Uzun süredir göz lazer ameliyatı olmak için araştırma yapıyorum. Şuanda özel hastane olarak veni vidi göz hastanesi dikkatimi çekti. Sizlerin devlet hastanesi özelinde bir tavsiyeniz var mı?
Uzun süredir göz lazer ameliyatı olmak için araştırma yapıyorum. Şuanda özel hastane olarak veni vidi göz hastanesi dikkatimi çekti. Sizlerin devlet hastanesi özelinde bir tavsiyeniz var mı?
En iyisi midir muhtemelen değildir ama ben İstanbul / Acıbadem'de Kudret Göz hastanesinde ameliyat olmuştum ve memnun kalmıştım. Göz rengim yeşil ve retinam ince, bana lazer uygun değildi, yapay mercek takılmıştı. Geçmişte bir yakınım da Türkiye Hastanesi'ni önermişti.
Tavsiye veremeyeceğim.
Tek tavsiyem çok iyi araştırın.
Yeni doğan çetesin de bu şafak hastanesin de toplam 17 , 18 bin kişiye yanlış işlem uygulayıp görüş kaybı yaşatmışlar.
Göz bu sonuçta iyi bir hastane ve doktor araştırmak çok önemli.
Şimdiden geçmiş olsun.
veni vidi ve dünya göz dışında öyle marka olan yok diyebiliyorum.bu işler ekonomi öncelikli işler değil en iyi makine dr ve hastaneyi seçip orada yaptırın işleminizi.2 arkadaşım dünyagöz de lazer yaptırdı 2side çok memnun
Halihazırda İstanbul'da gidebileceğiniz en iyi göz doktoru Davut Kohen'dir. Ameliyatlarını Amerikan Hastanesi'nde yapmaktadır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)