Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

BJK yüzünden kafamda saç kalmadı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    okanbagiscan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Eylül 2016
    Şehir
    İstanbul Kartal
    Motosikleti
    Benelli TRK 502
    Valla Beşiktaşlılar 5 yıl yaşlandıysa biz Galatasaraylılarda 10 yıl gençleştik.Haa cumartesi yine Beşiktaş şampiyon olur çıkar 2 3 tane atar bir şey olmazda.Yine eline gelip de kendi beyinsizliğimizden kaybedersek o zaman 20 yıl gider valla ömrümüzden


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F 2008
    Ben Fenerliyim, Lefter dirilse, Alex yeniden gelse de umrumda olmaz. Türkiye Ligi hep kötüydü ama son yıllarda iyice berbatlaştı. Oyun hem keyifsiz, hem eyyam bol, Var'ın gelmesi de iyice tüy dikti. İngiltere alt liglerini takip edin daha keyifli.
    gurcanozturk ve espresso bunu beğendiler.

  3. #23
    gurcanozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mayıs 2018
    Motosikleti
    Honda Forza 250
    90'larin ortasindan beri futbol maclarini takip etmiyorum, ne zaman ki sponsorluklar, sirketlesmeler, devasa reklamlar isin icine girdi benim ruhum almadi endustriyel futbolu. Benim aklimda hep amator ruh olarak kalmasini istedim, oyle de kalacak. Ara ara Youtube'da guzel hareketler (gol, paslar, calimlar, kurtarislar vs.) acip izlerim, Ronaldinho'yu acar izlerim.

    Ama Turk futbolu? Bana uzak olsun.
    espresso, Osm@n ve tommygun bunu beğendiler.

  4. #24
    Gökhan_Aygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ekim 2014
    Şehir
    Büyükçekmece / İstanbul
    Motosikleti
    VFR 800X (RC60/2013)
    Futbol takımı için, bir din için, ne bileyim bir siyasi parti için .. nasıl " fedai " gibi olunuyor ? bu işler nasıl bu kadar ciddiye alınıyor ? .. bunun asıl nedeni nedir ? .. düşmanlıklar, kavgalar bu temeller üzerinde nasıl gerçekleşiyor ? .. hep merak etmişimdir .. bir makale falan varsa okumak isterim ... yahu bu taraftarlar rakiplerinin anasına bacısına falan sövüyor, e otomatikmen kendi akrabalarına da dokunuyordur, muhtemelen bütün sülalesi aynı takımı tutmuyordur değil mi ... biri şampiyon oluyor sabahtan akşama b.k var gibi arabalar ile zaaart zaart kornalarla kutluyorlar falan ( ulan neyi kutluyorsun ? bunun hastası var bebeği var ) ne bileyim biraz ruh hastalığı gibi bu fanatizm işleri ..
    Alman_ ve espresso bunu beğendiler.
    Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]

    Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]

  5. #25

    Üyelik
    23 Kasım 2020
    Şehir
    ist/bahcesehir
    Motosikleti
    cb250r
    Alıntı Levent adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu yanlış anlıyorsunuz beni, sevmeyin, hayatınızdan çıkartın, yapmayın etmeyin demiyorum. Biraz geniş ölçekte değerlendirin sadece..

    Sevmene, ilgi duymana, hoşlanmana, para harcamana, ve bilimum her türlü durumu gayet anlıyorum, ve saygı duyuyorum.. Bunlar normal şeyler,ayrıca sizin hayatınızı sorgulamadım, bu haddimde değil, anlatmak istediğim konu, kafanızda saç kalmayacak hale gelmenizin, ya da 5 yıl yaşlanmanızın karşılığının ne olduğu? Ya da psikolojinizi bu duruma sokmanın karşılığı.. Anlatabiliyor muyum?


    İnsanlar her şeye ilgi duyabilirler, en tabi haklarıdır. Sadece yıpranmanın bu denli olmasının, benim bakış açımdan bir karşılığı yok..

    Benim yaşım 37.. Bundan 20 sene önce, insanlar stadlarda, maç sonrası birbirini şişleyip, döner bıçakları ile kovalıyorlardı.. Yahu elle tutulur bir tarafı yok..

