Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Ali KOC FB nin baskani oldu.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    nigdeli48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ağustos 2007
    Şehir
    mugla
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    Aziz yildirim gibi bir ismi ezici ustunlukte gecip yeni baskan oldu.
    Rüyaları gercekleştirmenin en iyi yolu UYANMAKTIR


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    ccc67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ağustos 2013
    Motosikleti
    Cbr 125 (2014 kirmizi) /Artik Cbr 250 (2016 siyah)
    Galatasaraylı olarak hayırlı olsun diyorum. Inşallah Türk futboluna ve ezeli rekabete Ali başkanın katkısı olur.

  3. #3
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Hayırlı olsun. Sıra geldi tayyibe
    pertry bunu beğendi.

  4. #4

    Üyelik
    19 Mayıs 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Nc 750s dct
    Diğeride giderse psikolojim düzelir.

  5. #5

    Üyelik
    11 Eylül 2012
    Şehir
    Türkiye
    Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Edebiyle gitmeyi bilse, heykeli dikilir, stada adı verilirdi.
    Şimdi ise ??

  6. #6
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Akıyor bu sene akıyor dilerim malum şahıs ve tayfası da giderde şöyle huzura ereriz ya..
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

  7. #7
    twisten - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2009
    Aziz Yıldırım başarılı bir 20 sene başkanlık yaptı. Özellikle son 10 senesinde hiç sportmen olmayan hatta terör sayabileceğimiz olaylarla karşılaştı.
    3 temmuz, otobüs kurşunlanması, playoff final maçında polisin taraftara gereksiz aşırı şiddeti ile sonuçlanan istenmeyen olaylar ve devamında tarihi saha kapatma, seyircisiz oynama cezaları... Eğer bunlar olmasaydı rakiplerle ara çok açılmış olacaktı. Oysa malesef bunları yaşadı. Terör suçuyla yargılandı, dik durdu eğilmedi. 1 sene hapis yattı. Yurtdışına çıktığında kaçtı dediler, tutuklama kararı çıktığı halde geri döndü, adalete güvendi.
    Fetö denen terör örgütünün kulübe sızıp rehin almasına mani oldu. Ne şikesi memleket elden gidiyor dediğinde ben dahil hepimiz güldüki sonuçta 15 temmuzu yaşadık, haklıymış dedik... Anelka, Roberto Carlos, Alex, Hooijdonk, Nani, Van percie ve daha niceleri rüyalarımızda göremezdik çubuklu formamızı giydiler... Voleybolda ve basketbolda avrupanın en büyüğü olduk. Atletizm, boks vs... amatör branşlarda hem ülke adına hem kulüp adına önemli başarılar sağlandı. Yayıncı kuruluşun ihale için verdiği parayı Türk futbolunun bedeli bu değil diyip rest çekerek tam 4 katına çıkmasını sağladı. Bu paradan en çok rakipler ve hatta anadolu kulüpleri yararlandı. Rakiplere de önemli yıldızlar geliyorsa Aziz Yıldırım' ın katkısı tartışılmaz. Bunlar hep katkıları ... Ya eskileri neler?
    Doğası kavgaya açık. Diktatör. Başarı geldikçe ben yaptım oldu psikolojisine girdi. Çevresinde kuklaları hariç (Mahmut uslu, Şekip Mosturoğlu vs. ) kimse kalmadı. Çok kişiyi kırdı, küstürdü. Şampiyon olduk o mu yaptı ben yaptım dedi. Soyunma odası bastı, hakemleri tehdit etti. Alex' in gönderilme tarzı taraftarı kırdı.

    Hele ki diktatör yapısı olmasına rağmen kulübe demokrasiyi getirdi. İşte o demokrasi onun sandalyesini tekmeledi. Nedir o demokrasi. O gelmeden sadece iş adamlarından oluşan, kontrolü kolay birkaç bin üye vardı. Bir milyon üye kampanyası yaparak üye sayısını onlarca bine çıkardı. Sadece iş adamları değil gerçek taraftarlar da üye olabildi. Galatasarayın son kongresinde toplam kullanılan oy 3400 Fenerbahçe' de 21730. Yani tam 6 katı.
    Bu kadar kongre üyesini kontrol edebilmek, oylarının rengini değiştirebilmek bir hayli imkansız. Üstelik iş adamları değil bunlar, çoğunluğu taraftar. Satın alıanamaz, kontrol edilemez bi rakam 20bin üstü... İşte bu demokrasidir. Ama bu demokrasiyi bi diktatör getirdi dersek yalan olmaz herhalde... Eğer eskisi gibi olsaydı sadece iş adamlarından oluşan 3-4 bin üye kontrol edilebilir, seçimi kazanabilirdi. Ama 20bin küsür seçmen üstelik çoğu taraftar, kontrol edilemedi, etki altında kalmadı. Ve ezildi.

    Sonuçta ben de Ali Koç' u isteyen bir Fenerbahçe taraftarı olarak değişim istiyordum. Sonuçtan memnunum ama içimde bir hüzün yok mu, var. 20 senesini karşılık beklemeksizin Fenerbahçe'ye adamış. Fenerbahçe' nin menfaati uğruna hapis yatmış, terör örgütü kurmakla yargılanmış, sevilmeyen, nefret edilen bir insan olmayı göze almış biri..
    Gönül isterdi ki aday olmasın, Ali Koç' un yanındayım, desteğim her daim tamdır desin. Hadi bunu yapmadın, aday oldun, kaybettin. Seçim sonuçlarını bekle, ilk tebrik eden sen ol, sırtını sıvazla. Her zaman yanındayım de. Ama ne yaptı sonuçlar açıklanmadan stattan kaçtı gitti. Böyle mi olacaktı, 20 senelik başkanlık, her türlü cefa ama yapısı gereği tebrik etmeyip kaçması. Oysa tutuklanmayı bile göze alıp kaçmamıştı, dönmüştü anavatana... Demek ki kaybetmeki rakibi tebrik etmek tutuklanmaktan daha öte kendisi için... Üzüldüm.

    son paragraftaki yazdıklarımı yapsa idi tarih altın harflerle adını yazacaktı. Ama şimdi tüm yaptıklarına rağmen kaçması konuşulacak... Yazık oldu...
    Sayın Ali Koç'u tebrik eder, kulübümüze hayırlı olmasını dilerken Alex' e bi jübile yapmasının aciliyeti olduğunu hatırlatırım...

  8. #8

    Üyelik
    31 Temmuz 2014
    Motosikleti
    Mondial 100 Kh 2006. Honda CBF 150 2017
    Alıntı pertry adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Diğeride giderse psikolojim düzelir.
    O psikoloji zor düzelir, hatta önümüzde ki seçimlerden sonra daha da bozulabilir.
    Weak are prey

  9. #9
    Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ekim 2005
    Şehir
    İst./Zeytinburnu/K.Çekmece
    Motosikleti
    CBF150
    Galatasaraylıyım, son 10 yıldır kendi çapımda protesto ettiğim için sadece milli maçlara bakıyorum.
    Ali Koç seçilince bende bi mutlu oldum. Sebebini bilmiyorum

  10. #10

    Üyelik
    11 Eylül 2012
    Şehir
    Türkiye
    Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Ben de eski bir Galatasaray'lıyım, maçları TV'den izlemeye başlayıp hakem rezaletlerini görünce artık büyük takım tutmamaya yemin ettim, yurt dışı maçlarını izliyorum.Alsınlar takımlarını ...lerine şey yapsınlar, ahlaksız hakemlerle,şikeyle haydutlukla kazanılan maç istemiyorum ben, erkekçe oynayıp kazansınlar .....


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)