Ben Ttnet kullanıcısıyım hallicesinden.
Bilen arkadaşlara şunu sormak istiyorum;
Yükleme hızı en yüksek servis sağlayıcısı hangisi? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Ben Ttnet kullanıcısıyım hallicesinden.
Bilen arkadaşlara şunu sormak istiyorum;
Yükleme hızı en yüksek servis sağlayıcısı hangisi? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
turksat internet kullanıyorum, full tv kanalları ve 50 mb 250 gb kotalı inetnertle 72 tl gibi bir rakam ödüyorum.ç
Bu arada eleman konuyu açmış gitmiş. Ne bir cevap ne bir şey.
Biz kendimiz burada hunharca konuşuyoruz.
Bari konu başlığını değiştiriverin, 2018 internet sağlayıcı tavsiyeleri falan diye.
Yükleme hızları genelde 3 mbit oluyor.
Yükleme ile işim olsa, mobil cihaz bağlardım heralde bilgisayara. Tabi kotası var mı veya takibe takılıyor mu onu bilmiyorum.
Bir diğer alternatifte metro internet. Kendi şirketimizde var metro internet. 15mbps download. 15 mbps upload. Faturası'da kol gibi çok afedersin. Bin tl'nin üstünde takıyorlar.
İlk çıktığında 50d/4u turknet kullandım süperdi. Evi taşıdım ve taşıdığım sitede fiber olmasına rağmen Turknetle devam etmek istedim ama alt yapı berbatlığından eski evdeki performansın 5 de 1 ini alamadım. Bazen iss lerin elinde olmuyo bu durumlar. İstemeyerek de olsa superonline'ın fahiş fiberine geçtim. Verdikleri modemin wireless ı hatalı ama hepsi böyle. Başka modem kullanmak istiyorum diyip şifrenizi de alamıyosunuz. Neyse ki sanal makine ile bir şekilde kullanıcı adımı şifremi öğrenip kendi modemimi kullanabildim. Memnunum ama tekrar akn girdi hayatıma.
Bu arada : YENİ YILDA AKN KALKMIYOR. SADECE ISS LERE DAYATILAN AKN ZORUNLULUĞU KALDIRILIYOR.
bende 2 tane turknet hattı var çok memnunum kota yok birşey yok 30mps hız sorunsuz 69liramı ne öyle birşey aylık geliyor online sayfası güzel vede hızlı abonelik açıyorlar arkadaşını getirene 1 ay gelene 1 ay bedava fln vardı ben öyle 2 tane yapıştırdım bir bakın bence
Şikayetvar'a bakayım dedim anında vazgeçtim. Buneya adamlar bağlamadıkları internetin parasını alıyorlar milletten.
https://www.sikayetvar.com/turknet
Telefonla 6 saatte yüklenen video 15 dkkada yükleniyor evet ama onada internet dayanmaz.
su gibi gidiyor hiç acımadan :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:11 ----------
keşke 3mbit olsa.
ben 1 mbiti henüz hiç görmedim sürekli 300/400lerde takılıyor.
imkanı yok yani 3mbit olayı imkansız bu altyapı ile.
şirket wınn verdi onu kullanıyorum onuda sömürüyor sürekli aslında en iyi internet mobil 4.5 g bağlantılar, her yerde kullanılabilir olması cabası ama çok pahalılar :(
1 Ay Bedava Sınırsız İnternet Kullanımı İçin:
https://turk.net/p/NCN88WS88OQN/
Güncel...
Ttnet taahhüt bitiyor yarın.
Turknet hakkında iyi kötü,karışık yorumlar var.
Ne tavsiye edersiniz?
Superonline fiber varsa, Vodafone gibi başka firmalardan da fiber hizmetini ortak altyapı anlaşması sayesinde alabiliyorsunuz. Bunu araştırıp, size uygun tarifeyi başka ISS'den alabilirsiniz, ben Vodafone kullanıyorum, memnunum.
Superonline fiber kullanıyorum memnunum , servis hakkında birşey diyemiycem arkadaşlara pek işim düşmedi .
Kablonet kullanıyorum 6 aydır memnunum baya.1-2 kere kesildi o da 10-15 dakika sürdü.16mbit internet+karasal yayın 45 TL.İnternetin 16mbit olduğunu görmedim ama 2 mbit gibi dolanıyor
Turknet kullanıyorum, gerçekten çok memnunum. Ancak tt altyapısı kullandıklarından ilk 1 ay sorun yaşayabilirsiniz. Bana 1 ay sabredin dememişti kimse, doğal olarak çıldırmıştım.. Telefonla kimseye ulaşamadığımdan her yere şikayet yazdım. Kullanıcı adın ile siteden giriş yaptığında oradan bildirim açıyorsun sorununu o şekilde çözüyorlar ancak çağrı merkezleri falan yok. Şuanda iyi ki 1 ay sabretmişim diyorum çok memnunum. TTnetin 4 megabit verdiği yerde 36 mbit veriyor.
[CENTER][B] Sosyal Medya Hesaplarımız[/B]
[URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]
[URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)