    Sebeplere gelelim:

    Galatasaray - Fenerbahçe - Beşiktaş.. Kaç insan birbirini öldürdü zamanında.. NEDEN? Bir takım diğerini yendi diye? Yani gözlemlerimden başka sonuca varamıyorum.

    Ben seni yeniyorum, sen küfür ediyorsun, ve ben gelip seni öldürüyorum.. Yani bir insan hayatını bu denli etkileyebilecek bir durum değil futbol veya benzeri spor organizasyonları.


    Sorularınıza da yorumumu getireyim.


    -Muzik dinlerken, konsere giderken "o muzisyen milyonlar kazaniyor cok sacma" demiyoruz.

    Konsere gitmek, müzik dinlemek gayet insan ruhuna iyi gelen aktiviteler, bunun saçma bir yanı yok, eğer gittiğiniz konserde 5 yıl yaşlanıyor, veya başınızda saç kalmıyor ise, oraya gitmek mantıksız bir eylem olmaya başlamıştır, cünkü size yaramıyordur.




    -sanat galerisine muzeye giderken "cok sacma bakip bakip" para veriyorsun demiyoruz.

    Kültürel aktiviteler insanlara zarar vermez, aksine bilgi katar.


    -ya sigara, alkol alirken cok sacma diyormuyuz?

    Demiyoruz, ama aslında demek de gerekmez mi? Sonuçta zararlı.


    -ya kus gozlemcisi olan turkiyeyi gezen arkadasima ne diyeyim? foto bile cekmiyorsun cok sacma bakip bakip not aliyorsun mu diyeyim?

    Insanların tercihleri, isteyen çeker, istemeyen çekmez, ben olsam çekerim mesela, ona fotoğrafta çeksen, ileride senin için anı olur diyebiliriz mesela.


    insanin fizyolojik oldugu kadar ruhsal ihtiyaclari da yokmudur?

    Tabiki vardır, insan mutlu olduğu yerde olmalıdır, mutsuz olduğu yerde olup, ruhsal durumunu kötüye götürmemelidir. Ben de psikolog gibi konusuyorum ama


    entellektuel anlamda soruyorum (haşa karsilastirma degil) inanmayan bir insan inanan insanin ibadetlerine cok sacma diyebilirmi?

    İnanan kendine, inanmayan kendine.. Herkes kendinden sorumlu.. O inanmadığı için çok saçma der, sen de onun için bu yaptığın çok saçma diyebilirsin, cünkü senin inanışına göre o yanlış yoldadır..


    -arabesk dinleyip huzunlenen bir arkadasa sacmalama artik dinleme sunu diyebilirmiyiz?

    Yani hüzünlenmek bir duygu değişimidir, insan buna zaman zaman ihtiyaç duyabilir, ve gerektiği şekilde duygulanabilir, bunun için kimseye bir şey söylemek gerekmez, fakat; O kişi hüzünlenmenin dozunu kaçırıp, eskiden olduğu gibi, Müslüm Gürses dinlerken kendisini jiletle kesmeye başlıyor ise, inan bana bir şeyler söyleriz,, sen de söylersin, her önüne gelen de söyler, akıl işi değildir insanın müzik dinleyip kendisini kesmesi..
    hocam elinize saglik, ve kusura bakmayin, yazdiginiz ilk mesaj sonucunda kendi icimde size onyargili negatif bir fikir olusmustu.

    Ama suan goruyorum ki, cok yersiz bir onyargiymis, cok guzel ve ozenli bir yorum katmissiniz. Bunun icinde size tesekkur ederim.

    Yazdiklariniz da katildigim ve katilmadigim onermeler var. Ben fikirler uzerine konusmayi severim. Benle ayni fikirde olmayan insanlarla entellektuel yaptigim sohbetlerin bana cok sey kattigini gozlemliyorum. Ama maalesef bu tarz sohbetleri hepimizin tanik oldugu nefret soylemleri yuzunden pek yapamiyoruz..giris kismini gecip, fikrimi belirtme asamasina geceyim. öhöm

    Bir insanin hayatini apartmana benzetirim. Mantigimiz ile aldigimiz her karar binanin saglam temellerini, edindigimiz bilgiler o binanin fonksiyonelligini, caliskanligimiz da binanin yapimindaki is gucunu temsil eder.

