ilanla meydan okuma budur

Erhan sana bu adamlara bulaşmayalım dedim.. bak İNTOKO da bize meydan okumuşlar :D :lol:

http://intoko.kijiji.com.tr/c-Oto-D...eri-STED-G-M-HER-EY-KOYARIM-W0QQAdIdZ17519794

İSTEDİGİM HERŞEYİ KOYARIM İNTOKOYA NE SENİN NEDE BENİM BU SİTE HAAAA KAPIŞACAGIZ ZATEN DİŞİNİ 1 HAFTA DAHA SIK ONDAN SONA CIKALIM FARK ETMEZ BU SEFER UZUN MESAFE KISA MESAFE HA 1 ŞEY DAHA VAR İLK ÖNCE UFAKTAN BAŞLAYIP İLK SERHATI YENİCEM ÖNCE CIRAGINIZI YOK EDEYIM ONDAN SONA SİZİ GÖRÜRÜM ZATEN:......................................... :)

abiler tam kuşanmış..çifteli ve rambo biçaklar hazırlanmış
998e181ib8.jpg

el hareketide hazır
995b181ol3.jpg

boy pos endanda yerinde
991b181kz2.jpg

mebilet motosikleti de modofiye edilmiş...
99af181wj7.jpg

abooow bune noluyo burda mopilet motosikletlerimi yarışıyo gene :p

Biz ne zaman adam olup ta cocuklarımızı adam gibi edebi ile büyütecegiz cok merak ediyorum. :silent:

yalnız bu adamlar ciddi manada raydan çıkmışlar...kendilerinde 20 yaş aşırı derecede kan kaynaması gördüm...böyle abuk işlere bu yaşlarda çok merak salarlar...asarlar keserler falan...ama sağlam bi kayaya çarpıncada bi anda peynir gidi dağılırlar...:)

neyse ben sustum sonra gelir benide mıhlarlar neyime gerek...:mrgreen:

Çocuk bunlar çocuk...

Hakaret içeren ilan şeklinde oy kullanırsanız yakın zamanda gereken yapılacaktır...
sitexc7.jpg

Çocuık dedigin senin yaslarında görkem.
Ama birde aranızdaki farka bakın !
Ne kadar fark var degilmi. Dunyalar kadar. İşte buda egitim ve ailenin yetiştirme tarzından kaynaklanıyor.
İnsallah bu sacma sapan dusuncelerden bir an önce kurtulurlar.

eğitimsizlik ,şımarıklık,eksik aile terbiyesi,okuma alışkanlığı olmayan toplumun genel problemi,tabi bunun yanında kızlarımızın ,medyadan sürekli yansıyan paparazziler,delikanlıların ise kurtlar çakallar dizilerine olan özentileri doğrultusunda hasıl olmuş bi sürü örnekden sadece biri,esefle kınamakdan öteye gidemiyoruz...:(

Böyle bi aptallığı 16 yaşında olan ben bile yapmam. Bir de üşenmeden el hareketi çekip resmini koymuş.. Deli midir nedir? Bence buna gereken dersi veriniz..

vay beee ee mtosiklet yarışı bölemi yapılıyor tüfek gasatura zırh,telsizinizi aldınızmı

Çocuık dedigin senin yaslarında görkem.
Ama birde aranızdaki farka bakın !
Ne kadar fark var degilmi. Dunyalar kadar. İşte buda egitim ve ailenin yetiştirme tarzından kaynaklanıyor.
İnsallah bu sacma sapan dusuncelerden bir an önce kurtulurlar.

Haklısın.
Benim çocuk tanımım yaş için değildi :)
Ben zaten hiçbir zaman insanların kişiliklerini yaşlarıyla orantılamam...
Benim şu an konuştuğum abilerim yanısıra 13-14 yaşında da kardeşlerim var , ve hepsi gerçekten çok aklı başında insanlar...

Her zaman savunmuşumdur ki; akıl yaşta değil baştadır...

Bu arada , ilanları bildirmemiz sonucunda ilan intiko'dan kaldırılmış... :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar