Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motosiklet Fiyatları

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    27 Eylül 2020
    Herkese İyi Günler.

    Bildiğiniz üzere motor fiyatları yüksek ve Türkiye şartlarında çoğu kişi asgari ücret ve bir üstü maaş alıyor ve bende onlardan biriyim. İlerleyen zamanlarda MT 125 model motor almak istiyorum ama 2. El fiyatları 16 bin ve üstü şeklinde ilerliyor. Bu fiyatlar düşer mi? 1-2 yıl içerisinde?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    24 Aralık 2019
    Motosikleti
    Yamaha MT09 2021+yadea g5
    fiyatı düşen 1 tane mal göster evet düşer dicem

  3. #3
    MotoWrestler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mayıs 2020
    Şehir
    Gaziantep
    Motosikleti
    Mz Etz 251,Kuba Rx9 100
    2020 eylülde 5 bin e aldığım motorun piyasası şimdi 7 bin oldu yaza doğru dahada artar

  4. #4
    whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Eylül 2013
    Şehir
    Dünya
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Mt 125 piyasası çok olan bi motor değil.O sebeple düşmese bile çokta artmaz.Çünkü 125cc motor sahibi büyük ihtimalle yükseltmek isteyecektir.Ama piyasası olmayan motoru da yükselte yükselte kime satabilecek.Sabit fiyatta kalacaklardır.Ama 1-2 sene diyorsun.Eğer forumda müneccim olan biri yoksa kimse bırak 1-2 yılı 6 ay sonrası için bile kesin konuşamaz.

  5. #5
    Metela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ağustos 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 2019
    Üzülerek diyorum ki düşmeyecek, çok üzülüyorum herkesin bu araçlara ulaşması çok kolay olmalıyken şimdi çok zor olması hele de hayata yeni atılan ya da belli bir düzeyde ücret alanların bu konuda heveslerinin yıkılmasını görmek beni cidden üzüyor.

    Gelişmiş ülkelerde markette çalışan biri 600'lük neredeyse yeni durumda bir motoru 2. el belki de sıfır olarak rahatlıkla alabiliyor, biz de ise bırak 125'lik almayı hayal bile edemiyor, cidden çok canımı sıkıyor bu konu, nereden nereye geldik, ben 15 sene önce biraz para biriktirip motor almış hemde 2-3 senedir normal bir ücretle çalışırken, herhalde bu zamanın 5 bin tl'si gibi bir paraydı. Tabi motor fiyatları ile bu ücretin arası böyle bir uçurumda değildi.

  6. #6
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F 2008
    Değerli arkadaşlar her hafta yeni bir kardeşimiz "fiyatlar ileride düşer mi?" diye konu açıyor. Hepimiz "evet, düşer" demeyi çok ister, bir umut olmak isteriz ancak maalesef mümkün olmayacak. Düşmeyecek, daha da artacak, kol gibi olacak. O nedenle şu an belirli bir birikimi, ödeme imkanı ya da kredibilitesi olan arkadaşlar eğer gerçekten 2 teker tutkusuna sahipse şekil şukuldan ziyade maddi güçleri neye yetiyorsa onu alsın, kullansın, keyif alsın. İlerisini ileride düşünsünler. Kendi adıma konuşayım 1-2 sene bir motor modelini beklemek adına çok çok uzun bir süre, kendimden örnek vermem gerekirse geçen Çarşamba 2006 Zx6R'ı araştırırken Perşembe günü Nt 700 Deauville aramasındaydım. Beğeniler, ihtiyaçlar dönem dönem değişecektir, 1-2 sene sonra Mt 125'in yüzüne bile bakmama durumunuz olabilir.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)