    Tabiki de binanin kendisi de ihtiyaclar hiyerarsisindeki siginma-guvenlik basmagini temsil eder.

    Hayatta deneyimlerimiz sonuncunda tecrube ettigimiz duygular ise, o binayi "yuva" ya donusturen etmenlerdir. icindeki isik, esyalar, hayat arkadaslarimiz ve yavrularimiz nasil binamiza anlam katan faktorler ise, hayatta deneyimledgimiz hisler ise yasamimiza anlam katan faktorlerdir.

    Sap geldik saman gidiyoruz deyimi, insanin fiziksel olarak eksik deneyimledigi seylerden ziyede, yasanmamis duygulari ifade eder.

    Kullandigimiz dil sinirli olsada, hislerin yelpazesi sinirsizdir. korkunun, heyecanin, askin, sevincin kelime olarak karsiligi olan yada olmayan her duygunun sonsuz yelpazesi vardir. Benim dusunceme gore, insan bu hislerden ne kadar fazlasini deneyimler ise, hayati o kadar canli olacaktir.

    Peki ya biz hocam, bu sosyo-ekonomik seviyesi belli toplumda hangi hisleri yasayabildik?

    Hangimiz gencken aski dibine kadar yasabildi? ozgurlugun her tonunu sinirsizca dolasarak yasayabildi?
    İsyan etmenin verdigi guc hissini, genc yasta ayaklari uzerinde durmanin verdigi o muhtesem duyguyu hangimiz yasayabildik?

    Cok sukur 36 yasima gelene kadar 2 omurluk duyu deneyimi birikimi yaptigimi dusunuyorum.

    Ama bu eve kapanma olayi hepimiz gibi benim de dengemi bozdu. 15 yil sonra motosiklete dondum. hayatimda yapmadigim yemekleri yaptim. dinlemedigim muzikleri dinledim ve okumadigim kitaplari okudum. Ve tabiki de cok yogun olarak Besiktas ile yatip besiktas ile kalktim.

    hocam cok gevezelik ettim biliyorum. okuncagini bilsem 2 gun araliksiz yazarim ama uzatmayim daha fazla

    Yani hocam sikayetim adettendir, mac kazaninca cilginca sevinmeyi, kaybedince gece sıkintidan uyuyamamayi seviyorum. Tipki motosiklet surmenin, boks yapmanin, kosmanin, paylasmanin, tartismanin, sukretmenin, isyan etmenin, aglamanin, bagirmanin, cinselligin ve benzeri insani aktivetelerin verdigi hisleri sevdigim gibi.

    saygilar

  6. #26
    Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mart 2007
    Şehir
    Antalya/Kaş
    Motosikleti
    R 1200 GS Adventure
    Alıntı Mr.wind adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam elinize saglik, ve kusura bakmayin, yazdiginiz ilk mesaj sonucunda kendi icimde size onyargili negatif bir fikir olusmustu.

    Ama suan goruyorum ki, cok yersiz bir onyargiymis, cok guzel ve ozenli bir yorum katmissiniz. Bunun icinde size tesekkur ederim.

    Yazdiklariniz da katildigim ve katilmadigim onermeler var. Ben fikirler uzerine konusmayi severim. Benle ayni fikirde olmayan insanlarla entellektuel yaptigim sohbetlerin bana cok sey kattigini gozlemliyorum. Ama maalesef bu tarz sohbetleri hepimizin tanik oldugu nefret soylemleri yuzunden pek yapamiyoruz..giris kismini gecip, fikrimi belirtme asamasina geceyim. öhöm

    Bir insanin hayatini apartmana benzetirim. Mantigimiz ile aldigimiz her karar binanin saglam temellerini, edindigimiz bilgiler o binanin fonksiyonelligini, caliskanligimiz da binanin yapimindaki is gucunu temsil eder.

    Tabiki de binanin kendisi de ihtiyaclar hiyerarsisindeki siginma-guvenlik basmagini temsil eder.

