Sevgili arkadaşlar aranızdan ayrılmak durumundayım. belki bu Benim en zor ama burda yazdığım en son yazı olacak. Değerli dostlarım. Yaklaşık 9 aydır sizlerle birlikteyim. Çok şey öğrendim sizlerden. Sağolun.

Bu sitede tarifi pekte mümkün olmayan duygular yasadım bazen. Muhkem dostluklar edindim. Ne yazıkki bu dostlarım teker teker bazen topluca ayrıldılar. Her duyguları ve ruhu olan biiri gibi üzüldüm giden gider diye avunmaya kalksamda her giden bir parça götürdü. Neden epeydir bunu sorguluyorum sebeplerini buldum. ve buluncada ayrılma kararı verdim.

Arkadaşlarım. Bu zaman zarfında Çokça diyalog larımız oldu arkadaşlarımızla. Bu konuşmalar ve yazışmalar bazen üzücü kelimeleri ve davranışları beraberindede getirdi BUndan dolayı Hepinizden özür diliyor. Affınıza sığınıyorum. Hakkınızı helal edin.

Kıymetli MT yönetimi Artık burda olmayacağım için sizlerden ricam bu aksam saat 12 itibarı ile üyeliğimin sonlandırılmasıdır. Ve bu işi yapanında skulhunter olmasını isterim. Bu süre zarfında arkadaslardan ricam benden adres istememeleridir. isteyen ve teveccüh gösteren arkadaslar msn adresimi ekleyebilir.



SAYGILARIMLA

akalteke (Tamer DURSUN)







*************************************************
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Üyelik Iptali: Siteden zaman içerisinde, site ile uyum sağlayamayıp anlaşamadığını düşünen yada bir sorunu olup ayrılmak isteyen arkadaşlarımız ;
Site üyeliginizi dilediginiz an iptal edebilirsiniz. Üyeliginizi iptal ettiginizde tarafimizda bulunan size ait kisisel bilgiler silinecektir. Ancak üyelik iptali o güne kadar yazdiginiz mesajlarin ve forumdaki icraatlerinizin sona erdigi anlamina gelmez ve bunlardan dogacak hertürlü kanuni sorumlulugunuz devam eder.
En fazla, sitede Konu Dışı bölümüne, "Ayrıldığını belirten bir kısa metin yazabilir" ve bu metinden sonra sitede, ne başka başlık açabilir nede nickiyle hala dolaşmaya, çarpıcı mesajlar yazmaya devam edebilir.
"Siteden tamamen ayrılıyorum" üzücü kararını veren üyeler, siteden tamamen banlanırlar ve birdaha o nickle giriş yapamazlar.
Ayrıldıktan sonra fake nickle girildiği herhangi bir yolla teşhis edilmesi durumunda fake nick de banlanacaktır.

Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: Skullhunter **************