Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Dur ihtarına uymayan genç polis kurşunuyla hayatını kaybetti

Motovento
    REKLAM ALANI
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Öncelikle allah rahmet eylesin.
    Forumda bu benzer durumlar çok konuşuldu; ülkede kaçakçısı, katili, hırsızı tecavüzcüsü cirit atıyor. Dur ihtarına uymamak bunlardan biri olabileceğin olasılıgı arttırdıgı için ateş edilmesini yanlış bulmuyorum.

Gönül isterdi yaralı kurtulsun ölmesin ancak kaçarak bu riski kabul etmiş bence.

Sosyal medyada okudugum kadarıyla sigortası vs. yokmuş, o nedenle kaçmış. değer mi be.

Olay, gece saatlerinde Gebze'nin Mimar Sinan Mahallesi'ndeki Mimar Sinan Caddesi'nde gerçekleşti.
    'Dur' ihtarına uymayarak plakasız motosikletiyle kaçan genç, polisin açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti.
    Gebze ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'nde gece saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre, 21 yaşındaki Kerem Uzun, plakasız motosikletiyle seyir halindeyken polisin 'Dur' ihtarına uymadı.

KAÇAN GENCE POLİS TARAFINDAN ATEŞ AÇILDI

Motosikletiyle kaçmaya çalışan Uzun'a, polis tarafından ateş edildi. Kurşunun isabet ettiği Uzun motosikletinden kanlar içinde düşerken ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Hastaneye kaldırılan Uzun, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Ateş eden polis memuru gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Polisin görevi suçluyu yakalamak değil suçu önlemektir.
    Olayın önünü arkasını bilemeyiz ama sırf Dur ihtarına uymadı diye ateş edemez.
    Genç arkadaşa Allahtan rahmet diliyorum.
    otopsici ve espresso bunu beğendiler.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    bıçak sırtı bir durum bu.
    amerikada adamlar 2 adım ötesindeki adama bi adım daha atarsan vururum deyip adam adımın attığında saydırıyo ve hiçbir şey olmuyor, burada kaçan adama polis ateş etti diye polis gözaltına alınıyor.
    tamam polis her önüne gelene ateş açmasın ama o kaçan adam da niye kaçıyor belli değil, belki ileride bi bomba patlatacak yüzlerce insanın hayatını karartacak, polis o adamı vurarak büyük bir faciayı önlemiş de olabilir. adam sigortası yok, ehliyeti yok diye kaçtığı için bedavadan da vurulmuş olabilir.
    para cezası yemektense kurşun yeme ihtimalini tercih etmiş kaçan kişi.

Alıntı LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bıçak sırtı bir durum bu.
    amerikada adamlar 2 adım ötesindeki adama bi adım daha atarsan vururum deyip adam adımın attığında saydırıyo ve hiçbir şey olmuyor, burada kaçan adama polis ateş etti diye polis gözaltına alınıyor.
    tamam polis her önüne gelene ateş açmasın ama o kaçan adam da niye kaçıyor belli değil, belki ileride bi bomba patlatacak yüzlerce insanın hayatını karartacak, polis o adamı vurarak büyük bir faciayı önlemiş de olabilir. adam sigortası yok, ehliyeti yok diye kaçtığı için bedavadan da vurulmuş olabilir.
    para cezası yemektense kurşun yeme ihtimalini tercih etmiş kaçan kişi.
    Tam olarak öyle bişey olmuyor, Amerika için söylüyorum. Ayrıca kafasına göre silah çekemezler öyle bi dünya yok, adamdan hesabını her şekilde sorarlar. İhbar mı var nereden biliyon canlı bomba olduğunu. O zaman hiç dur demeden vursaydı yada çarpıp düşür, olabilirle belkiyle yürümez bu iş.
    Weak are prey

Alıntı Sinan Aksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Polisin görevi suçluyu yakalamak değil suçu önlemektir.
    Olayın önünü arkasını bilemeyiz ama sırf Dur ihtarına uymadı diye ateş edemez.
    Genç arkadaşa Allahtan rahmet diliyorum.
    Suçluyu yakalamak kimin işi bu ülkede?

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    Alıntı SlimShady1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tam olarak öyle bişey olmuyor, Amerika için söylüyorum. Ayrıca kafasına göre silah çekemezler öyle bi dünya yok, adamdan hesabını her şekilde sorarlar. İhbar mı var nereden biliyon canlı bomba olduğunu. O zaman hiç dur demeden vursaydı yada çarpıp düşür, olabilirle belkiyle yürümez bu iş.
    Tam olarak anlattığım gibi olan birçok video var internette amerikan polisinin yaptıklarıyla ilgili

hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tam olarak anlattığım gibi olan birçok video var internette amerikan polisinin yaptıklarıyla ilgili
    Aynı olaya dair diger başlık altında 5 sayfa konuşuldu, tartışıldı bu mesele, Amerika'dan örnekleriyle:

https://www.motosiklet.net/forum/mot...olduruldu.html

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı impetum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Suçluyu yakalamak kimin işi bu ülkede?
    Boşver sen kafanı yorma böyle şeylerle..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)