    Hayatta deneyimlerimiz sonuncunda tecrube ettigimiz duygular ise, o binayi "yuva" ya donusturen etmenlerdir. icindeki isik, esyalar, hayat arkadaslarimiz ve yavrularimiz nasil binamiza anlam katan faktorler ise, hayatta deneyimledgimiz hisler ise yasamimiza anlam katan faktorlerdir.

    Sap geldik saman gidiyoruz deyimi, insanin fiziksel olarak eksik deneyimledigi seylerden ziyede, yasanmamis duygulari ifade eder.

    Kullandigimiz dil sinirli olsada, hislerin yelpazesi sinirsizdir. korkunun, heyecanin, askin, sevincin kelime olarak karsiligi olan yada olmayan her duygunun sonsuz yelpazesi vardir. Benim dusunceme gore, insan bu hislerden ne kadar fazlasini deneyimler ise, hayati o kadar canli olacaktir.

    Peki ya biz hocam, bu sosyo-ekonomik seviyesi belli toplumda hangi hisleri yasayabildik?

    Hangimiz gencken aski dibine kadar yasabildi? ozgurlugun her tonunu sinirsizca dolasarak yasayabildi?
    İsyan etmenin verdigi guc hissini, genc yasta ayaklari uzerinde durmanin verdigi o muhtesem duyguyu hangimiz yasayabildik?

    Cok sukur 36 yasima gelene kadar 2 omurluk duyu deneyimi birikimi yaptigimi dusunuyorum.

    Ama bu eve kapanma olayi hepimiz gibi benim de dengemi bozdu. 15 yil sonra motosiklete dondum. hayatimda yapmadigim yemekleri yaptim. dinlemedigim muzikleri dinledim ve okumadigim kitaplari okudum. Ve tabiki de cok yogun olarak Besiktas ile yatip besiktas ile kalktim.

    hocam cok gevezelik ettim biliyorum. okuncagini bilsem 2 gun araliksiz yazarim ama uzatmayim daha fazla

    Yani hocam sikayetim adettendir, mac kazaninca cilginca sevinmeyi, kaybedince gece sıkintidan uyuyamamayi seviyorum. Tipki motosiklet surmenin, boks yapmanin, kosmanin, paylasmanin, tartismanin, sukretmenin, isyan etmenin, aglamanin, bagirmanin, cinselligin ve benzeri insani aktivetelerin verdigi hisleri sevdigim gibi.

    saygilar




    Elinize sağlık, gayet iyi anlıyorum. Ben olayın, psikolojik olarak kendini yıpratma noktasına geldiği durumda, değerlendirme yaparak sadece " NEDEN " sorusunu soruyorum kendime.. Yani insan neden x takım için kendini üzer, yıpratır veya gece uyuyamaz diye!...

    Finalde geldiğimiz nokta bunu seve, isteye kendinize yapmayı istediğinizi yazmışsınız. Bu da kişisel bir tercih, gece uykularınızın kaçması, X takım yüzünden moralinizin bozulması, öfke veya sinir içerisinde bulunmak, (Öfke yanlış anlaşılmasın) çevreye negatif enerji yaymak (sinirli veya agresif tutumlar negatif enerji yayar) sizi mutlu eden bir faktör ise, burada paylaştığınız için biz anca kişisel fikirlerimizi yorumlayıp, burada paylaşırız..

    Hayat tercihlerden ibarettir, siz de bu konuda böyle bir tutum içerisinde olmayı istemişsiniz, saygı duyarım.


    Selamlar.
    Mr.wind ve gurcanozturk bunu beğendiler.

  7. #27
    joshua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2006
    Şehir
    Aydın
    Motosikleti
    Kawasaki KLX 250 (2016) KLR 650 (2006)
    Asıl problemimiz tüm takım taraftarlarının takım iyi giderken iyi kötü gidince isyan bayrağını açmasıdır, kimse kaptanın nasıl dalgalarla boğuştuğuna bakmaz gemiyi limana getirip getirmediğine bakar. Beşiktaş bu şartlarda bence harika yarattı ve halen avantaj elinde, Sergen Hoca’nın elinde ne Mesut’u vardı ne de Falcao’su, beş kişilik yedek klübesinde sadece üç oyuncu bulup sahaya çıkabildi, bütün as oyuncuları sakat buna rağmen şu tablo müthiş bir başarı, cumartesi şampiyonluğu kaybetse dahi bu sene ligde en başarılı takım Beşiktaş.
    Mr.wind ve espresso bunu beğendiler.

