Ucuz Kıyma Ve Et'teki Hile!
-
Başka bir platformda paylaşmışlardı orada gördüm. Belki alıp tüketen vardır ben hiç almadım eve o yüzden deneyemedim. Ancak eğer gerçekten doğru ise bu durum sorumlularının canı yanmalı. Devlet destekli gıda hilesi!
https://twitter.com/kacsaatolduturk/...53708275597314
Reklamlar
-
Yerli ve Milli sahte gıda.
-
Biraz daha karıştırsa komple eriyecek
-
Ayıp yahu hiç bir mesnedi delili olmayan şeyi haber diye yazıp yayınlamak en azından kul hakkına girer.
Devletin veya özel sektörün bir sürü gıda laboratuvarı var alır 100 gram tahlil ettirirsin gelir istediğin yerde yayınlarsın. Varsa bir kanunsuzluk gidip devletin savcısına veya gerekli kolluk kuvvetlerine şikayetçi olursun.
Ne bu böyle en basiti ile çocukça konu açıp biri böyle demiş bir yerden duydum diye konu açmak.
-
Adam video paylaşmış, kendince delil bu.
ha delil doğru sahte biz bilemeyiz tabi. Kusura bakmayın ama X'den aldığım soslu fıstığın içinden ölü böcekler (evet 1den fazla) çıktı.
Ayrıca Y firmasından aldığım kıymayı köfte harcı ile yapmak istediğim zaman çoğunluğu eriyip yağ gibi birşey oldu (daha önce bayat ekmek ile yapınca anlasılmamıştı)
Video gerçek ya da değil, insanların en azından "SORGULAMASI"na neden oluyor.
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Ayıp yahu hiç bir mesnedi delili olmayan şeyi haber diye yazıp yayınlamak en azından kul hakkına girer.
Devletin veya özel sektörün bir sürü gıda laboratuvarı var alır 100 gram tahlil ettirirsin gelir istediğin yerde yayınlarsın. Varsa bir kanunsuzluk gidip devletin savcısına veya gerekli kolluk kuvvetlerine şikayetçi olursun.
Ne bu böyle en basiti ile çocukça konu açıp biri böyle demiş bir yerden duydum diye konu açmak.
Başka bir platformda paylaşmışlardı orada gördüm.
Belki alıp tüketen vardır ben hiç almadım eve o yüzden deneyemedim. Ancak eğer gerçekten doğru ise bu durum sorumlularının canı yanmalı. Devlet destekli gıda hilesi!
Evinde şuan olan çok basit bir şekilde deneyebilir. Böyle saçma sapan bir şekilde eleştirip avukatlığa soyunmanıza gerek yok. Önce okuyun!
Kul hakkından benim verdiğim vergilerle lüks arabalara binenler ve onların yardakçıları korksun. Ben ne korkacağım!
-
YasinC adlı üyeden alıntı
Evinde şuan olan çok basit bir şekilde deneyebilir. Böyle saçma sapan bir şekilde eleştirip avukatlığa soyunmanıza gerek yok. Önce okuyun!
yerli ve milli sahte gıdayı da savunacaklar tabi ki.
cünkü yerli ve milli
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
Kedim var, biraz gürme, ilk çıktıklarında almıştım, benimki yememişti, bir daha almadık, başka diyecek bişeyim yok, ödül mamasını bile seçiyor bu kedi, bazı mamaları bu yüzden almıyoruz, et ürünlerinden yemediğini bizde yemiyoruz, kediyle hayat bir başka, birde gürmeyse
-
Ülke de dolandırıcılık,haksızlık,hırsızlık had safada.Neden halen olay oluyo herkes biliyo her il,her semtte kim kime sokarım hesabında.Böyle olumsuz haberlerle ilgilenmiyorum artık.Alıştık,alıştırıldık.
-
bence çok alakasız bir test olmuş. suyun içine topak kıyma atılarak boyalı olup olmadığı anlaşılamaz. testin güvenilirliği açısından kasaptan alınan bir kıyma ile de deneme yapmaları gerekirdi bu şekilde anca hükümet düşmanlarını inandırırsınız.
-
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
-
dur bir deneyeyim :D ne olacak :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:54 ----------
bir de paketi sıfırdan alıp açsaydı daha inandırıcı olurdu :D
-
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
bence çok alakasız bir test olmuş. suyun içine topak kıyma atılarak boyalı olup olmadığı anlaşılamaz. testin güvenilirliği açısından kasaptan alınan bir kıyma ile de deneme yapmaları gerekirdi bu şekilde anca hükümet düşmanlarını inandırırsınız.
Et suda erir, normaldir diyorsunuz yani?
-
-
vatandaş kendi kesip yaptığı diğer kıymalardan da aynı sonuç çıktığına göre boya olup olmadığını ancak akredite bir laboratuvar testinden sonra bilebileceğiz. cahilce iş yapmayalım.
-
YasinC adlı üyeden alıntı
Başka bir platformda paylaşmışlardı orada gördüm. Belki alıp tüketen vardır ben hiç almadım eve o yüzden deneyemedim. Ancak eğer gerçekten doğru ise bu durum sorumlularının canı yanmalı. Devlet destekli gıda hilesi!
https://twitter.com/kacsaatolduturk/...53708275597314
Kardeşim atılan tweetlerin altındada adamın biri kendi kestiği havyanın kıymasınıda deniyor kasenin içinde aynı beyaz oluyor vede rengi çıkıyor suda
tam anlayamadım
-
hazır kıyma et falan almayın bizde bazen mecburiyetten aceleden vakitsizlikden alıyoruz ama almayın.. memkünse eti görün kıymayı çektirin .. bu videonunda tartışılıcak bir yanı yok heryerde sokak başında bim var bu marka kıymada hepsinde var alın bir tane kıyma evde sizde aynı testi yaparsınız doğrumu yanlışmı anlarsınız yanlış ise afiyet olsun bir yemekde kullanır yersiniz doğru ise en azından haklı olduğu testi yapanın ortaya çıkar..
-
Benim hanımda dün alıvermiş a101 den denedik bildiğin boya çıktı etide ne olduğu belli değil beyazımsı kas yağ karışımından ibaret şimdi atıp tutanlar var iftira atmatiyın diye söyleniyor gitsin a101 den yada bimden kendi alsın denesin sonrada gelip yazsın akşam a101 e gidip şikayeteçi oldum tutanak tıtturdum pazartesi bölge müdürleri gelecek bizzat görüşeceğim ve yerin dibine sokacağım böyle iş olmaz hatta dava bile açabilirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------
Eklemek isterim bizim gözümüzden kaçan bir ayrıntı var üzerinde karkas etten üretilmiştir diye bir ibare var buda ürünlerin kas deri vs gibi kısımlarından yapıldığını belli ediyor yani adamlara dava açsan eee biz üzerine yazmıştık deyip geçecekler zaten ne rengi et gibi ne kokusu nede tadı köfte olarak pişirsen yarısı küçülüyor dışı yanıyor içi pişmiyor tadı lezzetide yok gibi vatandaşına ucuz et diye reva gördükleri yağ,kas,deriden işe yaramayn ne varsa onları reva görüyorlar yazık
-
bu etler taaaaa BREZİLYADAN GELEN ŞARBONLU ETLER.binlerce hayvanın aylarca gemide kaldığı önce galiba istanbul var orası olmayınca izmir semalarında demir attığı ordanda taaaaa mersin limanında bir o kadar bekleyip bin bir rüşvet vs ile elinde sonunda limana çıkartılan etlerden oluşuyor.tabi bu sırada bu hayvanlar gemilerde öldüler ve denizlere atıldılar balıklarda bunları afiyetle yedi.rüşvet ahlaksızlık imansızlık şerefsizlik say say bitmeyen bu adamlar hala koltuklarında oturuyorlar ve sözde MİLLİ VE YERLİ olarak halkın yanında yer alıyorlar.nerden biliyorsun kardeş diyede sorabilirsiniz aynı şeyi zaten yıllardır meyve sebze de yapıyorlar.ilaç kalıntılı tarım ilaçlı olarak yıllardır halka yediriliyor.3.dünya ülkeleri hariç dikkat ederseniz hiç bir ülkeye meyve sebze satamıyoruz.hepsi gümrükten geri dönerek iç pazarda satılıyor.neyse millet durmak yok yola tam gaz devam çıkarcı ve akıl yoksunu bir milletle yaşamak istemem açıkcası.o yüzden bu politikayı tam gaz destekliyorum afiyet olsun
-
Kardeşim yarım kilo et veya kıymayı ambalajını açmadan devletin labaratuarına götürüp tutanakla teslim ederek , hatta içeride sonucu bekleyip bizimle
paylaşmak o kadar mı zor ? Yazılanların çoğu birer iddia. Gözünü sevdiğimin melmekette her kez tahlil uzmanı olmuş. 80 li yılların ortalarında , taksici
bir arkadaşım Bursa'da , kesilen at ve eşeklerin etlerini, çok sayıda kasaba arabasıyla taşıdığını yeminle anlatmıştı. O günden bu güne bilmediğim
kasaptan bir gram et almam. Sanıyorum 70 li yıllardaydı . Bir kamyonun üzerinde çok sayıda yaşlı at ve eşek A..koğlu sucuk fabrikası girişinde yakalanmıştı. O günlerde büyük gazetelerin hepsinde fotoğrafları çıkmıştı. Yalnız o devirde genç hayvanlar tarımda ağırlıklı olarak kullanıldığından ,
kesime sadece yaşlıları gönderiliyordu. Bahsettiğim USSCUHHH fabrikası sanıyorum Kayseri merkezliydi. Yine İst da yakın zamanlara kadar zabıtalar
sur diplerinde yapılan at eşek kesimlerini yakalamaya çalışıyordu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)