Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

MT den ayrılış nedenlerim.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    locco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Nisan 2006
    Şehir
    İstanbul Acıbadem
    Motosikleti
    Keeway Sl 150
    her forumda saldırgan tartışma içerikli kişileri rencide edici tahrik edici bir tutum sergilemektesin burası motosiklet sitesi burada motosiklet konuşulur bilgi edinilir bunun dışında gereksiz tartışmalara izin verilmez daha evelde uyarı almana rağmen tutumun değişmediğini görüyorum bu alacağın son uyarı olucaktır.. ( kurallara uyman konusunda )
    bu egekennan veya ne ise onun bana yazdığı uyarı mesajıdır.bu uyarıyı kaale almadığımı belirterek;



    1-.moderatörleri her zaman eleştirdim.gerek adını daha once zikrettiğim insanları paravan olarak kullanmalarından,gerek egekenan gibi online delikanlı olmalarından gerekse ''site sahibi'' gibi bir mahlası diğer üyelere resmen posta koyar vari tavır takına site sahibinden ötürü

    2-size sebep vermeden kendim ayrılıyorum siteden.ne de olsa gerektiğinde hiçe saydığınız kuralalrdan birini formüle uydurup beni atıcaktınız.
    3-site içersindeki ticari kaygıalr ben ve beim gibi dusunen uyeler tarafından görülmekte.
    4-eyup yuvası gibi cok guzel bir organizasyon da bulunan insanlara karşı gelip saçma sapan yorumlarda bulunan kişilere gereken cevap verileceğine bana uyarı mesajı glmesinden ötürü.
    5-doğruyu görüp söylediğim sürece varım.bve yine soyluyorum bu site misyonundan tamamen sapmıştır


    not:ne kadar sürede silineceğini bende merak ediyorum.bu arada uyeliğim nerden sileceğimi bulamadım.olcan bir zahmet halledersin.


    Saygılarımla Selim GÜREL (locco)


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2005
    Şehir
    Stockholm
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Üyelik Iptali: Siteden zaman içerisinde, site ile uyum sağlayamayıp anlaşamadığını düşünen yada bir sorunu olup ayrılmak isteyen arkadaşlarımız ;
    Site üyeliginizi dilediginiz an iptal edebilirsiniz. Üyeliginizi iptal ettiginizde tarafimizda bulunan size ait kisisel bilgiler silinecektir. Ancak üyelik iptali o güne kadar yazdiginiz mesajlarin ve forumdaki icraatlerinizin sona erdigi anlamina gelmez ve bunlardan dogacak hertürlü kanuni sorumlulugunuz devam eder.
    En fazla, sitede Konu Dışı bölümüne, "Ayrıldığını belirten bir kısa metin yazabilir" ve bu metinden sonra sitede, ne başka başlık açabilir nede nickiyle hala dolaşmaya, çarpıcı mesajlar yazmaya devam edebilir.
    "Siteden tamamen ayrılıyorum" üzücü kararını veren üyeler, siteden tamamen banlanırlar ve birdaha o nickle giriş yapamazlar.
    Ayrıldıktan sonra fake nickle girildiği herhangi bir yolla teşhis edilmesi durumunda fake nick de banlanacaktır.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler