Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

135 000 YTL ye bir düzine motosiklet !

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    premier1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    motosiklet, internet
    Arkadaşlar Kayseri Erciyes Üniversitesi Dekanı internette aşık olduğu bir kadına 135 000 YTL kaptırmış..

    Haberin ayrıntıları burada..

    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/48...rid=3041&oid=3

    Olayın sebebi nedir ?

    Sebep şu..

    Adam dekan olmuş ama motosikleti tanımadığı ayvalara gelmiş.

    Motosiklet yerine karıyı merak etmiş ve belayı bulmuş..

    Oysa ki, 135 000 YTL ye en kalitelilerinden bir düzine motor alıp, her gün birine binebilirdi..


    Öyle değil mi ?

    Haberi okuyun yorumlarınızı bekliyorum..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    demonicdreams - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Kasım 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DADYW
    Oysa ki, 135 000 YTL ye en kalitelilerinden bir düzine motor alıp, her gün birine binebilirdi..
    Bahçeli bir ev alıp her Allah'ın günü mangal da yapabilirdi. Yani her parasını kaptırana motor alsaydın diyemeyiz ki! Gerçi haberi okumadım... motorla alakası yoktur umarım yoksa sazan olmuş olucam

  3. #3
    premier1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    motosiklet, internet
    Haber burada hocam

    Heh he..


    Gündem
    önceki haber sonraki haber


    25 Temmuz 2006
    Dekana fotomontajlı tuzak

    A.A.

    Dekan aşık oldu 135 bin YTL dolandırıldı. Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Berçin, internette tanıştığı ve evlenme teklif ettiği kadına 135 bin YTL kaptırdı. Bir mankenin vücuduna kendi başını montajladığı fotoğrafını Dekan Berçin'e gönderen Zühre Ö. rahatsızlıklarını ileri sürerek dekanı 135 bin YTL dolandırdı. Zühre Ö'nün bu para ile evinin eşyalarını yenilediği ve Uludağ'da tatile gittiği ortaya çıktı.


    Erdoğan Berçin (53), tamamen insani duygularla evlenmeyi düşündüğü ve ölüm döşeğindeki bir insanın hayatını kurtarmak için iyi niyetinin kurbanı olduğunu ifade etti.

    Yaklaşık bir yıl önce internette tanıştığı ve kısa sürede yakınlaştığı bir kadının kendisini bir tekstil firmasında yönetici ve ABD'de doktora yapmış biri olarak tanıttığını bildiren Berçin, eşinden 13 yıl önce ayrıldığını ve tanıştığı kadınla evlenmeyi düşündüğünü söyledi.

    İnternette konuştuğu kadını kültürlü ve iyi yetişmiş bir insan olarak tanıdığını ve bu nedenle evlilik planları yapmaya başladıklarını anlatan Berçin, “İnternette iyi anlaştığım ve iyi bir insan olarak tanıdığım kadına evlenme teklifi yapmış ve olumlu yanıt almıştım. Kendisi bana fotoğraflarını göndermişti. Ama sonradan anladığım kadarıyla o fotoğraflar kendisinin değil, bir mankeninmiş. Düğün hazırlıklarını konuşurken, kendisinin hastalıklarının başladığını söyledi. Hipertansiyon, koroner kalp yetmezliği, beyinde tümör ve lenf kanseri hastalıkları olduğunu ve tedavi gördüğünü anlattı. Bu aşamadan sonra evlilik planları ikinci planda kaldı ve ilişkimiz insani amaçla hasta birine yardım amaçlı olarak devam etmeye başladı” dedi.

    135 BİN YTL GÖNDERMİŞ

    İnternette konuştuğu kadının 700 bin YTL'sinin olduğunu, ancak çalıştığı şirketin hukuki sorunları nedeniyle parasının bankada bloke edildiğini söylediğini bildiren Berçin, bu nedenle Zühre Ö'nün kendisinden belirli aralıklarla tedavi giderleri için para istemeye başladığını vurguladı.

    Zühre Ö'ye toplam 135 bin YTL civarında para gönderdiğini belirten Berçin, şöyle devam etti: “Evlenmeyi planladığım kadın, hasta yatağında ölmek üzere olduğunu söylüyordu. İyi yetişmiş bir Türk insanını ölümden kurtarmak amacıyla kendisine para göndermeye başladım. Kimi zamanlar da kendi kaynaklarım yetersiz kaldığı için arkadaşlarımdan borç aldım. Hastalığının gittikçe ağırlaştığını, bu haliyle benim karşıma çıkmak istemediğini söylüyordu. Ben de bir kadının hasta haliyle benimle görüşmek istememesini saygıyla karşıladım. Bu nedenle yüz yüze hiç görüşemediğim bir kadına insani amaçlarla para göndermeyi sürdürdüm.”

    “BİR İNSANIN BU KADAR KÖTÜ OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNEMEDİM”


    Kendisini internette Zühre Su Burslan olarak tanıtan Zühre Ö.'nün verdiği çelişkili bilgiler ve yanlış adres bilgilerinden şüphelenmeye başladığını ifade eden Berçin, Zühre Ö'nün bir süre sonra işyerindeki hukuki sorunların ortadan kalktığını ve kendisinden aldığı paraları geri göndereceğini söylediğini, ancak daha sonra ortadan kaybolduğunu ve bir daha kendisine ulaşamadığını söyledi.

    DOLANDIRILDIĞINI ANLADI AMA...

    Dolandırıldığını anlayınca Zühre Ö'nün Bursa'da oturduğunu tespit ettiğini ve Bursa Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduğunu bildiren Berçin, “İnsanlar kötü olabiliyor, ama bir insanın bu kadar kötü olabileceğini düşünemedim. Kendi hatamın cezasını çekiyorum, başka kimseye bir zararım dokunmadı. Bir bilim adamı olarak bu tür bir olayla değil, yaptığım bilimsel çalışmalarla anılmak isterim. Kayseri'ye yeni kurulan bir fakülteye büyük ideallerle geldim. Vatanıma en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyorum, ama iyi niyetim nedeniyle başıma böyle talihsizlik geldi. O bayan çok iyi rol yapıyordu. Ben hala hastalıklarının yalan olduğuna inanmak istemiyorum. Ama amacı tamamen para sızdırmakmış. Bundan sonra hukuki yollarla hakkımı arayacağım” dedi.

    Berçin'in açtığı davanın ilk duruşmasının Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapıldığı ve tutuksuz sanık Zühre Ö'nün mahkemeye gelmediği öğrenildi.

    EŞYALARINI YENİLEYİP TATİLE GİTMİŞ

    İnternette tanıştığı ve evlilik teklifi aldığı Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Berçin'i dolandırdığı iddia edilen Zühre Ö'nün, Berçin'den aldığı öne sürülen 135 bin YTL ile evinin eşyalarını yenilediği, bilgisayar aldığı ve Uludağ'da tatile gittiği öğrenildi.

    Berçin'e, bir mankenin vücuduna kendi başını montajladığı fotoğrafını gönderen zanlının, dekanın, “Artık buluşalım, seni görmek istiyorum” yönündeki ısrarı üzerine bu kez, “Hastayım. Kortizon kullandığım için bu hale geldim. Çok kilo aldım” diyerek gerçek fotoğrafını yolladığı öğrenildi.

    İnternette sohbet ettiği Berçin'den, hastalığının tedavisi için belli aralıklarla 135 bin YTL aldığını öne sürülen zanlının, Berçin'in, durumdan şüphelenerek bilgisayarının IP adresinden Bursa'da oturduğunu belirlemesi ve bu kente gelerek polise başvurmasının ardından gözaltına alındığı belirlendi.

    İki yıllık muhasebe bölümü mezunu olan, Prof. Dr. Berçin ile chat yaptığı dönemde Murat D. adlı kişiyle imam nikahıyla birlikte yaşayan Zühre Ö'nün, 135 bin YTL'yle evinin eşyalarını yenilediği, 3-4 adet bilgisayar aldığı ve Uludağ'da tatil yaptığı anlaşıldı.

    Çarşı Polis Merkezine her gün imza vermesi gereken Zühre Ö'nün, hakkında açılan davanın ilk duruşmasına katılmadığı için, ikinci duruşmaya polis zoruyla götürüleceği bildirildi


    İlgili Haberler
    Sanal sevgilisi için intihar etti








    arkadaşıma yolla yazıcı için




    Yorum Sayısı: 3 / 72 Yorumlarınızı Yazınız diğer yorumlar >>>


    Aydin Senturk 25/07/2006 - 17:31
    Hocam ben seni evlendirecem!



    alpay güneş 25/07/2006 - 17:28
    Bu statüdki birnin bukadar saf olacağını tahmin etmiyorum. bence ileriki günlerde daha değişik gelişmeler olacak.Hiçkimse internete tanıştığı ve hiç yerini yurdunu bilmediyi birine 135 bin YTL yollamaz.



    deniz doğandemir 25/07/2006 - 17:23
    Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki insanlar kendi çıkarları için hırsızlıktan tutun,organ tacirliğine kadar herşeyi yapar oldu bu yüzden de haberi pek farklı bulmadım bu haberin tek ilginç noktası türkiyenin beyinlerinden biri olan dekanımızın bu şekilde bir ilişkide bulunması ve böyle bir dolandırıcılığa kanması!!! PES DOĞRUSU...

  4. #4
    BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Şubat 2006
    Bu adam Prof.Dr ve yüzünü görmediği birine 135 bin yeni türk lirası gönderiyor öyle mi? Yuh diyorum sadece. YUHHH!!!


    Ekleme: Ayrıca bu mevzunun moto sohbet bölümüyle alakası yok.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

  5. #5
    Cyberm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2006
    Şehir
    Samsun
    Bunun motorla ne alakası var ben hala anlymadım yaa
    Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...

  6. #6
    Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2005
    Şehir
    Stockholm
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    *************************************************
    »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
    Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: olcan138 **************
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

  7. #7
    marefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    1299 Panigale
    tanımadıgın insana o kadar para yollanılırmı be çüşşşşş sonuç işte ortada çok sazan varya


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler