürünlerinizi kargoya vereceğiz dediler ama bugun siparişlerim bölümünde halen daha bir değişiklik yok... En kısa zamanda Bankamla irtibata geçip bu sorunu halletmeyi düşünüyorum.. Bankamla birlikde bu sorunun üstesinden gelemezsem Tüketici haklarımı kullanacağım.. Eğer hiç birinden sonuc alamadıgım taktirde de Mahkemeye başvuracağım... Ne kadar sürerse sürsün artık umrumda bile değil... Hergün vaktimi boşa harcamam,bi sürü telefon faturası ödemektense mahkemelerde sürünürüm daha iyi. Elbet haklı olarak ve bir çok kişi sorunu gözönünde bulundurularak böyle bir firmanın tek basıma üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum. Gerekirse Türkiye Barolar birliğini bile bu işin peşini bırakmamak adına işin içine sokmayı düşünüyorum...

İŞte Mağdur Olan Arkadaşlar
    http://forum.pclabs.gen.tr/index.php?showtopic=97468
    http://www.sikayetvar.com/bc-sikayet...-8741-0-0.html
    http://www.akakce.com/forum/default....T=1&qVD=199&l=
    http://shobbo.blogcu.com/8512031/
    http://www.turkeyforum.com/satforum/...d.php?t=403234

Bu Kadar İnsan Yalan Söylüyor Olamaz...

Harun Bulut
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

Motosikleti
    YBR bir de 97 moskof var
    Alıntı myheart adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ...Eğer hiç birinden sonuc alamadıgım taktirde de Mahkemeye başvuracağım... Ne kadar sürerse sürsün artık umrumda bile değil... Hergün vaktimi boşa harcamam,bi sürü telefon faturası ödemektense mahkemelerde sürünürüm ...
    Haklısın arkadaşım, mağdursan hakkını savun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Sitenin ana sayfasındaki duyuru ilginç
    Kredi kartı ile tek çekimde %25 indirim
    satılanların önemli bir kısmı "Şok"fiyatlı.
    mesela office 2007 KDV dahil 230,91 YTL bi de buna % 25 indirim uygulanırsa iyi yem doğrusu..

Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    Alıntı canafar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haklısın arkadaşım, mağdursan hakkını savun.
    Kanun var adalet var... Kimse kimsenin hakkını durduk yere vermiyor... Arayıp hakkımızı almamız lazım...

Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sitenin ana sayfasındaki duyuru ilginç
    Kredi kartı ile tek çekimde %25 indirim
    satılanların önemli bir kısmı "Şok"fiyatlı.
    mesela office 2007 KDV dahil 230,91 YTL bi de buna % 25 indirim uygulanırsa iyi yem doğrusu..
    Evet arkadaşım. adamların amacları malı satmak değil. Ödemesini yaptırıp 1 ay yasal süresi dolana kadar bekletmek o aradada parayı kullanmak. O süre bittikten sonrada zorla kredi kartına paranı iade etmeleri yada aldıgın ürünü sana yollamaları... Yok distrübutordu yok oydu yok buydu ilgilenen hiç bir kimse yok. Muhattap olabilecek birisine bile ulaşamıyosun. Telefonlar devamlı mesgul. Calsada acan yok. Mail atıyorsun okumadan siliyorlar. Hiç bir konu hakkında hiç bir bilgi alamıyorsunuz...

Aman ben yandım sizlerde Yanmayın..

muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aşağıdaki Alıntılı kısım Tüketici Yasası'ndan bir kısmıdır..

Kırmızı ile yazılı olan bendi iyi okuyun...

4822 SAYILI KANUNLA DEĞİŞİK 4077 SAYILI TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN

...................
    ...................

. Sözleşmelerdeki haksız şartlar

Madde 6- Satıcı veya sağlayıcının tüketiciyle müzakere etmeden, tek taraflı olarak sözleşmeye koyduğu, tarafların sözleşmeden doğan hak ve yükümlülüklerinde iyi niyet kuralına aykırı düşecek biçimde tüketici aleyhine dengesizliğe neden olan sözleşme koşulları haksız şarttır.

Taraflardan birini tüketicinin oluşturduğu her türlü sözleşmede yer alan haksız şartlar tüketici için bağlayıcı değildir.

Eğer bir sözleşme şartı önceden hazırlanmışsa ve özellikle standart sözleşmede yer alması nedeniyle tüketici içeriğine etki edememişse, o sözleşme şartının tüketiciyle müzakere edilmediği kabul edilir.

Sözleşmenin bütün olarak değerlendirilmesinden, standart sözleşme olduğu sonucuna varılırsa, bu sözleşmedeki bir şartın belirli unsurlarının veya münferit bir hükmünün müzakere edilmiş olması, sözleşmenin kalan kısmına bu maddenin uygulanmasını engellemez.

Bir satıcı veya sağlayıcı, bir standart şartın münferiden tartışıldığını ileri sürüyorsa, bunu ispat yükü ona aittir.

6/A, 6/B, 6/C, 7, 9, 9/A, 10, 10/A ve 11/A maddelerinde yazılı olarak düzenlenmesi öngörülen tüketici sözleşmeleri en az oniki punto ve koyu siyah harflerle düzenlenir ve sözleşmede bulunması gereken şartlardan bir veya birkaçının bulunmaması durumunda eksiklik sözleşmenin geçerliliğini etkilemez. Bu eksiklik satıcı veya sağlayıcı tarafından derhal giderilir.

Bakanlık standart sözleşmelerde yer alan haksız şartların tespit edilmesine ve bunların sözleşme metninden çıkartılmasının sağlanmasına ilişkin usul ve esasları belirler.

Bu Alıntılı kısımda söz konusu firmanın anlaşma metninin bir kısmıdır..

Kırmızı ile yazılı bendi iyi okuyunuz..

.
    - Shobbo.com, içeriğinde bulunan ürünler için stok tutmamaktadır. Talep ettiğiniz ürün / ürünler, ilgili firmalardan / distribütörlerden tedarik edilir ve ortalama 3 iş günü içerisinde kargoya verilir. Saat 15.30’dan sonra verilen siparişler bir sonraki iş günü, Cuma 15.30’dan sonra verilen siparişler ise pazartesi işleme konulur. Tedarikçi firmalardan kaynaklanan herhangi bir gecikme Shobbo.com tarafından size telefon ya da e-posta yoluyla bildirilecektir. Shobbo.com, sipariş verilen ürünün tedarikçi firmada bulunamaması veya herhangi bir nedenle veyahut bir neden göstermeksizin verilen siparişi tek taraflı olarak iptal edebilir. İptal edilen siparişin bedeli kredi kartınıza geri ödenecektir.
    - Ödemesini yaptığınız iptal edilen siparişlerinizin tutarı en geç yedi (7) iş günü içerisinde hesabınıza ya da kredi kartınıza iade edilecektir.
    Evet....Aradaki çelişkiye dikkat ettiyseniz..

Bu ibareden ötürü söz konusu firmayı ticaret mahkemesine verebilirsiniz kanımca..
    İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
    ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.

Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    @muratgergerli

Cok Teşeküür ederim Abicim... Bu konuyu detaylıca araştırıp gereken yerlere müracaat edeceğim...

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Harun geçmiş olsun, ancak gördüğün gibi daha önce dolandırılan bir üyemiz daha var. Forumlar bunun için var, lütfen araştırma yapın üzülmemek için Parayı sokaktan bulmuyoruz hiçbirimiz
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Forumdan Uzaklaştırıldı
    bence internet üzerinden alışveriş yapmadan önce bu alışveriş yapacağımız firma hakkında şikayet var mı yok mu? araştırmak gerekir.Yoksa arkadaşlarımız gibi mağdur olmak var sonuçta.

muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı myheart adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @muratgergerli

Cok Teşeküür ederim Abicim... Bu konuyu detaylıca araştırıp gereken yerlere müracaat edeceğim...
    .
    Eyvallah kardeşim...
    Tekrardan geçmiş olsun...Ama şunu belirtmeden geçemeyeceğim..

Lütfen bir siteye üye olurken; sitnin "Üyelik Şözleşme Kuralları" kısmını iyice okuyun ve PrintScreen yaparak
    bir çıktısını güvenli bir ortamda saklayınız..Çünki ilerde size lazım olabilir..
    Olmaz demeyin..Durum ortada işte..Lütfen erinmeyin ve dediğimi yapmayı kendinize bir sorumluluk ve hak olarak görün..

Şimdi bile yapabilirsiniz ama siz üye olduktan sonra bu sitelerin sözleşme değişiklikleri sizi bağlar..Ama önceden bu kısmı PrintScreen yapsanız sizi bağlayan o sözleşme olacaktır..

Yani inkâr edemezler..

Dediğim gibi bunu kendinize ilke edinin..Her ne konuda olursa olsun sanal alemde üye olduğunuz sitelerde bu konuyu aynen uygulayın..
    Bir zararı yok..Ama faydası olacaktır..
    Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Harun geçmiş olsun, ancak gördüğün gibi daha önce dolandırılan bir üyemiz daha var. Forumlar bunun için var, lütfen araştırma yapın üzülmemek için Parayı sokaktan bulmuyoruz hiçbirimiz
    Procuğum tabi ki haklısın..Alınterini haksız yönden elimizden alan kişi veya kuruluşlar hakkında yasal haklarımızı kullanmalıyız..

İşte bir alış-veriş konusunda faliyette bulunan bir siteye üyelik yapacaksak bu sırada önce bu sitenin Hakkımızda ve İletişim & Kurallar kısımlarını ben okurum ve üye olacaksam da o kısımları kendi bilgisayarımda saklamak üzeri kayıt altına alırım..

Çünki..Dediğin gibi Parayı sokakta bulmuyoruz...Değil mi?

Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence internet üzerinden alışveriş yapmadan önce bu alışveriş yapacağımız firma hakkında şikayet var mı yok mu? araştırmak gerekir.Yoksa arkadaşlarımız gibi mağdur olmak var sonuçta.
    Savaş kardeş bu kısımlar aslında senin ihtisas(avukatlık) alanında...Bizleri bu konuda aydınlatırsan sana müteşşekir oluruz..

Saygılar kardeşim..
    İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
    ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.

HRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150ZAT
    geçmiş olsun,o parada az değilmiş, umarım paranız iade olur, ben bu tür sitelerde paypal varmı yokmu ilk ona bakıyorum, daha önce alışveriş yaptığım biryermi, zaten bu 2si yoksa o site benim için şüphelidir.
    Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
    Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma

Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    Alıntı HRC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun,o parada az değilmiş, umarım paranız iade olur, ben bu tür sitelerde paypal varmı yokmu ilk ona bakıyorum, daha önce alışveriş yaptığım biryermi, zaten bu 2si yoksa o site benim için şüphelidir.
    Adamların sistemleri acaip derecede güvenli. Fakat yaptıkları işte sorun var... Bize güvenli bir şekilde alışveriş imkanı sunuyorlar. Alışveriş gerçeklesiyor. Ben mesela 3 ürün tek siparişle aldım.. 191 ytl toplam tutarı. Ürünün tekinin fiyatı 4,50 ytl gibi birşey. Siparişten 4 gün sonra 4,5 ytl lik malzeme elime ulaştı. Sonra aradım dedim boyle boyle neden diğerleri gelmedi. Tedarik aşamasında. 10 gün 15- 20- 25 artık 30 gün olmasına yaklaştık. Halen tedarik edemediler. Araıyorum zor zahmet ulaşıyorum. Diyolar bi kaç gün sonra gelecek mallar. Bi kaç gün geçiyo hala gelen mal yok. Dün aradım yine. Siparişleri iptal ettirmek istiyorum diye. Tmm dediler 7 gün sonra paranız iade edilir. Tamam dedim ne olursa olsun artık. Yeterki iade edin. geride bana gönderilmeyen 2 ürünün iptalini gerçekleştirdim. Siparişlerim bolumunde göründü. 15-20 dk sonra bana mail geldi.. Sayın Harun bey. Gecikmeden dolayı özür dileriz. 1. malınız kargoya verilmiştir. Sonra aradım bugun. Kargo bilgilerini verin bana dedim. Tel numarasını alalım yarım saate kadar size ulaşacagız dediler. Bekle bekle arayan yok. Böyle Serefsizlik olmaz. Öyle Saçma bir ülkede yaşıyoruz ki Şikayet edebileceğimiz hiç bir yer yok. Bankayla irtibata geçsen bi şey yapamıyoruz diyorlar. Yasal süreçten bahsediyorlar. Yasal süreç 30 gün. Dolmasına 4 gün kaldı. 4 Gün boyuncada ısrarla aramaya devam edeceğim. Sonra gerekli yerlere müracaatta bulunacağım. Müracatta bulunsak bile sonuclanması yıllar sürer belki ama bakalım ne olacak...

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Uygun fiyatlara aldanıp internette hemen alışveriş yapmamanızı öneririm.
    Bu firma hakkında internette çok bilgi var.
    http://www.sikayetvar.com/index.php?...ef=p&coNo=8741

Motosikleti
    YZF-M1(el emegi maketi)

bi bakayım dedim yazınca bukadar şey gelince otomatok olarak bişeler oldugu kesin
    Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...

Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    Kargoya ürünümü salı günü dedikleri gibi sipariş iptalimden sonra vermişler. Yani siparişim iptal edilmedi Ürün gönderildi. Su anda 1 ürün daha göndermeleri gerekiyor. Bugun Sipariş Takibi bölümünden kontrol ettigimde kargo bilgileri sisteme yansıtılmıs. Kargoyu aradım geldi dedi. Gittim kargoya Ürünü hemen kontrol ettim.. Bir baktım benim istediğim ürün değil. Benzer modeli özellikleri benım istedigimden daha yüksek ama fiyat konusunda 5-10 ytl daha ucuz.. Neyse dedim para iade edilmesinden bu kargoyu alalım.. Bir iş yapmaya çalışıyorlar fakat yaptıkları işi ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar. ben yandım sizlerde yanmayın arkadaşlar... Bu Siteden uzak durun..

**Şikayetvar.com a bakarsanız
    Adamlar işlerini güçlerini bırakmıslar. Oraya şikayet yazan tüm kullanıcıların sorunlarını halletmişler gibi sikayetlerine olumlu yonde oldugunu belirten mesajlar yazıyorlar.. Neden? Çünkü Bir kişi araştırma yaparken sikayetvar.com a bakarsa ve o sonuca göre alışveriş yapacak olursa, herhangi bir sorun kafasında oluşmasın. Bütün sorunlara anında mudahele ediyoruz gibisinden milletin kafasını karıştırıyorlar...

İşte demek istediğim... Çözülmüş görünen şikayetlerin ilk sayfasında yaklasık 10 adet shobbo.com
    http://www.sikayetvar.com/?loc=cozumlertarih

REKLAM ALANI
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)