  8. #28
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    24 Haziran 2011
    Yarın akşam bi de Fenerbahçe şampiyon oluyormuş
    espresso bunu beğendi.

  9. #29

    Üyelik
    23 Kasım 2020
    Şehir
    ist/bahcesehir
    Motosikleti
    cb250r
    Alıntı Uğur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yarın akşam bi de Fenerbahçe şampiyon oluyormuş
    Cok zor hocam, amam hocam dusunmesi bile 3-5 tel sac daha döktü

  10. #30
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    24 Haziran 2011
    Alıntı Mr.wind adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cok zor hocam, amam hocam dusunmesi bile 3-5 tel sac daha döktü
    Ülkenin şu anki durumunda hiçbir şey sürpriz değil bence. Erzurumspor bile hükmen şampiyon olabilir. Öyle enteresan zamanlar yaşıyoruz
    espresso, Mr.wind ve Osm@n bunu beğendiler.
    [CENTER][B] Sosyal Medya Hesaplarımız[/B]

    [URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]

    [URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]

  11. #31
    oldcockroach - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2018
    Şehir
    Muğla
    Motosikleti
    2014 HONDA CBR 125R
    Alıntı Uğur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yarın akşam bi de Fenerbahçe şampiyon oluyormuş
    olur mu olur şaşırırmıyız şaşırmayız artık kaşarlandık ��

  12. #32

    Üyelik
    16 Ekim 2015
    Şehir
    Kastamonu
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    Alıntı Uğur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ülkenin şu anki durumunda hiçbir şey sürpriz değil bence. Erzurumspor bile hükmen şampiyon olabilir. Öyle enteresan zamanlar yaşıyoruz
    taşAKşehir diye bir takım çıkıp şampiyon olduğuna göre neden olmasın.
    espresso bunu beğendi.

  13. #33
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    06 Kasım 2019
    Alıntı Mr.wind adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    boyle bir konu açmak yasaksa silinsin.

    Hani derler ya ben böle aşkın ızdırabını seveyim diye..

    Sigara dahil hayatımdaki bütün kötü alışkanlıkları bıraktım, ama Beşiktaş sevdasını içimden atamadım.

    Şuan benim gibi Beşiktaş yüzünden kafayı yiyenler buyrun hislerinizi alayım.

    Bjk yüzünden bi 5 sene yaşlanmadıysam bende birşey bilmiyorum.

    Not: Rica ederim konuyu çirkinleştirmeyelim.
    Daha fazla sacin gitmemesi icin sana cok super bir teklifim var fanatik kardesim.

    Bugun goztepe galibiyetine 1000 tl basiyosun , beraberliği de 1000 tl atiyosun. Maximum 4250 tl,minimum 2750 tl aliyosun.(brut degil net kazanc bunlar)

    Haa besiktas galip gelirse de 2000 tl gitsin yaaa ne olcak besiktasin sampiyonluguna degmez mi ?

    Degeeer, askkk bu askkkk
    espresso bunu beğendi.

  14. #34
    YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ekim 2016
    Şehir
    Ankara
    Alıntı Hırbonen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha fazla sacin gitmemesi icin sana cok super bir teklifim var fanatik kardesim.

    Bugun goztepe galibiyetine 1000 tl basiyosun , beraberliği de 1000 tl atiyosun. Maximum 4250 tl,minimum 2750 tl aliyosun.(brut degil net kazanc bunlar)

    Haa besiktas galip gelirse de 2000 tl gitsin yaaa ne olcak besiktasin sampiyonluguna degmez mi ?

    Degeeer, askkk bu askkkk
    Çok tehlikeli adamsın

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------

    Beşiktaşı takip etmeyi iyi ki bırakmışım yıllar önce yoksa şuan çok daha yaşlıydım

  15. #35

    Üyelik
    23 Kasım 2020
    Şehir
    ist/bahcesehir
    Motosikleti
    cb250r
    Alıntı Hırbonen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha fazla sacin gitmemesi icin sana cok super bir teklifim var fanatik kardesim.

    Bugun goztepe galibiyetine 1000 tl basiyosun , beraberliği de 1000 tl atiyosun. Maximum 4250 tl,minimum 2750 tl aliyosun.(brut degil net kazanc bunlar)

    Haa besiktas galip gelirse de 2000 tl gitsin yaaa ne olcak besiktasin sampiyonluguna degmez mi ?

    Degeeer, askkk bu askkkk
    iddadan pacayi zor siyirmis bir kardesin olarak soyleyim, eskiden yapardim onu

    suan heyecanimi bastirmak icin daha dogal yontemlere yoneldim. amuda kalkiyorum, tirnaklarimi yiyorum kafamin ustunde donuyorum falan tavsiye ederim

  16. #36

    Üyelik
    26 Mart 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2022 Suzuki V-Strom 650A
    Beşiktaş'lı arkadaşların şampiyonluğunu tebrik ederim.
    joshua, espresso ve Justforfun bunu beğendiler.

  17. #37
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    06 Kasım 2019
    Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beşiktaş'lı arkadaşların şampiyonluğunu tebrik ederim.
    Besiktas Hatay 7 - 0 nasil bitiyor ?

    Gs ankaragucunu 8 0 yenince ki o sezon ankaragucu nu bjk de asiri farkki yenmis(5 - 0 galiba),artik vik vik srefli ikincilik muhabetti yapilmaz umarimm!

    Yaziklar olsun gasssrayim hakki yendi resmen :(

  18. #38

    Üyelik
    23 Kasım 2020
    Şehir
    ist/bahcesehir
    Motosikleti
    cb250r
    Alıntı Hırbonen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Besiktas Hatay 7 - 0 nasil bitiyor ?

    Gs ankaragucunu 8 0 yenince ki o sezon ankaragucu nu bjk de asiri farkki yenmis(5 - 0 galiba),artik vik vik srefli ikincilik muhabetti yapilmaz umarimm!

    Yaziklar olsun gasssrayim hakki yendi resmen :(
    yapma be dostum hakettik iste

  19. #39
    joshua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2006
    Şehir
    Aydın
    Motosikleti
    Kawasaki KLX 250 (2016) KLR 650 (2006)
    Alıntı Hırbonen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Besiktas Hatay 7 - 0 nasil bitiyor ?

    Gs ankaragucunu 8 0 yenince ki o sezon ankaragucu nu bjk de asiri farkki yenmis(5 - 0 galiba),artik vik vik srefli ikincilik muhabetti yapilmaz umarimm!

    Yaziklar olsun gasssrayim hakki yendi resmen :(
    penaltı beklemek yerine gol atarsan eğer maç 7-0 oluyor, denizli ve malatya maçında yeterince penaltı verilmedi anlaşılan, halen haktan hukuktan bahsedebiliyorsunuz utanmadan, istatistikler yalan söylemez Galatasaray’a 16 penaltı verilmiş Beşiktaş 11 penaltı kullanmış, gol krallığı listesinde ilk 20 de Galatasaraylı futbolcu bulunmuyor böyle mi hakettiniz şampiyonluğu, lütfen daha fazla saçmalayarak Beşiktaşın hakkıyla aldığı şampiyonluk için ileri geri konuşmayın.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 08:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:14 ----------

    Motosiklet’in pratikliği Beşiktaş’ın şampiyonluğunda çok büyük rol oynadı, sezonun asist kralı olan Rachid Ghezzal‘ın lisans evrakları klüple yapılan sözleşmenin ardından mesai bitimine az zaman kalmasına rağmen trafiğe takılmadan motosiklet ile federasyona götürülmüştü.





    ---------- Mesajlar birleştirildi - 08:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:38 ----------

    Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beşiktaş'lı arkadaşların şampiyonluğunu tebrik ederim.
    Teşekkür ederiz.
    Mr.wind bunu beğendi.

  20. #40
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    24 Haziran 2011
    Yine olmadı.






    Beşiktaş'ı tebrik ederim
    joshua ve Mr.wind bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)